Mera hår


Nu är det färdigslingat för i år! ;)


Melodifestivalsafton med vänner


Taco med alla tillbehör man kan tänka sig & fullkornsbröd stod med på min meny! 
Sedan blev det musik & sport på tv med ännu mera goda saker

Min egna guacamole:
 Crémefraiche-vitlök-chilipulver-italiensk salladskrydda-avokado-flingsalt-citonsaft & peppar
Johan som inte gillar det underbara gröna tillbehöret gillade min- lycka!

 


Fina blivande rumpa


Stjärtträning för mig!
Det var grymt roligt & fick enormt ont i rumpan!
Gymmet släng dig i väggen! :)
Måste provas, jag brukar inte tidningsträna...
Men jag föll för sumo-stilen :)

Senaste nummret av ToppHälsa


Före-Efter


Nyårsafton 2oo9
Min absoluta favorit är att vara mörkbrun

2o1o-02-06
Nyslingat


Alla hjärtans dag

mel. lilla snigel
Du kan få en kram av mig, kram av mig, kram av mig
Du kan få en kram av mig,
jag får en av dig!

Den sjöng vi på fredagssamlingen på förskolan


Foto: Chokladkaka


Njuta!! 
Receptet på Gi-chokladkakan har ni HäR!


underbart för fossingarna


Currysoppa

På tisdagen gjorde jag nya slingor i håret och under kvällen kom min vän Nina förbi. Fick lite hjälp med håret, vilket var uppskattat! Jag bjöd henne på keldas currysoppa, hjärteknäcke & bergott! Den kvällen gjordes också en müsli som skulle ges bort till en vän!




Krämig chokladtårta - en given succé!

Fredagsfika denna fredag blir en chokladtårta med Gi-tänk

10 portioner
250 gr 70%-ig choklad
4 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche
1 ½ tsk pulverkaffe
3 msk kakao

Till dekoration:
färska jordgubbar
Physalis
Kakao

Hacka chokladen, ta favoritsmaken med 70%
Koka upp 2 dl av vispgrädden, ta ifrån värmen.
Tillsätt chokladen i grädden, rör om tills den smält och krämen är blank och slät. Låt svalna till svagt ljummen temperatur.
Vispa samman resten av grädden och creme fraichen till lagom tjock konsistens, smeten ska nätt och jämnt droppa från vispen.
Krossa snabbkaffet till fint pulver. Sikta ner i chokladkrämen tillsammans med kakaopulver. Vänd ner i gräddsmeten under omrörning, rör till slät konsistens.
Klä en rund bakform, ca 23 cm, invändigt med plastfilm. Formen bör ha löstagbar botten.
Bre ut smeten i formen.  
Täck tårtan med plastfilm och ställ i kylen minst 10 timmar.
Lossa tårtan från formen. Stjälp upp och ner på serveringsfat, lyft bort plastfilmen. Sikta över kakao eller dekorera med bär.

 


RSS 2.0