nattens tankar

vad gör en människa perfekt?
inget!
för vi är alla perfekta i andras ögon.
vi är perfekta på olika vis. vi är unika!

vi måste bli bättre på att se det perfekta i vår spegelbild! vara stolta över den man är!

även en perfekt ros har taggar! men trots att den har vassa taggar, så är den vacker.
den vackraste blomman.

vi är perfekta & vackra varelser. perfekta på olika vis!

nattliga funderingar
vakna tankar
poesi

Min kralufs

Klippte mig i en kortare frisyr för två & ett halvt år sedan. Ett år senare är jag ganska nöjd med längden, men började bli blondin för att jag blev sugen på förändring. Det blev jag också ganska nöjd med, men mitt hår hade ingen vidare kvalitet. Lösningen på det klippa, vårda & vårda...
Har klippt mig, skaffat snygg lugg, klippt lite till.... Var väldigt nöjd där ett tag.... men sedan blev det dags för lite uppfräschning. Det skulle jag aldrig gjort! Hur klippte han mig egentligen? Fick lugg igen!! Och hade ett fågelbo i bakhuvudet. det "yttersta" håret var längre än i nacken. Såg det plötsligt i en provhytt i måndags. Jösses!
 

Paus!
 
Idag har jag räddat min frisyr, mitt hår & gjort mig själv en tjänst. Men har idag kortare hår än då jag valde att bli korthårig! Eller få en väldigt passade page! Det kommer ta många år att få det långt, mycket fina hårstrån & typiskt skandinaviskt hår... det bådar inte gott. Och jag saknar det långa!
Det största problemet är att min Emma flyttade till Oslo & jag förlorande min frisör Emma.
Kom hem! Och efter Emma så har jag försökt att hitta en favorit,  men ibland slutar de vara min favorit eller så slutade favoriterna på den salongen.
Kosttillskott behöver jag av flera anledningar, och det hår ju en bra bonus om hela jag skulle må bättre.
B-vitaminer, järn & mineraler..... ungefär så.....
Jag äter allsidig kost, men behöver mer..
Idéer, mottages tacksamt! 
Vad äter du?

 

Löpning,cykling,lite gym, matglädje..

Sprang 13 km förra måndagen. Det var "nog" min max distans.

cyklade lite till jobbet den veckan enkel 12-13 km.
Styrketräning enligt mitt ostrukturerade liv. Ganska Nöjd!
sprang närmare milen i söndags. Men kände inte igen min trötta kropp.
Det slutade med mycket trötta & stumma ben på denna tjej.
Idag träningspaus. Igår träningspaus för att jag cyklade i stället & kände efter för mycket. Var inte i form. Hade ont på det ena stället & kramp på det andra. Behöver sol, bad, semester & kramar! En god & härlig bok... (drömmer mig bort)

Gav upp träningen, åkte hem för att snygga till mig. För på kvällen var vi ute med jobbet. Mongoliskt buffé bjöd Malin & Marie oss på. Jag tog mig ett glas rött till maten.
Just nu har jag haft svårt att hålla mig i skinnet. En nyttig midsommar ökade mitt sug på onyttigheter, det blev motsatsen mot hur det brukar vara. Så efterrätts buffé blev det på en av mina tallrikar. Mums!
Men idag var det allvarligare igen. Livsnjutit av annat!
Just nu, ett grönt te i koppen.

Har bett om att få tillbaka en av mina kokböcker, med GI-recept som varit utlånad i två (?) somrar, kanske är det den som behövs för att kikstarta mig!Villasolliden i maj

För två helger sedan åkte jag tillsammans med kollegorna till Kolmården /villa Solliden, för en resa i nytta med nöjetema. En helg som jag sett fram emot. En hälsohelg, hade jag som förväntning! På första bilderna försöker vi hitta kamraterna vi ska sova med. Sedan var det fika, pappersjobb & lunch. På kvällen sommarbuffé & badtunna.
För två helger sedan åkte jag tillsammans med kollegorna till Kolmården /villa Solliden, för en resa i nytta med nöjetema. En helg som jag sett fram emot. En hälsohelg, hade jag som förväntning! På första bilderna försöker vi hitta kamraterna vi ska sova med. Sedan var det fika, pappersjobb & lunch. På kvällen sommarbuffé & badtunna, men de bilderna kompletterar jag en annan dag. Nu ska jag göra mig redo för hockeyn spelet om guldet!
 
