Hokifilé med Dijonsås

                                                                                                          
Här kommer ett eget recept!


3 port.
1 pkt fiskfilé (Hoki)
1 burk créme fraiche
1 tsk dijonsenap
Lite rödlök
Purjolök
Fiskkryddor
(en blandning med örter, vitlök & citron)
Peppar & örtsalt
Dill

Fullkornsris



ugn 225 grader
Blanda samman allt till en sås & häll över fisken i en ugnsform
Ställ in i ugnen i ca. 20 min och under tiden sätter du på ris!
Om du tar fullkornsris tar det bara 10 min att koka, annars måste man självklart börja med riset tidigare!
Rotgrönsaker eller liknade till!

Varför blir inte jag så mätt på fisk?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0