Onsdagsfys & morgon fnys!

Onsdagens träning blev godkänd. Det var ingen självklart att träna efter arbetet & projektet att rensa. Jag lyckades, just för att jag vet att det behövs, pausen & underhålla välmåendet. Det kändes helt rätt att prioritera träningen. Jag har ju redan flyttat en gång nyligen & vi har en flytt att se framemot. Detta är inget som måste bli klart. Detta är för att underlätta, ge feelgoodkänsla, stolthet & glädje. 

Det blev träningsglädje, stolt över att vara i rätta lokalerna.
Det blev mest styrketräning. Körde rygg & kände mig smidig. Det kändes inte som om något var i vägen, det kändes lätt & bra. Var det 6 år sedan jag kände mig så rörlig? 
Min fysioterapeut gör underverk. Helt underbart!

Åkte hem, blev bjuden på middag. Chili con Carne. Klockan var sen, så det blev snabbt läggdags. Sov gott nästan hela natten 
Uppe med tuppen & sugen på träning. Och det brukar vara ett kvitto på att jag känner mig i fas. Klockan var lite lagom när jag klev in på actic. Men sedan hade ett ägg gått sönder i väskan. Plötsligt var klockan mer - konstigt hur saker fungerar!? Det blev ett kort pass. Ett kortare än vad jag någonsin trott. Sedan vidare till fysioterapeuten Conny. 
Det känns så bra att han lyssnar & hjälper. Han räddar mig! 
Det är tackvare honom jag börjar förstå vilken av att jag behöver stretcha. 

Denna torsdag har varit så lyckad. Inget pyssel i förråd, bara dejt med kompis & hennes familj. Bjuden på hemlagad mat och muffins. 

Godnatt till er Alla. 

Från stolthet till träning!

Kändes som om det flöt på ordentligt idag. Gick in till mitt hyrda förråd för att fortsätta med rensning & sortering.
En vän kom förbi för att titta på kläder & sällskapa. Det bästa var att hon ville ha lite kläder, muggar, skärp & väska. När hon åkte var målet inställt på att sortera hälso- & träningstidningar. Det tog emot, för några är sparade av anledningar. Men nu vågade jag knappt bläddra i dessa. Med för stor risk att fastna i lösning & inte vilja göra sig av med mina samlingar. 

Flera kilo senare kände jag mig inte klar, men mättat & med ett enormt träningsbehov. Vill kombinera denna flytt med träning. Det är för viktigt. Måste bara få koppla av på mitt sätt. Hälsa först nu när det är under kontroll. Missade en buss pga telefonsamtal. Åt en banan i stället & väntade på nästa buss. Såå trött att jag kunde somna. Sitter nu & värmer upp på en cykel. Ska skutta vidare för att köra rygg. Det är precis det jag vill göra innan middag mitt i natta & dusch. 

P a u s 

Det blev en rehab övning med 7 kg hantel. 
Startade med 2 kg sedan har jag utvecklat tekniken. Så nu är det första gången jag kört den övningen på mer än 5 kg. 
Avslutade detta pass med löpning, mer nervarvning & en skön känsla. 5 min, 1 km blev dagens kondition. 
Idag räknades inte tiden. Utan att jag tog mig dit. Lämnade ett projekt bakom mig för en paus. Helt rätt att välja träningen. Cykling +hantel &  löpning 😊
Från stolt till träningsglädje som gav stolthet. Känns som jag kom en ordenlig bit på vägen. Ingefära - & blutsaftshot

2x shot på morgonen.
Blutsaft för järn & vitaminer.
Ingefära för att hålla Bacillerna borta. 

Det som kändes i kroppen under tisdags ska bort, så jag orkar med vardagen. Om jag blir piggare på dagarna så blir det en glädjande bonus.


Springar måndag

Efter en intensiv helg med flytt & lite sömn var jag ivrig att ta chansen att träna på måndagen. Så efter jobbet åkte jag först hem, bytte om till löparkläder för löpning i solen & packade även andra träningskläder. Första stoppen blev hos fysioterapeuten Conny. Han behandlande nacke, bröstmuskeln & nyckelbenet med försiktighet. Har fått lite ont de två senaste besöken. Det kändes bättre. Han försöker även få kontakt med min fysioterapeut på us för att gå vidare med problemen till en läkare. 