 
 Sommarbuffé, lekar, historier & badtunna får vara de sammanfattande orden!
 
Det blir att blogga lite så där då & då när man inte haft tid/motivation men ändå vill få det publicerat. Vi hade en toppen konferens helg, den där helgen i maj. Det är ju väldigt mysigt att åka i väg och umgås utanför jobbet. Fast måste erkänna att jag var ju inte jätteladdad dagarna innan även om jag längtat. Det var en trevlig villa med en liten butik, ett sova -över -hus, konferenslokal och matsal. Vi fick så himla gott att äta och blev fint mottagna.
En bra helg med massa gjort och nöje så klart. Tack, tusen tack M&M!
 

VILLA SOLLIDEN del III Frukosten

Det blir att blogga lite så där då & då när man inte haft tid/motivation men ändå vill få det publicerat.
Vi hade en toppen konferens helg, den där helgen i maj. Det är ju väldigt mysigt att åka i väg och umgås utanför jobbet. Fast måste erkänna att jag var ju inte jätteladdad dagarna innan även om jag längtat. Det var en trevlig villa med en liten butik, ett sova -över -hus, konferenslokal och matsal. Vi fick så himla gott att äta och blev fint mottagna.
En bra helg med massa gjort och nöje så klart. Tack, tusen tack M&M!
 

VILLA SOLLIDEN del II

 

Sommarbuffé, lekar, historier & badtunna får vara de sammanfattande orden!
 

4 dagar av ledighet

Har haft en mysig helg med massa härliga människor omkring mig.
Grillning med vänner, dop, träning, SOL, värme, pool bad, god mat, utflykt, och faktiskt träning!
Det blev ett löppass med PB. Och faktiskt var det första löpningen sedan blodomloppet! Jag som trodde att jag skulle springa jämt. Det var känslan efter mitt lopp. Dags att skriva ner ett träningsschema, kanske, Med mål!
 

Försöker hitta den 3oo procentiga motivationen

Men just nu är det inte helt lätt. Vet ej varför jag har en svacka, men tränar ändå & äter helt godkänt. Trodde förra veckan att jag haft en dålig träningsvecka, men när jag försökte minnas så hade jag lyckats med träning plus cykling till & från jobbet. Så då blev jag glad & lite stolt över mig, glädjen kom krypande men försvann. Tar mig till gymmet, tränar, får värkande kropp, cyklar... men saknar passionen. Träningsfokuset finns med mig skapligt på väg till träningen & fokus är kvar till 9o procent under träningstimmen.
Förstår mig inte på kroppen & funderar än en gång på att kontakta dietist eller kanske min gamla klasskompis Lars. Det finns saker jag behöver förstå. Som varför jag har gått ner i vikt "när jag inte förtjänar det", när jag inte har fokus & inte tränar som jag tänkt. Och äter glass! Min nya passion!
 
Gör ett försök att finna motivation, passionen & fokus. Fram för allt Glädjen!
Försöker genom att titta på bilder och se förändingen jag gjort. Men denna gång fungerar det inte.
Försöker verkligen förstå vad som påverkar mig.
Behöver jag semester?
Någon som sagt något?
Känner jag mig klar?

Idag: Västervik


Lchf-tallrik på Guldkant
 
Idag har jag blivit "kidnappad" till Västervik för en skön dag i solen.
Imorgon träning, dop & poolparty.
 
Natti

Lite träning, lite mellanmål......

Åh vad en kommentar kan göra mig glad!
En omotiverad Susanne tog sig till gymmet för att köra en stund utöver min cykling tur & retur jobbet.
Körde ben, plus nacke & skuldror
 
Mellanmålet hemma blev det banan med kanel, chili/kakao & en klick kvarg. + ägg med örtsalt.
 
Nu ska jag titta i en bok innan jag somnar. Tidig kväll för återhämtning!
 
(bilden från måndagsträningen)

Tittut!

Jag har varit tyst ett tag, men tränar fortfarande och cyklar ofta till jobbet. Det börjar ju närma sig badsäsong & jag är väl inte riktigt redo. Fast är så himla stolt över min resa. Så är mer redo detta året än på många många år.
Har gjort försök att blogga via mobilen, men de inläggen har inte publicerats.
 
Efter 27 km på cykel så ska jag till gymmet en stund! Sen blir det tidig kväll!
 
 

RSS 2.0