Veckans gäst


2oo8

Detta är något att längta till, vår vänskap var prövas i praktiken!
Ida kommer på fredag, det blir mysigt.
Längtar efter min vän!


Måndagslista

Då kör vi måndagslistan med saker jag tycker är bra

♥ En himla bra helg med härliga människor
♥ Lyckad fest
♥ Träffade Madde för första gången på länge
♥ IDA kommer till mig i helgen
♥ Min kropp vägrarade bli sjuk på riktigt

Bra helgavslut: Film

Ny vecka startar nu, alltså i säng med mig... zZZZzzz
Har sätt filmen, I rymden finns inga känslor tillsammans med Jonas. En härlig feelgoodfilm, inspelad i Sollefteå bland annat.

Kärlekste sörplades ikväll & chokladpralin
Tack för värdinnepresenten


Old friend, Old Pictures

Ikväll ska jag ha fest här & håller på att förbereda lite smått! Madde en vän från förr kommer för att hälsa på Anna & mig. Så det måste firas såklart, precis som gamla tider! Undra när jag träffade Madde sist? Gjorde ett försök förra året, väldigt exakt med detta datum!
Men det var det nog -05, ett samtalsämne för kvällen!


Robyne & Madde

Anna, Madde & Linn
2oo3

Robyne, min pojkvän Benjamin & Madde

Madde
2oo4
i Umeå
och Anna


Stadsparken 2oo4

På den tiden log jag aldrig, men TITTA!!
En glad Suss i Ö-vik! 2oo4, tror jag...


Spontanshopping

Ja handlade en film igår, bara sådär! Men den är inspelad i staden jag växte upp i & filmen verkar faktsikt bra tycker ja... smygtittade lite på den innan jag gick till Jonas. Längtar tills jag kan se hela filmen! Kan ni gissa vilken det är?

after work

Hemma hos Mr Jonas, men vi var väldigt trötta! Det blev hamburgare, vin slasch öl

Pangbrudar

Längtar till lördagen, åh jag vet ju att det blir en riktigt bra fest! Jag tonade håret i går, Nina har gjort sig snygger & ellie har varit hos frissan hon med! Vi kommer bli fina & det verkar bli ett gäng goingar som kommer. Tillsammans med Nina & Anna har vi klurat lite om kvällen på caféet i stan. Eller ett av två Expresso House. Anna stackaren gick till fel, jag glömde ju bort att det fanns två styckna sen i November :)

                                                                          Mums!! 

En härlig dag

med cirka minusgrader i luften tog jag & mina kollegor med oss barnen till skogen för att njuta av vädret! Det var en solig dag, kall men helt utan vind. Efter jobbet handlade jag, tog det lite lugnt för att sedan ta mig ner till gymmet. Lite träning, matlagning & en mörkare färg på håret blir det denna onsdagskväll!



Hittade en gamal vinterbild från 2oo7


35

blogginlägg lästa! Saknar några nära vänners inlägg :)
Nu ska jag träna en liten stund, vi hörs senare!

Kram


Skönhetsmiss

H&M ska inte sälja ögonbryn mer.. inte mina ögonbryn! Behöver ögonbryn, tipset blev MakeUpStore. Min ögonbrynskaka är slut, & pennor tycker jag blir för hårt! Världsliga problem! Eller inte, men besviken... Skicka ett mail innan nästa gång saker försvinner! Läs detta med glimten i ögat....

 

Kvällsläsning: Mycket fint i nya katalogen


godnatt

Sen kväll nummer två :-)

Måndagslista

♥ Händelserik vecka som kommer
♥ årets första möte på jobbet, ganska givande tycker jag! Samt bra planering
♥ Har träffat en ny vän, Ellie! Störtskön tös!
♥ Träffar en gamal vän i helgen
♥ Ska ha festligheter på lördag
♥ Vårkänla ute, underbart. Är det bara januari?


