Köttfärslimpa med bacon




400 g  köttfärs
½ gullök
½ rödlök
1 ägg
½ pkt Bacon
½ dl grädde
vitlök
Örtsalt
Svartpeppar
Vitpeppar
Santa maria chili explosion

Hacka löken fint och fräs en stund i panna
Blanda Köttfärs, ägg & grädde.
Stek bacon och låt fettet rinna av på papper, blanda ner i röran.
Blanda i kryddorna, men var försiktig med saltet. Soya kan du ha för att få lite färg.
Forma blandningen i en smordform.
 45-6o min i ugn, 175 grader.

Såå himla god, gjorde en sallad till med fetaost & kikärtor.
Skulle ha haft tzatsiki, men det blev bea-sås i stället.
Är så nöjd med smaken på köttfärslimpan, NumNum


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0