5 år!

Tittar tillbaka på hur jag en gång startade min blogg och vilken personlig resa jag gjort under dessa 5 år. Vilken betydelse bloggen har för mig och fått mig att växa som person. När jag började skriva såg livet annorlunda ut, jag levde i hop med en man som hade en annan bild av livet & framtiden.
 
En dag för 5 år sedan bestämde jag mig för att på allvar försöka gå ner i vikt. Börja göra det jag ville göra med mitt liv och en väg till välmående. Det var backigt, kanske speciellt som sambo. Men vägen har ofta varit gropig med många långa backar! Fram för allt en resa mot nya mål och möjligheter!  Jag är glad och stolt över att jag öppnat mig, stolt över att jag våga öppna mitt hjärta & låter er följa mig. Min viktresa! 2o11 var nog det stoltaste året!
 
Men när jag ser på mina 5 år så har det hänt mycket. Nästan allt utspelar sig i Linköping, jag hade bara bott här i ett halvår när jag startade bloggen. Lärde känna nya människor, levde sambo, hade vikariet på förskola, började tänka mer & mer i hälsotänk, separerade, lägenhetsletande, fast jobb på förskola, mer vänner, nya kontakter, korta fina förhållande, singelliv. Vardagsliv, äta, sova & arbete.
 
Att ge inspiration till er genom mitt skrivande är också viktigt för att ta mig vidare. Det blir fantastisk pepp med er läsare. Tack för att ni är med på min väg. Hoppas det ger er allt jag vill ge!
 
Idag, sommar 2o12 så är jag ganska välmående & tillfreds med livet. Det finns så mycket fint omkring mig. Men har mycket kvar att lära & jag kommer gå starkt på vägen. Har kärlek omkring mig, familj & vänner. Just nu saknas bara en familj skapad av mig. Innest inne vet jag att vet kommer.  Jag kommer finna kärleken, få mina barn. Det är den största skuggan. Många andra pusselbitar är på plats. Känner mig skapligt fridfull!
Och jag har er.
Min resa fortsätter, just nu vill jag aldrig sluta blogga. Den tillhör mig!
Vill ni resa med mig? Vi växlar till högre växlar tillsammans.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0