Fick nytändning att springa mina 4o min. som jag hade en tanke att genomföra några ggr i veckan i somras. Som skulle leda till 4o min kondition. 
Men regnet kom, från underbart solsken till regn. Så jag blev ombytt till innekläder. Inställningen att springa 5 km ute, längst med ån blev 4o lyckliga minuter inne. 8 km in på kontot. 
Det blev typ intervaller igen. Det blev den klassiska slutkörningen. Orkade inte med mitt valda tempo. Pausade, hoppade av, körde & pausade. Råkade trycka av maskinen en gång. Men denna gången minns jag siffrorna. Så det blev matematik övning, plussa ihop tiderna & kilometer med varandra. 
Efteråt var klockan så mycket, så jag åkte hem efter stretchning. Äntligen träning! 
4o min träning & mycket promenader. Alltid något! 
Hemresan blev frussen, darrade lite som ett asplöv. Jag valde ände bussen. Kände mig stolt, nöjd & hungrig. Sugen på korv med bröd. Och det blev så! (fast det var inte så gott som jag hade tänkt mig) Första inlägget sedan en tid tillbaka. Jag har längtat efter att skriva. Nu har jag checkat av det. Brukar lyckas att publicera när jag är sjukling. 
Känt ett starkt behov att skriva. Släppa prestigen & bara göra. Bara tekniken fungerar. 
(en av anledningarna att jag inte bloggat så ofta är att jag förlorar texter titt som tätt. Så även idag.) 

Hoppas du hittar hit igen & att det ger dig något. 
Mig gav det att Vilja springa 4o min pulshöjande löpning utan paus. Och kunna uppdatera i bloggen. Spinning i ottan

Vaknade av åska & skyfall
Och en timme senare blev jag påmind om spinningen kl. 6.45 

Cyklade ner till gymmet, fortsatte sedan på en cykel inomhus. Vilken svettfest! Ett superbra pass för mig & 5 andra kvinnor. Gillar verkligen spinninginstruktörerna på actic. Jag tar ut mig på olika sätt. Blir extra pepp & framförallt svettig av passen den kvinnan. 
45 min härligt spinningpass. Har bokat in mig nästa vecka. 
Nu flera timmar senare fortfarande jättepigg av äventyret.

Efter körde jag mage i 30 min & rygg i nästan 30 min. 

vandringar med Sofie!

 
Två vandringar 2o16
 
När jag började rensa så bestämmer jag mig för att en dag publicera de inläggen som aldrig blivit klara. Jag behövde få längta tillbaka & komma på tanken att vandringsträna. 
 
 
 
Vadema - Hässleholm 
30 januari 2o16
17 km tur igenom skog, våta märker & upplevelsen av olika väder. Vi startade vid vadema som våran vän Ida körde oss till. Vi hade andra planer tex. Sälsafari & när det blev stormvarning så bestämde vi en längre promenad i närområdet. Regnkläder, den lånade ryggsäcken & vandringskängorna på. En sträcka med alla möjliga miljöer. 
 
 
Det var i lövskog & en bäck eller liten å som forsade fram. Filmade för att ljudet var så fantastisk & vackert. 
Vi stannade för att fika/ äta tillsammans. Sofie bjöd på köttsoppa ur termos, skogaholmslimpa. Såå gott att äta utomhus. Lyx!
 
 
 
 
 
 
Det var ju regnigt till en början. Men vad jag minns var det bara första sträckan. Vi klarade oss & jag var lagomklädd. Lagom är bäst! 
Vi klättrade & kröp på/ under rotvältor, promenerade i lagom takt, upptäckte en "bilkyrkogård" & gick i väldigt fin natur. Våtmarker & sjöar fick vi uppleva. Jag minns hur fascinerade Sveriges natur är för att vi har väldigt varierad natur i vårt land. 
 
