Tredje månaden på 2015

Och jag har levt i en kappsäck! 
Året började med flytt till en vän i Årsta/ Stockholm. 
Det blev en del träning på medborgareplatsen och sprang mycket på löpbandet. Två gånger i januari sprang jag utomhus ena gången i Sundbyberg & den andra gången påväg till jobbet från vännen. 
I februari flyttade jag till Huddinge. Nära och bra till arbetet. Och jag kunde börja promenera! Samt att Marie min kollega var motiverad att börja träna. Vi drog i varandra under januari & februari. Det var både trevligt & positivt för min hälsas skull.
Till veckan innan min resa till Sydafrika, det hände lite saker samt förberedelser inför turen söderut. 
 
Det blev en fantastiskt resa i cirka 1o härliga dagar. Upplevde mycket & är mycket tacksam mot min familj som tog mig dit. Huvudsyftet var Robyne & Chris bröllop som var ett mycket vackert. 
Minns det mycket värme & kärlek. 
 
Träningen under resan existerade knappt. Två löppass á 15 min. lite rehab & andra övningar som armhävningar, plankan, squarts... 
Semester innehöll mycket njutning av god mat & desserter. I vissa fall helt oundvikligt. Gjorde inte ens försökt till att tacka nej. Hihi 
Joggingtur med syster. Innanför galler & portar....






En ganska normal frukost! Eller frukt & yoghurt. 
7oo g kyckling
Mycket mat, men så himla gott. Måste testa liknade recept hemma i Sverige.
 
Hem ljuva hem. Eller tillbaka i Sverige iallafall... Med en mycket bra resa färskt i minnet. Varit på gymmet under veckan. Vid två tillfällen. Ena dagen var full av energi att göra ett bra pass. Men får en chockat besked. Det blev ohanterbart, så efter tårar tog jag ut mig på bandet.
 
5 km 24.12 minuter.
På torsdagen hade jag träningsvärk i hela kroppen. Och motivationen var noll igen. Dagen innan hade jag bestämt mig för att sluta förstöra min kropp. Snacka om att jag har förvirrade känslor. I skrivandes stund så är jag i Linköping. Det är hemma för mig.
Har i helgen prioriterat vänner. Träffat min vackra vän & min guddotter. Och tillsammans med andra vänner önskade vi Valentina välkommen till världen. 
 
❤️ 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0