glömde bort!

I vanliga livet, då jag inte har semester så är Söndagen en vilodag. Men igår så fanns suget där att ge mig ut & träna. Men efter att ha somnat om i soffan så glömde jag helt bort på träna. Himmeln öppnades dessutom & det kom mycket regn under dagen. När det var uppehåll så satt jag i biosalongen & åt godis.
Glömde bort träningen helt & hållet. Inte ens gymmet fanns i tanken när eftermiddagen kom. 

Lördagens benpass känns i kroppen fortfarande. 
Utfall med 8x2 kettle bells 
Benpress 
Tre övningar med kabel, en tog ganska bra på rumpan. 
Benspark 
Och lite till. Dilemma.

tonfisksallad


Detta skulle kunna handla om hur jag känner efter ett springpass utomhus. Men första argumentet till min frånvarande tur var att min
Enda träningsbh fortfarande var blöt efter handtvätten under kvällen igår. PS. Jag har fler, men inte där jag är under semestern. 

Nu har jag ätit frukost & lunch. Min träningsbh är nu torr sedan länge, men har fortfarande inte tagit mig utanför dörren. Jag blev väldigt bekväm efter träning i fyra dagar. Och har lite längtan att hitta på någonting annat, det är ju ändå semester.
 
Igår kväll var jag bestämt om att försöka träna utomhus. Har tvekat då min häl har varit väldigt ond. Ont efter överansträngning & korta promenader i platta skor. Det bästa är att  höga högklackade fungerar prima. Är inte det konstigt? På grund av "rädslan" att få för ont  under ett pass i skogen eller på offentlig plats så har jag valt att löptränat på gymmet på löpbandet. Men på ett löpband finns en nackdel för mig, det är att jag inte tar det lugnt. 
Det tror jag att jag har lättare för i naturen. Att ta det lugnare & njuta. Börjar längta ut, att göra annat än promenader.  vädret är ju inte ens för varmt & min allergi är nästan obefintligt. 
 
På gymmet tränar jag hela kroppen igen. Det var ju ett tag jag vilade underkroppen, rumpa & ben för att läka. Men vågade köra efter semesterns start. 
Sedan dess har jag löptränat ute & på löpbandet. Men bara löpbandet under de senaste två veckorna. samt styrketränat hela kroppen.
 
Nu har jag skrivit mitt första inlägg med min nya dator,  Lenovo. Det var en utmaning att skriva på nytt tangentbord. Hihi 
 
 

En vecka som officiell Linköpingbo

Inledde min semester med flytt till Linköping, men sen spenderade jag nästan hela veckan i Stockholm. Lite packning, inköp av tex ekologiska produkter & sista träningspass i stockholm / Älvsjö. Ett pass med bästa Alexandra. Eller det blev ju faktiskt två pass på samma dag & effekten blev träningsvärk i flera dagar. 
Vädret tillät inget turistande, sprang utomhus två gånger och ganska mycket träning men var knappt någonstans. Ville ju se Stockholm.
Men det var mulet samt regn under hela veckan & fredagen så regnade det nästan konstant. 

Veckan som varit blev också träningsfokus. Men fortfarande ingen löpning. Söndag - lördag har varit ordentlig genomkörare av kroppen
Idag har jag haft en dag med mentalträning. 
Först behövde jag vara ensam för att träffa en vän med familj, tillsammans med en kär vän. Och efter den stunden så sammanfattar jag med två ord fuck cancer. Somnade i tårar. Tänker på lilla familjen. Men trots ordet cancer så var det lugn & fridfullt stund med charm. Och viktigaste var glädje & skratt. 

Om några dagar får jag flytta in hos mig. 
Då börjar utomhusträning, bars- & mellis tillverkning, matlådor etc. 
Har inte tillgång till allt jag behöver just nu. Men sedan så, lite ordning & reda. 

Postivt framtidstänk!! 
Godnatt 

kycklingpaj med sojamjöl

6 dl soja mjöl 
300 g smör 
2 msk vatten 
Salt 

Blanda i en bunke.
Vila i 30 min i kylskåpet eller direkt i pajform och nagga. (läste olika recept) 
Förgrädda skalet i 200 grader under 10 min. 

1 grillad kyckling 
1 burk Tomat och basilika Créme fraiche 
1/2 Purjolök 
Örtsalt 
Peppar 
Chiliflakes 
Italiensk salladskrydda 
1 ägg 
Grillad paprika 
Osttärningar i örtolja 
Riven ost 

Toppingen:
tomater och basilika 

Dela och rensa kycklingen i bitar. 
Blanda i kryddor och ägg i Créme fraichen. Lägg i kycklingen, purjon och paprikan i det gräddade skalet. Hade jag haft vitlök i hade den blivit ännu godare. Häll Créme fraiche röran över kycklingen och några delade tomater. På med ost både tärningar och den rivna osten. 

Servera med en sallad 


Första veckan på semester.

Och när jag försöker få liv i bloggen så slänger jag tydligen bort mina texter bara för att jag försöker lägga in fler än en bild.
Det blir inte alls lika långt inlägg och inte ens lika dant. Helt annat innehåll. 

Nu har jag flyttat mina saker & ting till Linköping. Och det är med hjärtesorg. På riktigt. 
Mitt underbara arbete hade jag tänkt behålla tills de slänger ut mig i december (slut med mitt vikariat). Och när det inte går får de mer än gärna flytta ner med mig. Vänner är också välkomna. Kommer att sakna er mycket. 

Flytt i måndags & tillbaka till stockholm. 
På eftermiddagen tränat med min chaufför.

Tisdag - torsdag träning med vänner & även själv vid ett tillfälle samt löpning. 

Igår var jag på idrottsklinken i Solna, ett tre minutersbesök. Ingen muskelinflammation i knät fortfarande men däremot i hälen. 
Sedan ett till träningspass.
Ben på förmiddagen med marklyft b la och på eftermiddagen armar och bröst. Höger sidan fick kämpa hela dagen. Men det är väl bara positivt. 

Har ätit bra & nyttiga måltider med inslag av glass, godisbitar och brownie. 
Vill nog köra lchf egentligen men det går bara inte. Just nu! 
Och något annat som verkar vara omöjligt är att somna om. Och skriva korta inlägg. 
Zzzz godnatt 

RSS 2.0