Sanningen är nära.

Nu kommer jag väl skriva ett inlägg som antagligen kommer få någon att reagera.
Jag har unnat mig lite för länge, godis är gott & mat är gott.
 
Mina tankar började komma när min vad krampande natten till Fredag. Har helt otroligt nog fortfarande ont i vänster vad & genom att jag var tvungen att halta så hade jag plötsligt ont i vänsterfot.
Det kan tyda på magnesiumbrist och att jag inte fått i tillräckligt med vätska. Det fick mig att tänka på vad jag stoppar i mig & att jag faktiskt inte dricker särskilt inte mycket vatten.
Jag vill börja äta mer näringsrikt mat & mumsa olika former av vitaminer.
 
Kände igen mitt gamla matmonster har varit på besök i veckan. Men erkänner det knappt för mig själv & verkligen inte er andra. Det är inte ens av njutning, det är gott men jag bara äter utan att tänka. Onsdagen var den enda helt sockerfria dagen. Måndagen var tung & igår var fredagsmyset toppat.
Det jag märker är att jag blir tröttare på dagarna, känner att hyn inte är i toppform & immunförsvaret blir påverkat negativt. Träningen känns tung & trög. Jag känner mig tung. Och det mår jag verkligen inte bra av.
Måste ta till mig av mitt egna erkännande när suget försöker överta. Dricka vatten för att lindra suget.
 
Frukosten idag blev en gröt med nektarin & blåbär.

Tisdagens träning

I lördags sprang jag ett lopp som jag planerat sedan länge. Sprang i mål på 57.30
 
Idag var det första träningen 
Sit-ups 
Armar/ axlar. 
Rygg 
 
Kände mig trött i min höger sida. Kanske inte helt konstigt med en massa härliga intryck under hela denna dag på ny förskola. 
Utmanade högern mitt extra mycket. Kändes bra med lite envishet. Har ju en del styrkeövningar att göra för just handen.
Nu blir det sköna drömmar och fundera hur min cardio blir ett beroende igen. Vill verkligen lyckas med både cardio i olika former & det kombinerat med styrka. Vill bli frisk, hålla formen &  må bra inifrån & ut.
 
Det var en liten uppdatering från mig & min värld.
Kram

en vecka kvar

Mitt andra Stockholmlopp blir av nu på lördag. Mitt första midnattslopp & det ska vara ett riktigt roligt  lopp. En ordentlig folkfest, 43. ooo anmälda. Min start är efter kl 22.3o. hela lördagen kommer vara full av förväntan & jag ska verkligen ladda med god sömn, bra mat & vatten med start ikväll. Tänkte träna i morgon & hämta tröjan i veckan. Hoppas att mitt intresse för löpningen kommer tillbaka till som senast till dagen efter, för flera lopp väntar.

RSS 2.0