Tre korta löppass

4 km löpning med syster mellan hennes lägenhet till tågstationen i Auckland  på Nya Zeeland. Nerförsbacke i stadsmiljö nästan hela vägen. Inne i stan verkar unga + jämnåriga med mig vara ganska träningsmedvetna. Jag kände glädjen över att se människor i kring oss motionera i olika former. 
Ute i förorten vi bodde sista veckan blev det hela två pass. 
I lördagskväll, 4 km på okänd mark ensam. Men så himla vackert. Helt underbar fantastiskt miljö vid vattnet. Det var dagen efter systers bröllop. 

Sedan 6 km i söndags, innan avresa. Vågade mig ut på en längre tur. Resultatet blev 6 km. 
Det kändes viktigt att få till de sista löppassen. Söndagen träning kändes lättare, piggare & fräschare på något vis. Vi reste måndag eftermiddag från flygplatsen. 


Kändes lite tufft & känslosamt att lämna landet! Syster åkte till USA på bröllopsresa & nästan alla svenskar åkte på måndagen, vilket antagligen gjorde det lättare. 

Hemma igen i vinterlandet. 
Det är snö ute, men det har regnat hela dagen. Längtar tillbaka, men det känns så bra att vara hemma. Det har inte blivit så generöst med sömn. Det blev dessutom inte helt enkelt att åka hem mellan Arlanda & Linköping. 
Men är hemma sedan mer en timme tillbaka. Till ett städat & hemtrevligt hem. Tog ett bad & la en ansiktsmask (köpt på nz) när jag kom hem. Ska lägga mig på sängen en stund & sedan blir det träning i någon form. 
Ledig i morgon också. Lite bonus & lyxigt. 

Känner mig lycklig, på bra humör & avkopplad. 


funderingar från andra sidan jordklotet

Ligger i sängen, det är morgon för klockan är 8.30 på Nya Zeeland. Hemma i Sverige, är den 21.30 på onsdagskväll. 

Jag är här för min syster ska gifta sig i morgon. Lilla syster marielle ska bli fru till sin Shaun. De är så fina tillsammans & morgondagen kommer bli så fantastisk. 

Tillsammans med syster har vi sprungit 4 km ner till stan, förra lördagen. Det är också min enda medvetna träning. Några ytterst få armhävningar & några övningar med band. 
Men hyfsat tidiga mornar för utflykter  & bröllopsbestyr har gjort att jag inte tänkt på träning i den utsträckning som gör att det prioriteras. Men det blir en del rörelse - faktiskt. Även om klockan tycker jag är oförskämt lat. 
Vi är inte på hotell utan bor hemma hos lokalbefolkningen, det är ju en upplevelse i sig. Vi har det så bra & trevligt. 

Vi har promenerat på vulkaner, i stan, på stränder, klippor & hobbiton movie set 
( ni vet, sagan om ringen &- hobbitsfilmerna). 
Suttit många många mil i bil. 

Saknar konditionsträning mest, den jag hade kunnat prioritera här på ön. 
Jag vill faktiskt löpträna. Jag vill ge allt på crosstrainer. 
Kanske mest för att jag känner att jag behöver bättra på min form & kondition. Kanske känner jag att jag vill prestera mitt bästa på Göteborgsvarvet i maj. Mitt femte varv, min sjätte halvmara. 

Längtar efter att få träna med Carolina, spendera tid på actic, hälsa på personalen & le åt de andra som tränar. Längtar till att svettas, mer än vad jag längtar efter träningsvärk. 
Längtar efter att dokumentera träning, skriva & planera. 
RSS 2.0