KYCKLING MED ÖRTPASTA


Tid 20 min
100 g pasta (fusilli)
2 kycklingfiléer (250 g)
2 tsk smör
1 krm salt
1/2 krm svartpeppar
1/2 rödlök
150 g haricots verts
1/2 dl lätt crème fraiche med senap, dragon & honung
2 msk bladpersilja

Koka pastan.

Dela varje kycklingfilé i tre bitar, stek dem i 1 tsk smör och krydda med salt och peppar.

Skala och hacka löken fint. Fräs den med haricots verts i 1 tsk smör 2-3 min, salta och peppra.

Häll av pastavattnet och blanda ner crème fraiche och hackad persilja i kastrullen.

www.lagalatt.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0