Hemmaträning, rumpa, ben & plus armhävningar,

Det blev hemmaträning idag, tittat på skor från Löplappet & studiebesökt gymmet på Hötorget. Om jag hade tränat på Jakoberg eventuellt i Hötorget i kombination med ersättningsbussar så hade jag knappt varit hemma än. Det kommer bli sent i morgon också men då är det inkluderat med träning.
Det gick inte att motivera sig till att vara borta ikväll för att träna. Så jag tog på de nya luftiga shortsen från Nike & körde "hemma" i huset.
Idag testade jag ett program ut tidningen wellness med temat musklerna som ger fördelar i löpningen. Det var både skojiga, enkla & effektiva övningar, som ska göras två grr. veckan. Några har jag stött på innan, men andra inte....
 
Just nu är jag verkligen sugen på att köra både morgon & kväll på Fitness24seven. Blev extra manad att verkligen köra både idag & i morgon efter en stor stark kram.  För att orka i morgon så krävs skönhetssömn.
Det blev en suddig bild.

Intresserad av detta program? Så köp aftonbladets Wellness. 
 
 

efterlängtade shorts & mysig friluftslivströja..

Riktigt längtade till ett skriva långt, länge & mycket. Men det får bli ytterligare ett kortare inlägg.
Hade tekniken varit 100 så hade jag haft en bra grund att skriva om under semestern, får då hade jag fokus på träning. Löpningen har varit i snitt 1 ggr veckan plus några få försök på löpband.
På tal om löpband, testat ut ett bar skor på löplappet, De ska shoppas. Och på tal om shopping så handlade jag på rean 
 

varm och gosig, 104 kr
och det svalare shortsen kostar 174 kr. korta löparbyxor har jag varit desperat på länge. 
Intersport färgglada fynd 
 

Semestern över för detta året

Har redan jobbat i en vecka i Stockholm efter att ha varit ledig i 3 veckor & spenderat den mesta tiden i Linköping. Har man hemlängtan så har man. Vilade upp mig & träffade flera trevliga vänner, fantastiska vänner.
Träning, natur, vänner & matlagning har varit stor fokus på. Förra  veckan mjukstart på jobbet.
Jag har så himla mycket att berätta & delge, men har haft stora tekniska problem från första semesterdagen. Men bilderna finns, så det är bara skrivandet kvar........
 
Nu är det redan dags för att krypa ner, då jag i skrivandes inte har en aning om när jag måste resa till arbetet i morgon. Vecka två på denna termin & snart augusti månad.
 
 

Lchf-pizza

Pizzabotten
1  dl mandelmjöl
2 ägg
2 dl riven ost
1 tsk bakpulver

Rör ihop allt och bred ut som en pizzabotten, in i ugn 1o minuter i 2oo grader. Ta ut botten och lägg på valfri pizzafyllning, grädda tills det ser klart ut, ca 8-1o minuter.

recptet på pizzabotten: kardemummagumman, bara lite ändringar av mig

Lördag:
Vitlök, ketchup, tomatpuré, örter & salt.
 Vitlökssalami
kalkon
Tomater
Ost
Färsk basilika

 

Söndagspizza: Vitlök, ketchup, tomatpuré, örter & salt.
Marinerad kronärtskocka
Zucchini
tomater
Rucola
Basilika

 

 


RSS 2.0