Lite nygamla tankar

Snart är det dags för min årskrönika, den fjärde. Den läggs i vanliga fall upp på alla mina båda bloggar, hihi! För fler har jag ju inte. Host & harkel. Eller hur är det egentligen? Något år skrev jag även mina hälsoresultat. Undra hur jag gled in på den texten. Måste hittas, genast... eller kanske inte riktigt genast men nästan. Det är en trevlig sak att blicka bakåt, ett sett att se framåt. Utvecklas. Hitta sig själv. Uppskatta det jag har. Njuta & minnas!! Gillar mitt liv!

2o1o´s krönika
2oo9´s krönika
2oo8´s krönika

 Den senaste tiden inser jag ju mindre jag skriver i vardagsbloggen, ju mindre skriver jag även här. Men det som absolut ska stå där i "vardagsbloggen", det står i denna & då försvinner min STORA tanke med denna blogg som är viktig för mig. Det är verkligen viktigt. Just nu är jag inte beredd att slå ihop de tillsammans, vilket skulle kunna vara en idé.
Vill skapa en tydligare blogg. Skriva varför jag skrev det jag skrev just här.  Vill kanske radera eller flytta över inlägg. Titta över mina kategorier, göra nya eventuellt.  Denna blogg ska vara om mål, hälsa, vikt, om mig, inspiratörer, resultat, må bra feelings, fotografiner, tankar, mat.... Verkligen använda mig av alla idéer jag har nerskriva, det finns verkligen material till denna blogg. Den kan utvecklas, idéer är det ingen brist på. Det ska inte blandas i hop. Vill kunna lova mig själv att lägga upp det jag tänker, det är väldans mycket i min underbara översvämmade skalle ibland.
Vad betyder varje kategori för mig?
Vad vill jag med detta?
Kanske behöver jag skriva ner.

En förebild är O. Han läser min blogg & kan sätta ord på vad kanske behöver förändras. 
Och lite tankar har jag fått under julen, tack! Men det är mycket jag redan vet, fast det syns inte -Än!
Har ju mall för stegräkning & "en dag" med mat plus träning, vad hände med de?
Det värsta är att jag slutar skriva om någon kategori eller tema när jag inte får den respons jag får. Jag vill inte ha det bekräftelsebehovet. Men att blogga handlar ju om bekräftelse. Så...






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0