Några timmar senare landade vi inne i Hässleholm & vår vandring slutade. Hemma hos Sofie var jag tröttast av oss två. Med vi gjorde middag enkla goda saftiga hamburgare & potatis i ugn. Sedan blev det fest & dans med massa härliga människor. 
Dagen efter var jag inte kaxig, plötsligt så kräktes jag. Bara sådär, en gång. Sofie tog en ny promenad, ensam i kombination med utegym. Den damen är inspirerande. Ingen soffpotatis enligt mig. Blir hon rastlös så går hon ut! Bästa soffan!! 
Det var hon som var inspiration till nästa vandring, 2o16 (sommaren 2018 har hon idé för.) Tänk att hon vill vandra med mig i mellandagarna mellan jul & nyår. Längst med Östgötaleden. 
 
Bjärka-Säby - södra Linköping
27 december 2o16 
Vi tog bussen till Bjärka-Säby slott, kring 8.00 där vi skulle utgå ifrån. Vi lekte en stund med kameran för lite roliga bilder. Vi tror att vi såg ett vildsvin från säkert avstånd när vi åkte bussen. Det triggade igång lite känslor men vi skojade om det hela dagen. 
Vi började gå i en härlig slottsmiljö, längst med vatten & verkligen nöjt. Så vackert. När vi gick längst med bilvägen stundvis kändes det som om några få tittade konstigt. Men varför ska man bara gå under ena halvåret?  När det går året om. Vi gick till en kanal för att pausa. 
Sedan var det Sofie som bjöd på fikat, vid en rastplats. Te, bakverk, mina chokladpraliner & prat om livet.
 
 
 
Vi gick längst med kanalen och jag tyckte det var så vackert.  När vi kom till skogen kring lunchtid tog vi fram maten. En köttfärsgryta med pasta, grönsaker & bröd. Ah just det, pizzasallad i nya utflyktskittet. Termosen var gammal med till & med väskan var ny. Julklapp till mig själv! 

Vi fortsatte att traska på mätta & belåtna, för att någon gång skulle mörkret komma. Vi vandrande ju under en mörk årstid. Vi gick in i skogen kring ullstämma, vidare in i vidingsjöskogen. Hittade en super perfekt vindskydd med grill. (lovade mig själv att åka dit för att grilla – snart). 
Mörkret föll, och Sofie den erfarna hade tänkt till. FICKLAMPA, utan den hade vi aldrig klarat denna utflykt. Jag tror även att hon hade pannlampa  men det känns mera som en gammal dröm. Morakniven behövdes inte till vildsvinsjakt. Pjuuu! 
 
 
 
 
Stundvis kändes det obehagligt, men kände mig så rik på erfarenheter. Det var en fin promenad. Från morgon till kväll. 
21 km. 
Jag unnade mig pizza & cola efteråt. Tillsammans med Sofie. Vilken härlig upplevelse. 
 
Från www.visitÖstergötland.se "Relativt lättvandrad sträcka (lätt-medelsvår) som följer stigar och mindre vägar genom norra Europas största eklandskap. Leden passerar vackra hagmarker, grova ekar, slussmiljöer i Kinda kanal vid Hamra och Hovetorp samt hembygdsgården Fornhemmet och Nya slottet vid Bjärka-Säby. Gör gärna avstickare (skyltade) till Hjortkälla ålderdomliga odlingsmarker och Styvinge fornborg. Vindskydd finns vid Ekäng strax söder om Vidingsjö samt vid Hovetorp. Slottscafé sommartid i Bjärka-Säby."
 
Varför behöver jag vandringsträna?  Jo för jag ska åka till norska fjällen i höst, om allt går som planerat. 
Jag behöver dessutom lära mig njuta av livet. För denna typ av projekt mår jag så bra av. Dessutom mår själen & alla sinnen så bra. 
 
