Andra halvan kroppen

Det har varit vansinnigt mycket fokus på benträningen i några veckors tid. För med övningarna från min sjukgymnast så hinner jag inte med överkropp. För benen ska göras 3-4 ggr/ veckan + onsdagspilates.
Hade precis hittat ett träningsupplägg.
 
Men idag var jag tillbaka på favoritsidan av gymmet för att köra Mage, rygg, byst/ axlar.
3o min crosstrainern
3o min gym. överkropp.
 
Tyckte att det kändes riktigt bra med dagens träning, även om jag kände mig svagare i "valet" av vikt. Det blev mjukstart på de muskeldelarna som vilat i en längre tid. Nu ska hela kroppen sättas igång. Vill ju att 2o13 ska sluta med toppform (trots december månad.) Men vill inte gå ner mer i vikt. Vilket gjorde att jag började äta choklad, för att jag fick för mig att det behövdes. Det byggdes upp en oro, när jag fortsatte att gå förlora i vikt trots att jag slutade tänka nyttigkost. Då blev chokladen en tröst.
 
Summan av det hela. Älskar träningen, älskar att känna mig frisk & att känna att en hälsosam livsstil dominerar.
Men kan inte träna varje dag, två dagar efter varandra brukar spricka. Även fast jag blir inställd på det, pga av hinder av olika själ. Som onsdagens pilates missar jag eller för att ett nöje hamnar på en träningsdag. Det ingår inte i min förmåga att ändra träningsdag...Och det förstår jag inte. Men kanske lär mig till 2o14.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0