Ungsbakad lax med romsås

600 g laxfilé
1 citron
Salt och peppar
1 burk créme fraiche
1 burk stenbitsrom
1 stånd färsk grön sparris
Olivolja
6 dl kokt Quinoa
1 knippa färsk gräslök

Sätt ugnen på 175 grader. Skär laxfiléerna i lika stora bitar och lägg bitarna i en ugnfast form.Riv citronen och fördela citonskalet över laxfiléerna. Strö på salt och lite peppar och ställ in i ugnen i cirka 15 minuter. Blanda créme fraiche och stenbitsrom, smaka av med salt och peppar. Ställ kallt.Skär sparrisen i mindre bitar. Hätta upp olivolja i stekpanna. Lägg i sparrisen och stek i några minuter. Tittsätt kokt Quinoa och pressa citronsaft över blandningen. Strö över salt och peppar, toppa med hackad gräslök. Servera laxen med en klick romsås

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Nina

Jo då, länken följde med förra gången också men jag såg inte att det var en annan adress förrän nu. :)



Härligt recept! Det ska jag testa! :)

2010-08-03 @ 11:18:42
URL: http://www.nina247.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0