Plaster att vandringsträna i närområdet. 
Valla 
Vidingsjö, upp för "berget"
Rydskogen 
Rosenkällastigen 
Östgötaleden: Djurgården – vidingsjö (Linköpings naturkarta)
Längre turer i Östergötland 
Omberg 
Bjärka-Säby 
Viggeby (Linköpings naturkarta)
Kungsbro (Linköpings naturkarta)
 
Efter lite bilåkande som ledde till sökning och inspirerande bilder har jag hittat ett naturreservat omkring Askersund.
Harge uddar 
Stendörrens naturreservat i Södermanland. 
 
 
 
 
 

</div

sommarens mål

Påväg hem från dagens träning kom jag på mina mål: 
 
Springa 5 km på tiden 27 min. 
Springa 10 km på 55 min. 
 
5 kilometer, halvmilen ska klaras av innan min första semester dag. 
Milen på under 55 min vill jag göra innan september. Ska även bli lättare före min vandring i Norska fjällen, 4-7 kg är målet. 
 
För att nå dit, mera konditionsträning & se över kosten 
Strama åt lite mera själv!   
 

rensning ur olika perspektiv!

Samlar på motivation & erfarenheter!  
Samlar på bra att ha. Alltifrån tidningsurklipp - böcker & tidningar. Sparar länkar, idéer & texter. 

Rensat bort nästan alla utkast på blogg inlägg. Några är publicerade, ett känslosamt. Om hur jag kände efter några månaders vetskap om man bästa väns cancer. Tre år senare väljer jag publicera. Två motiverande inklippa texter publicerade & fyra ligger kvar som potentiella bloggtexter. Men de behöver redigeras. 
Från tolv stycken i utkast till fyra  stycken. Frågan är bara när de blir tillräckligt godkända av mig att publiceras. Det återstår att se, men jag har lite redigeringstankar. 
Plus radera inlägg som inte varit genomtänkta eller relevanta. Särskrivningar och felstavningar måste bort. Jag vill göra det för att bli bättre att formulera mig & utvecklas. Bli bättre på språk. 

Har börjat rensa i hemmet, i olika utrymmen & främst bland kläder. Det är en utmaning! 
Kläder behöver ut, för jag vill inte bli större & kanske inte blir mindre heller. Inte så mycket mindre så att byxor plötsligt kommer passa. 
Ut med trasigt, överflöd & oanvänt. 
Rensa bland dokument & bilder på arbete men även privat känns som evighetsgöra. För att sedan göra något bra av det, foto album, dokumentation av viktiga minnen, ordning & reda etc. När jag väl tar tag i det tycker jag det är fantastiskt kul!  Nya idéer väcks till liv. 

Jag är en samlare. Ingen extrem, bara lite för mycket. Men har lite för många intressen som blir mycket materiel tillsammans. 


Syftet, en bättre & tydligare struktur. 
Förenklad vardag. Kanske lite lättare att hantera en flytt. 


Testade knät, inför lopp träning

Utkast 17 april 
Det krävs mycket motivation för att ta mig ut på löprundan. 
Finns det något som gör mig så stolt som efter löpning, men som ändå är så svårt att hitta rutiner kring. Övrigt träning blir jag inte lika stolt över. 

En konstig känsla & märkligt ont i vänster knä i torsdags, men bara på cykeln samt i trappan.  
Med Göteborgsvarvet i bakhuvudet så fick jag inte bli skadad. 
Det kändes inte så farligt, så i min envishet så kände jag för att testa. Intervaller 1o min,  
Lite drygt 2 km. 

Dagen efter milen, 10 härliga kilometer nästan felfria. Tog lite pauser för att stretcha, lite löpning i trappor & ett smidigt toalett besök. 
Favoritskorna med hål i. 
Morötter:  jag kan- jag vill- jag ska! 

Göteborgsvarvet 4 st 
Linköpings halvmara 1 st 
1 Stafett 12 km östgöta maran 
Milslopp Midnattsloppet, premiärmilen etc 
Två distanser tunnelrun Tre korta löppass

4 km löpning med syster mellan hennes lägenhet till tågstationen i Auckland  på Nya Zeeland. Nerförsbacke i stadsmiljö nästan hela vägen. Inne i stan verkar unga + jämnåriga med mig vara ganska träningsmedvetna. Jag kände glädjen över att se människor i kring oss motionera i olika former. 
Ute i förorten vi bodde sista veckan blev det hela två pass. 
I lördagskväll, 4 km på okänd mark ensam. Men så himla vackert. Helt underbar fantastiskt miljö vid vattnet. Det var dagen efter systers bröllop. 

