ChiliConCarne Speciale

Vi hade fryst Älg hemma & av det gjorde jag en god mix

Älg ChiliConCarne
Ett paket älgskav
kidnyebönor
1 burk vitabönör i tonatsås
2 vitlökskyftor
tomatpuré
halvburk tomatkross
Kryddor:
Salt & peppar
Kebabkrydda
Paprika
Chilipeppar

Börja att steka pressadvitlök & älgskaven. Skär en paprika & blanda i! Efter häller du på tomatkross, vitabönor i sås, tomatpurén & kidneybönorna! Blanda & låt allt puttra tillsammans!!
Servera gärna med ris, sallad & fullkornsbröd/ knäcke

Jag hoppade över ris & fibertoast,  men valde i stället att ha mycke sallad med fetaost. Det var annorlunda gott, men jag är ju också en Äkta Norrlänning!!

image29

Dagens MIddag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0