Dagbok: frestelser!

Dags att skriva av sig. Åhh tänka sig att i bland fungerar det & ibland funderar det inte alls. Just nu känns det som en omöjlighet att stå för denna bloggen. Ett utmaning skapades för min skull & mina läsare. INGET socker i november! Hur ska jag inspirera andra till nya vanor om jag inte fixar mina egna nya vanor. Ajja bajja mig. Till mitt envisa försvar så tror jag det är för att livet inte är helt lätt. Tänker väldans mycket nu, på framtid & andra viktiga saker.

En kompis har varit sååå himla duktig, inget socker, minus 3 kilo!!!

Älskar träningen jag får till,  älskar att göra nyttigmat. Men ibland är det så lätt att göra det enkla. Ibland är det helt okej att bara strunta i det.... men det är ju inte det. För jag blir bara besviken, njutning för stunden! Men sen.. & det skapar sug. Det är också svårt när andra omkring mumsar gott.
Det är mega gott med en chokladbit eller en klunk cola. Men sen? Ibland tror jag att jag slutat för gott... aldrig mer än söt sak eller en pizza.

Det finns fortfarande ett mål att nå, det är nära! Men det hjälps inte att det är nära när jag tar en skumtomte!
Tycker ju faktiskt om detta med hälsa & träning! Vill ha det som en livsstil!

Åhh... jag vill stå för denna blogg.
Jag borde vara vid målet!
Så nu har jag skrivit av mig!
Dags för en stund med Johan
Puss & kram


Kommentarer
Postat av: Nina

Jag tycker absolut att du fixar detta med glans! Bara för att du trillar dit på en skumtomte betyder det ju inte att du har misslyckats! Ta bara nya tag och fortsätt som förut och har du unnat dig något - så ta i lite extra när du tränar...eller kanske t o m att du tränar FÖRE och SEN unnar dig för att du har planerat att unna dig? Kram :)

2011-12-04 @ 14:54:14
URL: http://galetfrisk.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0