Sedan 6 km i söndags, innan avresa. Vågade mig ut på en längre tur. Resultatet blev 6 km. 
Det kändes viktigt att få till de sista löppassen. Söndagen träning kändes lättare, piggare & fräschare på något vis. Vi reste måndag eftermiddag från flygplatsen. 


Kändes lite tufft & känslosamt att lämna landet! Syster åkte till USA på bröllopsresa & nästan alla svenskar åkte på måndagen, vilket antagligen gjorde det lättare. 

Hemma igen i vinterlandet. 
Det är snö ute, men det har regnat hela dagen. Längtar tillbaka, men det känns så bra att vara hemma. Det har inte blivit så generöst med sömn. Det blev dessutom inte helt enkelt att åka hem mellan Arlanda & Linköping. 
Men är hemma sedan mer en timme tillbaka. Till ett städat & hemtrevligt hem. Tog ett bad & la en ansiktsmask (köpt på nz) när jag kom hem. Ska lägga mig på sängen en stund & sedan blir det träning i någon form. 
Ledig i morgon också. Lite bonus & lyxigt. 

Känner mig lycklig, på bra humör & avkopplad. 


funderingar från andra sidan jordklotet

Ligger i sängen, det är morgon för klockan är 8.30 på Nya Zeeland. Hemma i Sverige, är den 21.30 på onsdagskväll. 

Jag är här för min syster ska gifta sig i morgon. Lilla syster marielle ska bli fru till sin Shaun. De är så fina tillsammans & morgondagen kommer bli så fantastisk. 

Tillsammans med syster har vi sprungit 4 km ner till stan, förra lördagen. Det är också min enda medvetna träning. Några ytterst få armhävningar & några övningar med band. 
Men hyfsat tidiga mornar för utflykter  & bröllopsbestyr har gjort att jag inte tänkt på träning i den utsträckning som gör att det prioriteras. Men det blir en del rörelse - faktiskt. Även om klockan tycker jag är oförskämt lat. 
Vi är inte på hotell utan bor hemma hos lokalbefolkningen, det är ju en upplevelse i sig. Vi har det så bra & trevligt. 

Vi har promenerat på vulkaner, i stan, på stränder, klippor & hobbiton movie set 
( ni vet, sagan om ringen &- hobbitsfilmerna). 
Suttit många många mil i bil. 

Saknar konditionsträning mest, den jag hade kunnat prioritera här på ön. 
Jag vill faktiskt löpträna. Jag vill ge allt på crosstrainer. 
Kanske mest för att jag känner att jag behöver bättra på min form & kondition. Kanske känner jag att jag vill prestera mitt bästa på Göteborgsvarvet i maj. Mitt femte varv, min sjätte halvmara. 

Längtar efter att få träna med Carolina, spendera tid på actic, hälsa på personalen & le åt de andra som tränar. Längtar till att svettas, mer än vad jag längtar efter träningsvärk. 
Längtar efter att dokumentera träning, skriva & planera. 
raw snickersbars och nötfria bars

12 st. 

Botten:

 • 3 dl cashewnötter, naturella
 • 1 dl kokos
 • 8 färska dadlar, urkärnade
 • 1.5 msk raw agavesirap
 1. Mixa alla ingredienser i en matberedare.
 2. Tryck ut den smuliga degen i en bakpapperklädd limpform.
 3. Ställ in i frysen medan du gör kolan.

Kola:

 • 9 färska dadlar, urkärnade
 • 0.5 dl jordnötssmör
 • 0.25 dl mandelmjölk
 • 2 tsk raw agavesirap
 1. Mixa alla ingredienser i en matberedare.
 2. Smeten ska bli ganska tjock och lite rinnig – tillsätt mer mandelmjölk vid behov.
 3. Bred ut kolasmeten på botten och ställ tillbaka in i frysen medan du smälter choklad.

