Kycklingpaj

Valfri pajdeg
 Förgrädda ca. 10 minuter i 200 grader.

350g kycklingfilé
2 gula lökar
1 paket bacon
150g färsk svamp
2 tsk torkad timjan
2 dl créme fraiche
2 msk rött vin
Salt Peppar

Skär kycklingfilén i små tärningar. Skala och hacka löken. Skär eller klipp bacon i tärningar. Borsta svampen och skär den i skivor eller bitar. Stek kycklingfilén i lite fett i en stekpanna. Ta upp det och fräs löken mjuk utan att den tar färg. Blanda i kycklingen Ta upp blandningen ur pannan. Bräck baconet i pannan och stek sedan svampen. Blanda kyckling, svamp, bacon, timjan, vinet och rör i créme fraiche.
Smaka av, med salt och peppar..
Häll fyllningen i pajskalet. Dekorera med timjan och paprika.Servera med en god sallad!
En annan god paj med salami & fetaost.

Det blev bara en bild på min klassiska rucola & tomatpaj. Kycklingpajen hade blivit fin på bild!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0