Första veckan i juni

Då var det söndag igen. Veckan har varit bra, händelserika dagar. På kvällarna lite rastlös, vad ska jag göra när jag inte tränar? 
Tränade söndag, måndag & det blev ensidig träning. Uttråkad tjej! För jag var inne på tredje veckan med endast träning av överkropp. Först för att vila inför Göteborgsvarvet & sedan vila från skadat knä. 

Förra veckan var fantastisk med mycket naturupplevelser. På tisdagen var vi på utflykt med förskolan & jag fick gå skogsmulles naturstig med våra stora barn. I ett fantastiskt friluftsområde i Botkyrka kommun. 

På torsdagen tränade jag ett bra pass i Barkarby. Efter att jag hade shoppat ett knäskydd & värktabletter så fick jag energi till träning. Glöden tändes. Plus att jag träffade en god vän med hennes son, som gav mig energi. 
Såg & upplevde mycket spännande i veckan, fågelungar, fåglar stora som små på fågelskådning,vackra hästar, ett rådjur med kid & känsla av vår. 

Har hunnit spendera tid i Kungsängen (andra sidan stan) &  i helgen var det resa till Linköping. Planen var att springa Linköping halvmarathon med Sofie men var för skadad & kroppen bestämde sig för en förkylning. Detta i kombination av allergi. 
Kände mig ledsen & envisheten att starta höll i sig länge. Såg bekanta starta & träffade Sofie efter hennes målgång. Det hade varit så roligt att springa premiären tillsammans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0