Topping:

 • 1 dl jordnötter
 • 100 g mörk choklad
 1. Strö jordnötterna över kakan och tryck fast dem lite lätt.
 2. Smält chokladen på låg värme över vattenbad och bred den sedan över kakan.
 3. Låt stelna i kylskåpet innan du skär i bars.
 • Nötfria müslibars. 
 • 3 dl havregryn
 • 10 st aprikoser, klippta i små bitar
 • 1 dl äpplejuice, osötad, koncentrerad
 • 1 msk rapsolja eller kokosfett

 1. Sätt ugnen på 150 grader.
 2. Blanda alla ingredienser.
 3. Krama in vätskan ordentligt i grynen.
 4. Smörj en avlång kakform med olja.
 5. Häll i blandningen.
 6. Pressa samman blandningen ordentligt, så att den håller ihop när den gräddats.
 7. Grädda i mitten av ugnen cirka 30 minuter. Kakan ska inte få färg, bara torka ihop.
 8. Vänd formen så att kakan lossnar och skär i portionsbitar medan den är ljummen.Årets bästa insikt!

Om hur livet börjar bli!  Får bli årets sista blogg inlägg. 
Ligger här på soffan hos min pojkvän. 
Funderar på en händelse jag inte vet när den hände. Jag vet inte när det började vände. När kom ljuset? 
Det var aldrig en insikt, det bara blev bättre. Men jag har insikt över att det är bättre. 
 
Stundvis har jag varit desperat under två års tid att bli mig själv. Bli mitt bättre jag. Och bättre en förut. 
Bli mera social igen, utan att känna stress & press. 
Kunna fokusera på en sak och dag i taget. 
Bli gladare utan dippar, få tillbaka ett bättre självförtroende & självkänsla. 
Stoppa socker & fett bovarna. Hitta balans. 
Äta bättre och vara målinriktad i kosten men också träningen. Jag har med ljus & lykta letat efter kontrollen samt rutinen kring mat, hälsa & motion. 
Träningen har varit Lågintensiv & svajig. Berg & dalbana. Det börjar bli mer & mer intensiv. Men har långt kvar till helt ändrad inställning. Nu tänker ni säkert, hur svårt ska det vara?  Det har jag också tänkt, när jag bara legat kvar på mattan efter strechning eller i sängen trots att klockan ringt för att gå ut å springa. Men det har varit en blockering, att inte kämpa för något!  Nu kickar jag i gång! 
Uppåt 7 kg har jag gått upp sedan jag förlorade min vän & jag flyttade hem. 7 kg närmare mina 2o tidigare minus. Och den där riktiga viljan att skärpa sig ordentligt kom aldrig. 
 
Nu för en tid sedan, under denna senare del av året 2017 har det vänt. Balansen börjar bli lite stadigare. 
Börjar bli en bättre jag, där jag är lite gladare, snällare och tålamodig mot mig själv. Orkar träffa människor, orkar ha fantasi att göra saker. (orkar fortfarande inte åka någonstans, tex Stockholm) 
Minskat sockret, småätande sker inte längre i hemlighet och har blivit mer kontrollerat. En insikt har blivit väldigt tydlig. När sockret och de dåliga kolhydraterna försvinner ur vardagen & min kropp blir jag på bättre humör. Mina stunder av ilska, stress & ledsenhet berodde mycket på det vita "giftet". Inte pms!  Ja lingonveckan gör mig mer känslig, absolut. Men det går att kontrollera! 
Har haft stressigt på jobbet! I vissa perioder både psykiskt o fysiskt. Men den senaste tiden har jag bara märkt av det på arbetstid och trötthet på kvällen / tidig morgon. 
Måste lämna 2o15, 2o16 och vissa delar av 2o17 bakom mig. 
 
