Träningen uppskjuten

Jag har bestämt mig för att börja träna på StudioFitness! Jag hann inte utnyttja min gratis vecka, men jag gillar stället i alla fall!
Nu är ju ni mina vakande ögon & jag lovar att sätta fart, men jag måste bli frisk! Har jobbat med en envis förkylning i kroppen! Igår skulle jag kanske inte ha varit på jobbet, för min kropp var väldigt instabil. Men valde att vara hemma idag i stället fast jag kanske är lite piggare! Men orken finns inte riktigt... bättre att vara hemma!
Men idag är en dålig dag att vara hemma på, så jag sitter med dåligt samvete! Men de får klara sig utan mig

Om träningen, så jag jag in på mitt blivnade gym & sa till lite charmerande "jag vill börja träna här, men är lite förkyld för det..."
Problemet var ju att man måste anmäla sig innan månadsskiftet för att få halva priset, därför var jag där som sjukling!
Skrev in mig i alla fall & ska komplettera senare när det är dags att börja. Då får jag också mitt träningskort!


Studio Fitness

Jag har varit på tre träffar på Studio Fitness och den första gången fick jag rundvandrig och att vi samtalade om träning för mig! Det kändes bra & lokalerna gav mig mycket bra intryck! Det fanns det mesta även om det kanske är ett litet gym!
Men det finns relax avdelning, vattenmassagesäng, bastu etc. Visst gymmet kanske inte var megastort, men jag klarar mig! Är mycket nyfiken på många av passen som de erbjuder!

Dag 1: Nja jag tränade inte direkt, men jag provade programmet hon hade tänkt åt mig! Åh det kommer ge mig träningsvärk! Var med henne i ca. 45 min & mina ben blev som spagetti. Men jag trivdes!!
Programmet är för hela kroppen, topp till tå! Ska göras 1-3 ggr i veckan, helst 2-3 ggr som hon sa!

Jag fick höra att jag var snabbtänkt!

En grå dag

I två dagar har det varit en kamp att kliva upp! Igår visste jag inte varför, men idag har jag sorg i hjärtat!
Min faster dog på söndagskvällen & jag fick informationen av pappa i går! Så eftermiddagen igår kändes väldigt grå & mulen! Är så ledsen fortfarande!

Mina promenader får vänta, jag vilar en fot & min själ...

NU ska jag gå till pendeln!

promenad x2

Gick min promenad på jobbet och har gått 1,5 timma längst stångån med Meryem! fotade lite med nya kameran, men orkar inte lägga in bilder redan ikväll!!
NU ska jag sova i sköna sängen.. Godnatt

God morgon!

Känns så väldigt bra efter igår! Jag känner mig så, vad ska man säga? Fräsch & pigg!! Jag har sovit skapligt, vaknade av mig själv före klockan ringde! Är lite förkyld med det gör inget...
Har gått ner 1 kg sedan slutet av förra veckan, det känns toppen! Nu är jag på väg igen...

Nu ska jag mumsa fruksost!

Tar hand om mig

Går mina 30 min varje dag, även idag!
Varit in på Studio Fitness & funderat... kanske, kanske inte?
Har beställt massagetid (lördag kl. 11.oo)
Lagt ansiktsmask
Noppat ögonbryn
Klippt & filat naglar


Ny månad

Då är dag nummer ett på september snart över! Jag kan stolt tala om att det är första helgen som jag kan komma på som jag inte går upp i vikt bara för att det varit helg! Jiipppiii...
Det känns bra med ny månad för jag känner mig bestämd att jag vill ta hand om mig själv!!
Jag hade en liten hemlig morot som fick mig att ta lunchrast promenader, men min lilla hemliga tanke sprack! Men vet ni va? Jag ska fortsätta kämpa.... jag har viljan! Det ska gå....

Av fyra arbetsdagar har jag gått 3 ggr/ 30 min på lunchrasten!

På väg från jobbet ringde jag till en vän här i stan för att fråga om hon ville ta en promenad! Men stackarn var genom förkyld! Men hon förestog att vi skulle börja träna ihop! Hon hade sett en annons från StudieFitness & hade tänkt att shoppa träningskort där! De har ett erbjudande under september månad! 50 % på årsavgiften!!
Som det känns nu kommer vi att slå till, åh jag har flörtat med en tredje som jag vill ha med att träna!!


Sofie, länken du skickade funderar inte! ;(

Nu ska jag gå till sängs!
Godnatt


RSS 2.0