promenad till jobbet.

Tänkte verkligen försöka gå till jobbet i några veckor. Det är egentligen den bästa starten på morgonen. Började promenaden vid 5.oo då några av er fortfarande sover som sötast, andra är själva på väg till jobbet. Att öppna en måndag var lite pirrigt. Men det gick som väntat bra. Att gå till jobbet tar cirka 3o min. & är ett avstånd på 3 km. 
Det tar inte mycket tid & det är inte långt. Men trots det så är det så himla svårt att försöka. Det kändes riktigt bra att ge vardagsmotionen en chans. 
I morgon hoppas jag på att det går att cykla, ska till sjukhuset innan jobbet. Och då går det snabbt att komma fram med cykeln. 

Hoppas det kan bli några promenader i veckan. Det är ju bara jag som kan ta mig utanför dörren & ta den där sköna promenaden. 

Minst en helgpromenad som inte har med transport att göra är också ett mål. Med eller utan sällskap. Så väldigt svårt ska det ju egentligen inte vara. 
Igår blev det tur i skogen, lunch vid en sjö & för två helger sedan var jag på en fotopromenad med en vän. Det är en bra start för att vara mig.

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

👍😘/Sofie

2016-01-24 @ 19:49:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0