Om Recept

Måste erkänna en förmåga till lathet... jag fotar gärna maten för att lägga upp recept! Men orkar sällan skriva ner recept till bloggen! Så sofie, jag ber om ursäkt... receptet du önskar kommer snart. Får jag tillagade det förra veckan!

Hoppas ni får en bra måndag, jag ska göra min till den bästa!
Kram


Kärlek

... det är hälsosamt det! Åh vet ni vad? Jag är lite kär & galen just nu!
Jag har träffat en helt underbar människa.

Ville bara berätta min lilla lyckliga nyhet
Hoppas ni haft en fin första advent
Puss & Kram


Godis på arbetstid!!!

Skumtomtar... Njet, det borde inte ingå. Men det gör det, måste ju säga att ganska goda är de också, de små go´sakerna! Å pepparkaksdeg! Mina arbetskamrater gör det inte lätt för mig!

Det går bara vara duktigt en liten stund på veckan, sedan blir det svårare & svårare! Men det är bara jag som kan göra detta, även om hjälp skulle behövas!
Upp till bevis!

Kram på er

Ordet var...

livsstil!!
Jag vill verkligen förändra min livsstil & lära mig njuta av det som finns att erbjuda.


Funderingar

Gymmet fick påhälsning av mig igår. Crosstrainer +  Just nu är jag så motiverad att jag tar mig en tur till gymmet i morgon med!
Har ätit lagade middagar, & hälsan har känts i hela kroppen. Godiset som fanns över efter min tjejhelg fick åka med till jobbet, närmare bestämt personalrummet! Tog inte en bit under hela dagen & frestelsen är förövrigt skumtomtar som alltid ligger i stora platsburkar. Men jag har inte nallat, bara  en idag... men ångrade den!

Min inställning till träning & hälsa måste ändras. Mina förändringar blir bara tillfälliga &  jag faller tillbaka till de gamla mönstren.  Funderar på vad det kostar att rådgiva med en dietist. Elenor, du har provat dietist va?
Är lite nyfiken på hur det skulle fungera för mig att få råd & hjälp av en proffisionell person.
Kan känna mig väldigt tillfredställd efter bara några få dagar med en nyttig period. Men blir det inte tillräkligt snabba resultat, så ger jag upp. Hur bra det än känns dagen innan, åh att jag verkligen känner lycka! Men det håller ju inte i längden! Åh när en dålig vecka ger bättre resultat så tappar jag modet! Eller när mina vänner som också har  "hälsotänk" ger sig på godis kan jag inte låta bli. Med det medvetna & undermedvetna tänket: Kan hon så kan jag!

Kunde ha uppdaterat för en timme sedan, men hittar inte ordet för det jag tänker på. Det handlar ju om att jag måste ändra min livssituation, vardagstänket.... Hmm, får sova på saken, kanske kommer jag på mitt ord!

Grubbel!! ;)


Ett rogivande möte med vargar


Nykick

Jaja, ni har hört detta förr ;)
Men efter en onyttig helg, så känns det lite mer pepp att börja försöka igen!
Har ätit frukost, rensat papper i flera timmar (men det var det värt), ringt lite samtal & nu lite sugen på lunch!
Rester, ja tack!


Potatisgratäng, fläskfilé & sallad


RSS 2.0