Nyklippt

Känner mig så fin & fräch, att det är så enkelt att känna sig lyx behandlad! Det var en aning mer tupperat när hemma lekt med mitt hår, men jaja min föning duger! I morgon är planen lockar, massa lockar!

Dags att ta mig till jobbet!


Intensiv toning

Älskar att ha mitt hår nytonat, älskar att ha gjort det själv & se resultat. Känner mig vacker!!! Igår unnade jag mig tid hos Emma, som gjorde mig fin! Hon är bäst, ger mig rätt produkter & massage. Åh så klart fin frisyr! Bild kommer, lever i en dröm värld just nu. Allså mindre tid till verklighet


Mitt slitna håren liten turkos

Äntligen något spännande i brevinkasstet, ett litet paket till mig. Beställde topphälsas hälsokalender fär en kort tid sedan & en dag förra veckan låg den där. Trevligt med överraskningar!


utstrålning

Fick höra att jag utstrålar glädje & att jag verkar må bra. Kändes härligt att höra & jag undrar just om det är sant! Åh vet ni vad, det känns faktiskt väldigt bra i mig just nu!
De orden från min chef gav mig energi, tipp topp
Älskar alla mina nära av hela mitt hjärta!
Underbara!!

Puss & Kram


powerwalk med tuppen

Ja, då var ett nytt försök med träning i gång! Gick en tidigt promenad innan jobbet idag & det var friskt ute! Bäcksvart ute, så skogen fick inte besök av mig. Det blev genom stan & stångåpromenad! Känns bra, men är helt borta i kropp & huvud just nu!

Vill ha massage!

Kram

SöndagsmatKycklingfilé
Kidneybönor med rödlök, olja, vinäger, salt & peppar
Avokado, tomater, salt & peppar
Créme fraiche sås med olika kryddor
Frisk

Nu är jag en normal människa igen, helt frisk från mina förkylningar & har i nuläget inte ont i min höft.
Igår var jag barnvakt till två sötnosar & vi var på massa äventyr. Först var vi på fenomen magasinet, jag blev inte smartare! Sedan stan, och vidare till trädgårdsföreningen för att leka i parken. Måste jag säga att jag gick en del igår? Med motstånd två små pluttar väger lite! Vädret var härligt, lite kallt till en början men det vände till värmande solsken

Idag har jag också varit ute i höstvädret, det blev både regn & stora hagel. Brr! 


Lilla huvudet

Nästan helt bortblåst är min huvudvärk, Känns skönt! Doktorn hittade inget fel, stelhet möjligtvis & mellan sjukdom! Han har inte hört av sig ang min snabbsänka & blodvärde. Det är väl bara bra med min kropp!

Är nästan frisk från eleka förkylningen, har träningslängtan!
hoppas ni har en bra vecka,

KRAMELIKRAM


Måndagsfrulle

Det kom en höst även i år, var svårt att kliva upp denna morgon! Ska börja tidigare idag, så det blev ingen morgonpromenad! Men en hälsofrukost

Röd Grapefrukt
Gröt med fiberhavre, linfrön, pumpafrön, solros frön & russin
Smörgås med skinka


Massage på schemat

Idag har vi massage före lunch, åh jag har införskaffat mig e bok om ämnet. Barnen börjar tycka det är mysigare & mysigare för varje gång! Kom just på att jag kan ju inte vara med på denna fredags massage, för jag börjar ju så sent som 12.oo idag, det var ju typsikt! Vi får användning av boken nästa vecka, spännande.

Nu ska jag äta grötfrukost!
Ha en bra dag, Kram


Massagebok, rea 25 kr på Åhlens


Sjukperiod

Nu är jag tråkig, men det är fakta för "mitt liv" & min hälsa. Först var jag magsjuk, sedan fortsatte huvudvärken & sedan blev jag förkyld. Har haft feber, ledvärk & ont i halsen. Idag blir det läkarbesök för huvudvärken & även förkylningen. Hoppas faktiskt på min livs andra pensilinkur!
Allt detta gör att min ork att träna inte finns, förra veckan tog jag mig i väg på promenad nästan varje dag, det behövdes. Men denna vecka har jag inte orkat mer än vardagsmotion & inget mer!
Viljan var på topp efter att "han på gymmet" sa: "Du måste gå ner dina 7 kilo..."
Egentligen så måste jag inte, det var fel formulering för mitt BMI är normalt! Även om jag vill gå ner mitt mål på  minus 7 kilo, på så sett håller jag med karln, fullständigt! Men för min del finns det inget måste...

Tänkte jag skulle visa mina Biamätningsresulat en dag, men inte nu! För snart ska jag ta mig till vårdcentralen.


Choklad & te till Grey´s Anatomy


RSS 2.0