Träningsvecka slut

Det blev en bra vecka med alla tänkta träningspass. 
Så hela kroppen fick en genomgång. Lever kvar i bubblan som jag en vacker dag kommer att komma ur så den inte påverkar mig dagligen. 

Lördagsträningen skulle bli den bästa, men det var långtifrån fullt fokus. Fick ont i magen & många hjärnspöken gjorde att jag bröt när jag nästan hade varit där i drygt en timme. 
Hade planerat långpass med allt som allt en timme kondition. 
Städade när jag kom hem & gick bananas på onyttigheter på kvällen. 
Idag blir det träningsfri dag med brunch & en box serie tillsammans med vän. 

Och hoppas på nytt fokus med kost & träningsglädje. 

bubblan

Har hittat min fristad, i sorgen av min älskade vän. När jag får vara fri från sjukdomar så är träningen mitt sätt att komma bort från verkligheten. 
Känner mig så olycklig utan min bästa vän. För att hon alltid fanns där för mig & tog mig för den jag faktiskt är. Känner mig ensam, unik missförstådd & tom. En stor pusselbit föll bort ur mitt liv. Anna visste allt & var min äldsta vän som levde nära inpå mig. 

Utan henne är jag inte mig själv, &  jag saknar mitt gladare jag. Tappat tron på mig själv & framtiden ska vi inte tala om. 
När jag är på gymmet har jag kontroll över vad jag gör & inga känslor väller över. Känns som de få misstagen jag gör drabbar bara mig & det känna nästan alltid lätt att träna sig ur detta.  

Dags att lämna detta till en annan gång eller aldrig mer skriva något liknande. 
Innan känslorna blir för stora, starka & blöta av tårar. 
I morgon hoppas jag på nya träningstillfällen

Godnatt vänner 


årets första löpning utomhus.

En liten diy-present har tagit över min helg. Men lyckades ta tag löpningen utomhus på eftermiddagen igår. Det kändes så bra. Och det var i höstas jag sprang senast. Ny 
snö på marken & soligt var det. Kändes helt rätt att byta ut de tre km på löpbandet mot löpning utomhus. 
Och 5 kilometer kändes lätta. Råkade pausa min garmin klocka när jag närmande med 5 km. Men tror dock att det blev det väldigt precis och lite lekande uppvärmning. 
En promenad på morgonen blev också av, det var verkligen en fantastisk dag 

Tanken var att göra ett försök till träna idag också. Men ville verkligen färdigställa presenten till gudbarnet den blivande ettåringen. Gjorde några tokiga pauser med magträning. Lyckades med det, en lång alla hjärtans dag frukost, matlådefix & lite städning. 

Hoppas er dag har varit perfekt. Kram 


älskade benpass

Onsdags, första arbetsdagen efter sjukdom. Och första träningen denna vecka blev crosstrainer på morgonen, & sen på kvällen 3o min cykling, plus timme rygg & benpass. Kände att jag fick till ett riktigt bra träningspass & kicken varade länge. Den riktigaträningssglädjen. 

Träningsvärken sitter i ordentligt. Kanske därför det kändes trögt att ta sig fram på cykeln dagen efter. Tror minsann jag gjorde PB på knäböj & det är nog mest det som bränner  så mycket dagarna efter. Nu tre dagar sedan känns det fortfarande. Mest i rumpan. 

frukosttest

En utmaning att få i mig frukosten. 
Det gick rätt bra och nu någon timme senare känns det bra. 
Energin kommer tillbaka & hoppas på att vätskebalansen snart är återställd. 
En liten uppdatering på min status. 

Uppdatering: 
Lunchen som blev potatis, ärtor, torsk i ugn & sås verkar fungera den med. Ringde tidigare till jobbet för att friskanmäla mig. Känns fortfarande helt rätt. Detta var nog den lindrigare versionen av magsjuka jag någonsin haft.  

....

Gårdagens frukost som bestod av grönsaks-& fruktjuice. Sofie hade en juicepress, så hon kastade i kiwi, morötter, ingefära & apelsiner. Frukosten serverades med te, grönsaker & varma mackor. Men mackorna var svåra att få aptit på, lyckades få i mig de mycket senare än mitt sällskap. Förklaringen till att matlusten inte fanns fick sin förklaring lite senare. Blev magsjuk strax före resan hem. Men tågresan gick bra, oväntat bra. Överlevde tackvare mina älskade lakrits. 

Sjukskriven idag & i morgon. Även om det är skönt att vandra mellan soffan & sängen så kliar det lite i fingrarna att packa upp, diska undan kopparna från dagen & börjar redan nu känna längtan till vardagen med arbete, träning & rutiner. Men kroppen orkar inte många steg. Hoppas på frisk luft en stund i morgon. 

Statusen idag var mycket bättre, kände hunger & aptit. Fick i mig vitt bröd, fil, blåbärssoppa och blåbär. Men det var många timmar sedan, nu är hungers känslorna borta igen. 

RSS 2.0