Rensar smycken

Det är inte mycket som ska bort, men det är skönt att få ordning i skåpet! Vill blogga en bild på ett armband jag fick av Nina i julklapp! Jag köpte ett par pärlor matchande till armbandet




 

Ingen sovmorgon här inte...

förstår inte varför man ska vakna före klockan 7 en söndag, fniss är lite små trötter! Är just nu ganska blogginspirerad & vill få en ordning på mina bilder. Skulle behöva börja fotoa mindre, eller kameran ropar "Åh nej Susanne, detta är ingen bra bild" & radera åt mig. Har lekt med datorn hela morgonen, lärt mig installera nya teckensnitt & har haft så grymt roligt! Det blev ett barnsligt dokument till sist, se bara:


Trevlig tjejfika

Jag har inte så bra minne, men Ellie & jag lärde känna varandra på internet för några år sedan. Då var det lite tal om träningskompis, gymtips & så. Kontakten har varit lite så & så. Men efter nyår började det bli aktuellt att ses, åh idag blev det äntligen en glamming dejt på Mc Donalds! Ja hade en väldigt fnissig stund, hade jätteroligt!
Jag har en bra känsla med denna nya vänskap! Tror verkligen på detta år, 2o11! Det kommer bli ett toppen år, eller hur? På lördag blir det fest, å redan nu är jag laddad! Helgen efter får jag besök, toppen!

Nu lite plock, sen film

Lördag

Hmm, har inga planer förutom att fortsätta med lite rensning plus en eventuell fika med en ny vän. Ett sätt att fira in 2011? Tycker att det är skönt med nystart på alla sätt, från hälsa, träning, hemmet,  & bekantskaper.

Fredagen var rena drömmen för mig som lever ensam.. Inte på det sättet att den var perfekt, utan att jag hade en fredag som blev bara bra, där allt jag ville slog igenom. Sånt jag vill lära mig uppskatta som singel. Gick på stan, köpte ett par snygga jeans & tog mig till träningen.
Sedan tog jag mig tid att laga ordentlig himmelsk mat & myste i soffan!

Lördag, ja vad ska man prioritera?
Prio ett var en promenad & det är checkad!

Jeanslapp


Galen Susanne
Leker lite då & då med kameran, det var visst också priorierat!
Har tagit bilder på jeansen, nya produkter & egopics


Glittriga dagen

Drömde om småkryp (hittade en död i soffan på kvällen) & vred mig mycket i sängen. Somnade sent....
Gick upp, duschade & hittade en sminkväska full med glitter, lösögonskugga. Hurra! En glittig dag, kan inte bli bättre! Försöker bli optimist & ler lite åt morgonen!
Känner mig trött, detta blir en bra dag!!

Ha en bra fredag!
Kram

Hmm

Jag hade besök när jag kom hem från jobbet & stan, lite konstigt! Men jag skickade hem min vän efter ett avsnitt Vänner... men kom aldrig i väg på träningen. Det blev sent med mat & sånt. Tven blev min vän för kvällen, åh Ida lurade in mig gott vin över msn-pratet! Fniss
 Allt blev fel... men vet ni vad? Gästen hade diskat!

Freeedag i morgon!!

Jippi yay-ya


Fikapaus

Vilodag från träning, ja tack! haha det blev även vilodag från hemmet, kväll tre. Det blir så här att jobba heltid, men egentligen trivs jag ganska bra. Är så stolt över träningen, men vill hinna med vänner & ett fint hem :) Och det går bara man vill!

Men är nog det bästaste sällskapet på helger, ni vet lugn & ro. Lättare att finna tid. I dag kom det paket på posten, en pocket & en hälsobok, hämtade paketet efter jobbet! Gick sedan vidare till stan, börjat längta till lönen.
Träffade söta Nina över en fika på expresso house, vi hade jättetrevligt! Åt en varsin scones med vatten till & Nina lyxade med juice


Funderar

Jag får nog skriva ett nytt inlägg om mina känslor kring vargar! Jag vill varken att hundar, katter eller vargar far illa om man säger så. Jag har själv varit djurägare tills att jag blev allergiker. Jag tycker det är jättesorgligt när djur mister livet, jag har förlorat mina husdjur. Men jag har passion för vargen! Tycker de är fantastiska djur, men är inte så stolt över att min favorit djur i det vilda sverige är ett rovdjur.
Mitt senaste inlägg om vargar & bli uppraggad av en vargjägare är skrivet med lite glimten i ögat...

