Nya skor beställda & Göteborgsvarvet.

Jo men då har jag anmält mig till Göteborgsvarvet 2o19. Vet inte vad som hände egentligen, för jag skulle avvakta till mycket längre fram. Men nu är det check på listan. 


Före det rycket gjorde jag en beställning av materiel motivation. Väntar på nämligen andra skor som ska komma till posten. Men företaget kunde inte se min betalning. Typiskt! Jag kan ju inte kuta omkring på ny ort i gamla skor. Vilket jag gjorde igår. Transportlöpning till shopping. Pinsamt att trasiga skor. Hoppsan hejsan! Men jag kutade på lyckligt ändå. 
Ny omgivning, nytt hem i ny kommun.

Jahapp, ny kommun!
Igår öppnade vi dörren till vårt hus. Ett nytt kapitel i livet. 
Jag har blivit sambo med min Pierre. I Mjölby kommun, Mantorp.

Spanar efter löprundor, fin natur & promenad stråk. 
Jag tänkte behålla mitt medlemskap på actic i Linköping. Men har börjat kolla på alternativ till träning, yoga & innebandy. Försökte leta upp löprundor i närområdet online, det finns inget. I kommunen, men inget utan att pendla. Men jag får utforska själv, börjat att observera lite cykelvägar. Det blir en utmaning att upptäcka till fots. Vilket i sig blir spännande i sig.

Innebandyn har jag kollat upp & det har funnits ett vuxenlag. Innebandy på vintern och fotboll på sommaren. Det skulle vara så roligt att upptäcka igen. I alla fall min tonårs idrott, innebandy. Jag var ingen stjärna på fotboll, inte ens i regnstövlar. 

Drömmer om mitt lilla hemma gym. 
Livet som husägare på stor tomt blir nog motion bara det. Haha 
Men jag tänker, först löpning, sedan arbeta. 
Det är också en dröm. Och ett mål! 


RSS 2.0