Trivseln är toppen

Varför trivs jag i Sundbyberg?
Nära till träning på träningslokalen, fitness24seven.
Nära till naturen & motionsområden.
Nära till vänner åt alla håll & närmare till allt. sedan jag flyttade så har matlagningsintresset sakta kommit tillbaka och löptränar jag jag igen efter sommarens uppehåll. 
Det finns caféer och spännande restauranger bor granne med en fiskrestaurang & har en eko restaurang närheten. Har även hittat ett hälsocafé som ligger bredvid en nattklubb som jag spenderar med vänner. Där med nära till ett bra dansställe... 
Har haft gäster, har inplanerade gäster. Vill du komma på fika?  
I Sundbyberg mår jag bra! :-)
Hur har ni det mina vänner? Hur mår ni? 

En helg i juli

 
 
Första kvällen, på Gränna Camping.
Jag är först på plats & sätter mig därför i hamnen på en uteservering.
Väntar på Sofie som kommer med världens packning. Vi ska ju ha en härlig campinghelg bara tjejer.
Tillsammans tar vi oss till campingen, checkar in & börjar bygga tält som inte är min största kunskap.
Och efter fix & trix kan vi sova.
 
Klockan ringde cirka kl. 7.oo på Lördagmorgonen. Sovit hela natten med lite svårt att somna.
Frukost med gröt & smörgås tillagad på trangiakök. Och kring tandborstningstid så kommer Sara som nummer tre till campingen. Och strax efter så förbereder vi oss för att ta oss till Visingsö. Där vi skulle springa Grevstadsloppet. Promenad, färja, buss & framme på platsen.
Vi förberedde oss med kisspauser, godis, vatten & uppvärmning.
 
Det kändes att det var ett litet & lokalt lopp. Och strax så var vi i väg. Sara drog i väg som ett spjut & jag efter med massa energi. Kom ikapp henne & ville bara ha vatten just då (minns jag) men vi hejade & peppade varandra. Den värmen var inte rolig, var ovanligt varm & trött snabbt. Var tvungen att gå i omgångar. Blev peppad av en karl som filmade hela loppet, som faktiskt springer bakom mig en längre stund.
Det var fin miljö att springa i, inga backar eller kuperat men värmen var utmaning nog. Blev dessutom lurad att den var bara en kilometer kvar då det nästan var 2 km kvar.. då tappade jag mycket fart.
Vi var bara 12 st som var anmälda på tävling & jag kom på 8:e plats, på tiden 58.56, efter Sara. Och Sofie fick helt rätt, Sara på första plats, jag andra & Sofie tredje av oss tre kamrater.
 
Är rätt så glad & nöjd. Men orkade knappt stå upp :)
Vi fick lite skavanker efteråt, men vi överlevde & fick en bra eftermiddag tillsammans. Sara bjöd på lunch & på kvällen skulle vi ha lite camping fest.
Tjejerna tog ett dopp medans och vilade i solen. Sedan var det middag i hamnen. Lammfärsburgare åt jag.
 Mumms
 

frukost?
Grännas utbud, polkagrisar. Min gravida vän fick present, jag avstod godis. Fick i mig massa godis denna helgen ändå. Underbar helg med massa sött med söta vänner.
....... några tjejer saknades.
 
 

söndag

Dagens oplanerade upplägg, åker till Jakobsberg före jag ger mig ut i det friska vädret. Jag som längtade till att springa i solen. Men ville så gärna träffa & träna med Alexandra. 
Det blev uppvärmning på crosstrainer sedan mage & armar med vikter men även utan vik 
 
Lite senare på eftermiddagen var jag i kista fick mer kvalitetstid med Alexandra med karl.
 
Hemma i lägenheten så lagade jag mat, en mycket god gratäng med rotsaker. 
 
Och efter allt detta 5 km löpning 
 
 

mörker jogg

Det var inte första gången som jag sprang i mörker på okänd mark, senast i en extremt mörk skog inför Götebordsvarvet. Så blir det när motivationen inte infinner sig.
Jag provade att springa efter kl 2o i nya området i onsdags & hittade direkt dit jag ville efter en brant väg ner för klippor. Sprang längst en av två sjöar, plus på en idrottsplats & klockan stannade sedan på 5 km, 29.45.
 
Nu är jag klädd för ett ytterligare pass. Två gånger på samma vecka! När hände det senast?
Förvånade mig själv igår att jag faktiskt var riktigt sugen på att springa. Men det blev bara en promenad. Idag slår jag på stort.
 
Kram på er  
 

RSS 2.0