Träningen! Kom vändningen när jag började träna pass? Och när jag började träffa mina fysioterapeuter. 
Passen var den första räddningen. Jag tror det. Jag insåg att jag tog ut mig. Det var faktiskt något killen sa innan sommaren, att jag skulle kanske prova ett pass. Efter semestern tog jag tag i det. Legworks & något enstaka spinningpass tackvare min vän Therese. 13 pass senare under hela min actic tid. Men jag har även hittat bodybalance & yoga. 
För genom passen har jag igen lärt mig att ta ut mig. Bli svettig, våga bli svettig! 
Ökat på hastigheten & tid på cykel,  crosstrainer etc. när jag kört själv. Vågat bli svettig, trött & slut. Mot nystart kring träningen. Styrkan finns, minnet av en bättre tid finns & energin finns. Börjar tycka om spegelbilden igen! Älskar utvecklingen. Ler lycklig åt mig själv. 
 
Jag har saknat mig själv!  Jag tror att andra har saknat mig! Ska nu visa att jag börjar komma i fas. Le åt livet! 
Gå in i 2o18 med glädje och förväntningar!  Tack alla nära & kära att ni finns! Puss på er! 
 
Tar med mig dessa ord: 
Don't wait for the perfect moment 
Take the the moment and make it perfect. 
 
 

Dagens träning

5 minuters intensiv löpning. 
Sedan gick jag helhjärtat in på benträningen. Såå himla himla skönt. Trots att jag älskar att träna ben & var inställd på löpning så skjuter jag det till en oviss framtid. Men nu har jag checkat av benstyrka. 
Utfall, knäböj, sparkar ill höger & vänster. Så himla bra, lyckat & roligt pass. 
Tog tag i min rehab av axel eller snarare skuldran. Det ger så himla mycket att gå till mina numera två sjukgymnaster eller fysioterapeut som det heter. Det fungerar verkligen & de är fantastiskt proffsiga. 

Kände mig som förr. Fokuserad, glad & börjar se ljuset mot bättre livsstil. 
Börjar gilla min spegelbild och jag hittar tillbaka till glöden. 
Efter träningen mötte jag Nina för en lunch & shopping. Jag lyckades köpa lite hårprodukter, schampo, inpackning & balsam. 

Ligger i badet, med ansiktsmask & håret får extra fukt. Njuter bland bubblor, ljuv musik, ett glas rött vin med låg procent.

Nyårslöften. 
Avsluta projekt & försöka vara i fas. 
Bli bättre på att planera in löpning. 
Fortsätta prova på nya pass på gymmet - actic. Utveckla varierad träning. 
Detta var början till nästa inlägg & text. 


Pop corn

Det finns något att berätta! Jag börjar hitta tillbaka till mig själv. Har haft ett svajigt förhållande till hälsa & träning under två år. 

När jag väl har öppnat mitt hjärta här, om livet hälsan & träning har min sorg varit bakomliggande. Påverkat mig med nedstämdhet, ingen gnista & låg 
Träningen har varit lågintensiv & bekväm i olika perioder. Verkligen inget att längta till. 
Jag har lurat mig själv genom att skjuta upp exakt samma typ av pass till kommande dag. I den stunden trodde jag mig själv att jag skulle lyckas bättre & få roligare träning. 
Konditionsträningen står med i min planering, men följer den inte speciellt ofta. Men löpningen gör mig makalöst stolt. Just nu vill jag inget annat än att ha starten till Göteborgsvarvet betalt. Gärna sprungit ett seedings lopp under hösten. 
 
Till titeln 
Mitt envisa beroende att äta allt möjligt onyttigt i alla former. Att ständigt vara sugen på något. 
När kosten fungerar (nästan) felfritt så brukar faktiskt träningen bli lite mindre energisk & humöret är lite mer svajigt av hunger. 
Men det har varit några dagar med god fokus. Ett fokus på att försöka på nytt. Kämpa med att ta bort det onödiga sockret. 
Tänkte på popcorn & popcorn köptes. Riktiga popcorn som poppar i kastrull. Det blev gott & jag njöt verkligen! 
 

RSS 2.0