Tacogratäng
4 port:
200 g philadelphia
500-600 g köttfärs
1 påse tacomix
färska champinjoner
1 gul lök
riven ost
Tillbehör:
nachochips (tex salta & ostsmak)
gucamole (avocado, cremefraiche, salt, peppar, citron, vitlök)
grönsaker (majs, tomater, parika, gurka, sallad osv)
tacosås
cremfraiche
jalapeno
Bred philadelphian i botten på en ugnsform. Stek köttfärsen och blanda i kryddmixen. Låt puttra en stund och häll det sedan i formen. Stek skivade champinjoner och lök och lägg överst i formen. toppa med lite riven ost och ställ in i ugnen ca 15 min 225C. Rör i hop guacamolen och hacka grönsakerna fint. Tacoröran och grönsakerna ätes sedan med nachochipsen som "sked".
Hej vannen!
Tankte bara om du har svart att halla dig borta fran snabbmaten sa kommer har nagot som kommer fa dig att gora det... Om man ar en 20 arig tjej pa 70 kg och athlete, sa tar det 7,5 TIMMAR att ga "bort" en big mac. Da ar det dessutom UTAN dricka och pommes... Skrammande va?? Nu ska jag plugga vidare! KRAM, Sofie!!