Gott nytt underbart år

Nu är vi inne på 2016! Äntligen januari, den andra januari. Ett nytt härligt år vi kan fylla med vad som helst. Vad vi själva vill!! 
Jag älskar nya veckor, månader och år. Det känns fint och omgivning är inställda på ett bra år med positiv förändring. 
Underbart med nytt år för någonstans har jag känt att jag behövde en ny siffra i almanackan egentligen inte för nyårslöfternas skull, utanför att bryta det jag förknippar med 2o15. Mer om det i den traditionella årskrönikan, som jag kommer att påbörja idag. 
Detta året som varit fick sår som fortfarande leder till tårar, men så mycket glädje i sorgen.
 
Några löften är ständiga för mig & antagligen många andra människor. Jag vill fortsätta jobba med mig själv för att må bättre & försöka att hålla fast vid positiva inställning. Att tro på mig & min egna förmåga, tror jag ganska många behöver arbeta med. 

Önskar mig för 2016 ännu mer styrka i mig själv, att forsätta arbeta på att bli en bättre person & lite bättre mig själv. 
Börja ta tag i det små enkla för att slippa ångra mig. Starta direkt med det jag tänker & ta modet att ta tag i saker direkt. 

En september dag kom jag & några tjejkompisar till insikt att dokumentera varandra mer. Ta bilder på varandra, med varandra & på sällskapet. Bli bättre på att höras & för mig att försöka hitta på saker under hela året. Redan igår kände jag att jag glömde bort det på årets sista dag. 

Om man får idéer se till att genomföra detta. Vill du ringa vännen eller börja skriva dagbok?  Ta tag i det. 
Mitt huvud kryllar av idéer & vissa fastnar men det genomförs aldrig. Som t ex. höstens idé om att göra "halv åtta hos mig". 
Och klassikern, vi ses snart, vi hörs snart!! Vad är det med oss?  

Om man ska titta på hälsa och livsstil. 
Vill börja med att säga så här, jag är stolt över vad jag lyckats med kring hälsa. Jag är glad att min kropp är friskare och stolt över att jag gjort detta själv med feedback från underbara & fantastiska vänner. Men har låter det fortfarande gå över styr ibland och då blir det en längre period, tar inte en pepparkak en kväll hemma i december. Och jag kan inte äta en godispåse till söndagsmyset utan att köpa en chokladbit dagen efter. Detta året var året jag tappade kontrollen men det var också året jag under hösten hade godisstopp i cirka 65 dagar med något litet undantag. 
Träningen blev det några utmaningar & jag vågar lite mer. Har funnit fantastiska träningskamrater som hjälper mig att dra mig framåt. Önskar att ni var nära mig. Träningen har hjälpt mig att överleva detta året. Att gå in träningslokalen och köra hårt. Blivit bättre på att träna trots att det känts motigt. 

Om jag vill ge mig ut och springa så ska jag försöka mer än någonsin göra det till verkligheten. Och våga göra det i grupp. Kanske finna en ny vän under tiden jag jagar den rätta känslan. 
Om jag vill köra en utmaning under två veckor så ska jag det. 
Om jag vill testa rawfood eller ha en vegetarisk dag i veckan så ska jag bara handla & tillaga 
Om jag vill vandra i sommar så är det bara att fixa det, trots att det är lite svårt & att jag kanske får göra det ensam. 

När jag väl skriver så skriver jag långt!! 
Det blev en lång framåt blick. 
Vill än en gång bli bättre på att dokumentera träningen, bara passen, ofta skriver jag in uppvärmningen på 15-3o min men inget om träningen. Drygt 1oo pass under hela året är dokumenterade på funbeat i år. 
Så blir det enklare och bättre tillbakablick. 
Fotografera mera med systemkamera av samma anledning. 

Nu ska jag skriva till alla jag tänkt på under detta skrivade, Skypa med syster inom en snar framtid & fortsätta ligga i soffan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0