Recept på lördagens


Lax med fetaost och dragontäcke

Fetaost, dragon och citron sätter
piff på den här goda laxen!

4st Portionsbitar lax

150g Fetaost

3msk Turkisk yoghurt

2msk Citronmajonäs

Peppar

Dragon

Riven Mozzarella

Smula ner fetaosten i en skål. Blanda i yoghurt och majonäs. Smaka av med peppar och dragon.

Lägg laxen tätt i en ugnsform. Peppra. Bre över fetaoströran. Strö över rikligt med riven mozzarella.

Grädda i 175grader i cirka 10-15minuter.



Ugnsgratingerade tomater
1 ask cocktailtomater
1/2 dl färskriven parmesanost
basilika, färsk eller fryst
olivolja
flingsalt

Dela tomaterna i "midjan". Lägg dem i en smord form (jag använde en pajform). Salta lite. Häll över rikligt med olivolja. Hacka och strö över basilikan. Pudra över riven parmesan. Grattinera i 225 graders ung i cirka 20 minuter.

Njut!

Millas mat och LCHF

Och jag har två fina vänner i skåne :)
Bara så ni vet!

Puss & kram


Trackback
RSS 2.0