9 tips för plattare mage

Från en blogg fitspooration.blogg.se:
Hej!
 
De flesta vill ha en platt mage, Det behöver inte nödvändigtvis betyda att man måste träna mer men kanske att man måste ändra lite matvanor som kanse gör att din mage blir uppsvälld. Jag hittade en super lista med 10 saker man kan göra för att få en platt eller plattare mage.
 

1. Ät mindre mängd kolhydrater som ris, pasta och potatis och ät istället mer fett, protein och grönsaker. Detta är i ropet just nu. Dra ner på kolhydrater till ett minimum och ät mer fett, protein och grönsaker. Detta tipset fungerar verkligen.

2. Ät mycket råa grönsaker eftersom många viktiga enzymer och vitaminer försvinner vid värmebehandling. Ät mycket avokado, kål, äpplen, selleri, squash, lök, tomat med mera. Detta tipset är ett bra tips för när du skall få platt mage. Var noggrann med kvaliteten på grönsakerna, så att du får så bra produkter som möjligt.

3. Sluta drick läsk och alla andra kaloririka drycker. Läsk är rena rama kolhydrat bomben.  Det är fullt med socker i läsk, så om du vill ha en platt mage, behöver du sluta att dricka läsk. Drick friskt vatten istället.

4.  Undvik skräpmat och snabba kolhydrater. Snabbmat är det sämsta för dig och din kropp. magen sväller och du blir i dålig form av skräpmat. Alla vet om detta, men ändå är det få personer som verkligen håller sig borta från skräpmat.

5. Styrketräna minst 2-3 gånger i veckan. Se till att köra igenom hela kroppen. Lätt eller intensiv styrketräning är bra både för viktminskning och för att bygga muskler. När det gäller att få en platt mage, så fokusera på övningar där du tränar magen, samt övningar där du bränner fett.

6. Variera magövningarna. Gör sit-ups och crunches för övermagen och benlyft tränar nedre delen av magen. ta en dag för varje övning. Gör dem ordentligt och kör igenom hela det program med övningar du har satt upp. Platt mage kräver träning.

7. Konditionsträna, gärna varje dag minst 30 minuter. Desto mer du tränar, desto plattare mage kommer du att få. Var dock uppmärksam så du inte tränar för hårt i början, så du tappar orken och inte kan hålla ut under lång tid. Det betyder inte att du måste springa varje dag, det räcker med en promenad eller kanske en powerwalk. Ta en lung cykeltur gills också!

8. För att öka din fettförbränning, försök att äta fler mål under dagen. Du bör äta ungefär var tredje timme, vilket kommer sätta igång din fettförbränning. Kom ihåg att inte äta för stora mängder bara! Små portioner ofta är det bästa receptet.

9. Drick mycket grönt te, men tillsätt varken mjölk, honung eller socker. Byt ut ditt kaffe mot grönt te. det ökar förbränningen och smakar gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0