uppdate

Min träning går verkligen upp & ner. Tränar ju flera gånger i veckan, men är dålig på att dokumentera. Ofta tränar intensivt, men allt för ofta blir det inte som jag tänkt mig & tappat min vilja på grund av andra faktorer. Det är middagar, avslutningsfester & övriga aktiviteter. Har varit mycket trött den sista tiden & har svårt att ta igen mig.
Allergin hindrar mig att träna ute & nu känns det som påbörjad förkylning.
 
Men veckan före midsommar veckan var verkligen så himla bra, midsommar veckan helt godkänd & denna veckan som var så var det träning men inte alls så som den kan vara. Kände att den goda formen verkligen var påväg. Har inte alls tränat intensivt. Utan bara små korta stunder. Men vad nu då, varför går det bara inte?
Det är väl som vanligt. När min omgivning säger att nu har du blivit för smal, då börjar min hjärna fundera & kostvanorna blir fel än en gång. Och det blir lite mer att ta av igen. Men det brukar gå fort när det väl händer.
Måste därför idag ordna med kortet så jag kan träna på gymmet.
 
Känner mig lite fluffig :)
Vill inte känna mig tung inför loppet, dags att tänka till en smula. Ska försöka vara försiktig med vitt mjöl, kolhydrater & SOCKER.
Vilt, sallad & potatis. Bild från midsommarkvällen
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0