dagens träning

Idag har det varit en riktigt bra lördag, en promenad till stan, 45 min ben på gymmet & frisören. 
Det var underbart att bli ompysslad

Hamstrings i maskin 
Rumpa i kabel 
Lår i kabel 
Mage (plankan)

rapport

Det riktigt tunga sockersuget kom på tisdag -onsdag. Men det gick över & har bara känt risken att gå in i butik att jag skulle hitta en bit på automatik. Alltså inget direkt sug. 
Igår var jag nära att ta en bit choklad i kassan på Ica. Bara för att jag var hungrig. 

Har även i samma veva kört detox & jag vill bara säga att jag tror inte på alla effekterna som sägs. Men däremot tror jag inte att det är dåligt att ta dettea dagligen. På dessa dagar, från tisdag morgon har blivit lite piggare & känt mig lättare efter en snabb detoxkur. Däremot huvudvärk nästan dagligen & ibland en ovanlig känsla. 

Men har haft illamående stundvis & det är svårt att veta om det beror på minus sockert eller detox. 

Känner mig lite lättare & piggare i kroppen. Och imorgon är det sista dagen. 
Och detta gör jag just nu för att känna mig friskare & mer pigg i kroppen. 

Och vid varje sockerstopp, då jag lyckas så kommer fantasin igång, matlagningen blir roligare & kreativa experiment med goda efterrätter eller smooties när suget blir för stort. 
socker avvänjning

Detta är ju läskig information. Men jag har haft lite svårt att hålla mig borta från choklad som tidigare har nämnts men idag har jag ätit ytterst lite, gröt frukost med lingonsylt, en måltidsersättning, vegansk middag, äpple & en del hel vatten ena halvan av dagen. 
I morgon ska jag än en gång försöka äta nyttigt hela dagen, inte bara huvudmålen. 

Det läskiga är att skriva om det innan jag ens har börjat, i morgon startar jag. 

Mjukstarten. Och dagsstatus. 
Har inte haft några sockerkickar men varit hungrig då jag inte hade med så mycket mat under resan. En känsla av tomhet i magen. Eko... 
Har inte direkt varit sugen på choklad. Det lilla jag åt jag åt var ju bara i desperation på något i magen. Få energi efter 5 h. Resten slängdes, wow det brukar inte ske...
Åt super nyttigt till sen lunch eller middag tillsammans med en god vän. Och tackade nej till pizza tidigare ikväll. 
Är så himla svullen på magen o kroppen känns tung. 
Huvudvärk och illamående i slutet på resan. Och dessutom en het kropp? Bristen på socker eller sjukdom på gång? 
Ont i en tand. 
Det olustiga känslan är kvar, sova bort det måste gå! 

Dagar i hemstaden.

Nyttig första dygnet 
 
Jo men det var väl värt ett försök, att packa träningskläder och två par träningsskor till norrland. plus att datorn till att se film med blev helt onödig. Wifi är för svagt att se filmer med. Skorna blev springa i trappor & städskor, kläderna får sitta på kroppen hemma i Linköping.
 
Jag trodde inte att det skulle bli en omöjlighet att träna. Att tömma och flytta ur en lägenhet trodde jag inte skulle ta mer eller mindre tre heldagar. Vi har knappt pausat alls. Och kämpat oss svettiga tidig morgon - sen kväll.
Jag längtade till miljöombyte, inne som ute i naturen. Älskar ju att jogga hemma i Norrland.
stressen att känna mig toppad inför Göteborgsvarvet blev märkbart, trött, ledsen & sur. Stel i hela kroppen. Så där skönt med lätt träningsvärk. Bra känsla att känna så trots mindre träning.
Försök att transportträna, tog rejäla kliv upp för backen upp till mina vänners föräldrar. Fick upp puls & brännande ben.
I lördags hade jag kunnat träna om energin att börja med lägenheten tidigare hade infunnit sig. Hade jag lyckats att träna på stadens gym så vet jag av tidigare erfarenheter att jag blir lugnare & mer mänsklig mot mina medmänniskor.
Igår var jag så trött att jag sluddrade vid 21 tiden på kvällen.

I torsdags var magen platt, resterande dagar så har jag känt mig plufsig. Typ gravid i formen. Mitt beteende är inte hälsosamt alls. Pizzerior, godis & annat har gjort dessa dagar enklare, men är det är inte värt det.
Men inte lär jag mig, trots min besvikelse.
 
Fördelar:
Tungt packning lika med tyngre motstånd, "istället för" styrketräning
promenad med packning på ryggen
En stad full av backar.
Lägenheten tre trappor upp. Det känns i vaderna framför allt, men även rumpa och lår.
Burit lådor, städat i konstiga vinklar & promenerat från a till b.
Känt av små små muskler & leder som har och ska stärkas.  
Fått nytändning på sockerfritt , kanske håller till efter Göteborg. (skulle önska resten av livet, men det är nog omöjligt)
 
Dessutom kanske jag blir bättre  på att sköta mig bättre, gällande att ta hand om min lägenhet, sortera & kasta. Har blivit bättre sedan, sedan flytten hem från Stockholm men ännu mer sedan årsskiftet. Kanske känna frid i sitt hem. Har redan börjat med diverse sorteringsprojekt, OCH så bra jag mår.
Nu ska jag kika klart på filmen om socker. och kanske läsa boken Marshmallowstestet. Och sedan somna för att sedan läsa mera... eller somna igen.....
 
Sollefteå 

RSS 2.0