Onsdagsfys & morgon fnys!

Onsdagens träning blev godkänd. Det var ingen självklart att träna efter arbetet & projektet att rensa. Jag lyckades, just för att jag vet att det behövs, pausen & underhålla välmåendet. Det kändes helt rätt att prioritera träningen. Jag har ju redan flyttat en gång nyligen & vi har en flytt att se framemot. Detta är inget som måste bli klart. Detta är för att underlätta, ge feelgoodkänsla, stolthet & glädje. 

Det blev träningsglädje, stolt över att vara i rätta lokalerna.
Det blev mest styrketräning. Körde rygg & kände mig smidig. Det kändes inte som om något var i vägen, det kändes lätt & bra. Var det 6 år sedan jag kände mig så rörlig? 
Min fysioterapeut gör underverk. Helt underbart!

Åkte hem, blev bjuden på middag. Chili con Carne. Klockan var sen, så det blev snabbt läggdags. Sov gott nästan hela natten 
Uppe med tuppen & sugen på träning. Och det brukar vara ett kvitto på att jag känner mig i fas. Klockan var lite lagom när jag klev in på actic. Men sedan hade ett ägg gått sönder i väskan. Plötsligt var klockan mer - konstigt hur saker fungerar!? Det blev ett kort pass. Ett kortare än vad jag någonsin trott. Sedan vidare till fysioterapeuten Conny. 
Det känns så bra att han lyssnar & hjälper. Han räddar mig! 
Det är tackvare honom jag börjar förstå vilken av att jag behöver stretcha. 

Denna torsdag har varit så lyckad. Inget pyssel i förråd, bara dejt med kompis & hennes familj. Bjuden på hemlagad mat och muffins. 

Godnatt till er Alla. 

Från stolthet till träning!

Kändes som om det flöt på ordentligt idag. Gick in till mitt hyrda förråd för att fortsätta med rensning & sortering.
En vän kom förbi för att titta på kläder & sällskapa. Det bästa var att hon ville ha lite kläder, muggar, skärp & väska. När hon åkte var målet inställt på att sortera hälso- & träningstidningar. Det tog emot, för några är sparade av anledningar. Men nu vågade jag knappt bläddra i dessa. Med för stor risk att fastna i lösning & inte vilja göra sig av med mina samlingar. 

Flera kilo senare kände jag mig inte klar, men mättat & med ett enormt träningsbehov. Vill kombinera denna flytt med träning. Det är för viktigt. Måste bara få koppla av på mitt sätt. Hälsa först nu när det är under kontroll. Missade en buss pga telefonsamtal. Åt en banan i stället & väntade på nästa buss. Såå trött att jag kunde somna. Sitter nu & värmer upp på en cykel. Ska skutta vidare för att köra rygg. Det är precis det jag vill göra innan middag mitt i natta & dusch. 

P a u s 

Det blev en rehab övning med 7 kg hantel. 
Startade med 2 kg sedan har jag utvecklat tekniken. Så nu är det första gången jag kört den övningen på mer än 5 kg. 
Avslutade detta pass med löpning, mer nervarvning & en skön känsla. 5 min, 1 km blev dagens kondition. 
Idag räknades inte tiden. Utan att jag tog mig dit. Lämnade ett projekt bakom mig för en paus. Helt rätt att välja träningen. Cykling +hantel &  löpning 😊
Från stolt till träningsglädje som gav stolthet. Känns som jag kom en ordenlig bit på vägen. Ingefära - & blutsaftshot

2x shot på morgonen.
Blutsaft för järn & vitaminer.
Ingefära för att hålla Bacillerna borta. 

Det som kändes i kroppen under tisdags ska bort, så jag orkar med vardagen. Om jag blir piggare på dagarna så blir det en glädjande bonus.


September blev tom, så som många andra månader.

Men det ska det bli ändring på. Mer träning & hälsa, för att sedan skriva om det. Som en dagbok att blicka tillbaka till. 
Nu ska jag blåsa liv i bloggen 

Uppdatering: 
Blåste lite mer liv i bloggen. Oktober fick några få inlägg. 
Första inlägget i november publicerad! 
Springar måndag

Efter en intensiv helg med flytt & lite sömn var jag ivrig att ta chansen att träna på måndagen. Så efter jobbet åkte jag först hem, bytte om till löparkläder för löpning i solen & packade även andra träningskläder. Första stoppen blev hos fysioterapeuten Conny. Han behandlande nacke, bröstmuskeln & nyckelbenet med försiktighet. Har fått lite ont de två senaste besöken. Det kändes bättre. Han försöker även få kontakt med min fysioterapeut på us för att gå vidare med problemen till en läkare. 

Fick nytändning att springa mina 4o min. som jag hade en tanke att genomföra några ggr i veckan i somras. Som skulle leda till 4o min kondition. 
Men regnet kom, från underbart solsken till regn. Så jag blev ombytt till innekläder. Inställningen att springa 5 km ute, längst med ån blev 4o lyckliga minuter inne. 8 km in på kontot. 
Det blev typ intervaller igen. Det blev den klassiska slutkörningen. Orkade inte med mitt valda tempo. Pausade, hoppade av, körde & pausade. Råkade trycka av maskinen en gång. Men denna gången minns jag siffrorna. Så det blev matematik övning, plussa ihop tiderna & kilometer med varandra. 
Efteråt var klockan så mycket, så jag åkte hem efter stretchning. Äntligen träning! 
4o min träning & mycket promenader. Alltid något! 
Hemresan blev frussen, darrade lite som ett asplöv. Jag valde ände bussen. Kände mig stolt, nöjd & hungrig. Sugen på korv med bröd. Och det blev så! (fast det var inte så gott som jag hade tänkt mig) Första inlägget sedan en tid tillbaka. Jag har längtat efter att skriva. Nu har jag checkat av det. Brukar lyckas att publicera när jag är sjukling. 
Känt ett starkt behov att skriva. Släppa prestigen & bara göra. Bara tekniken fungerar. 
(en av anledningarna att jag inte bloggat så ofta är att jag förlorar texter titt som tätt. Så även idag.) 

Hoppas du hittar hit igen & att det ger dig något. 
Mig gav det att Vilja springa 4o min pulshöjande löpning utan paus. Och kunna uppdatera i bloggen. 

RSS 2.0