Ord om ditten & datten

Min vardag känns toppen, nu är jag i gång med välmående!  Är lite efter med städningen, men ska få till träning plus rutiner för hemmet som heltidare! Helgen var väligt bra, fick lite smått gjort under lördagen & var på IKEA. På lördagen blev det en kväll med vännerna. Fick lite mer gjort på söndagen & sen blev det film på kvällen.
Måndagen försvann till jobb, hemresa & träning, denna tisdag blev liknande som måndagen plus en del tv.


Lek med kameran, vackert!?


Måndagslista

Maria påminde mig om måndagslistan

♥ Har haft en skön helg
♥ Tvättat, donat & har ganska så städad
♥ Njuter av god & nyttig frukost
♥ Lite nystarts känsla på jobbet, aktiviterna börjar.
♥ Sitter & ser fina fåglar utanför mitt köksfönster 

En restaurang, två pubar med vännerna


 Födelsedagsdrink till mig sen vidare ut i nattlivet, vi började med:
Aioli, tapasbar





                                                                               Elements
     








De Klump


  Vi lekte sanning & konka, med bara sanning... med en sko. Det var en trevlig & rolig kväll jag aldrig kommer att glömma. Tack för att ni gjorde min dag! Kram


Ett konstaterande till

Pratade inte med mig om du är vargjagare, åh var inte trevlig innan jag får veta att du skjutit tre stycken vargar. Argumentet "Men om du hade en hund, som vargen åt upp..." eller "vargar äter männskor också", de håller inte för en tjej som älskar vargar sen hon var liten... visade hur stor jag var när jag började få passion för varg. Jag tror inte en varg skulle äta mig. Åh håll koll på era djur, kalvar, hundar, får whatever!

Fotoprojekt

Har lovat mig själv att ha en rensarhelg, foto är projekt ett. Kanske pausar med att rensa smycken. Kläder har jag slängt ut i omgångar förra året. Om fotosorteringen: Rensar en gång per år det gånga året, skönast vore det inför varje årskrönika & innan vi går in i nya året. Nu har jag grymt mycket foto på mat, tilllagat mat & det mesta är vardagsmat. Jag kommer inte blogga de nu, åh tyvärr tillhör inte bilder automatiskt recept bara för att man tryckt på kamerans avtryckare. Det blir att slänga ett gäng bilder, för inte sätter man sig vid datorn för att komma på vad som ska ätas? okej, okej, på receptsidor då! Just nu rensar jag mina collage som jag älskar att knåpa ihop, tråkigt!


Fredagsvinet

Det blev en ny vinsort att älska


Fredags gott, färskpasta med parma
Vad ska jag kalla denna rätt?

Färskpasta
Parmaskinka
Smält smör med vitlök
Parmesanost





arbetsdag & fredagsmys


En kompis kisse miss bjuder jag på...

Hm, vi får se vad dagen erbjuder! Jag ska i alla fall ha en jättebra arbetsdag & jag önskar er detsamma!
NU ska jag göra det sista, packa väskan & promenera till tåget!
Ha en bra fredag, Kram


Ikea

Har sedan länge funderat på hur jag kan göra om i min tvåa, kanske mest behov i vardagsrummet.
Tittar lite på ikeas hemsida & blir så sugen att förändra i detta månadsskifte. Kikar också på min egen kategori, Hemmet & inredning. Minns tillbaka, har haft ganska mysiga hem, även om bygget är fallfärdigt! Huset på Västra vägen 16 är inget att ha, men har det ganska trevligt hemma hos mig. Blir ibland väldigt på att leka konstnär, smart tid det igen. Vill inreda, vill vara rikare, Nu genast! 


Marias 29 års present


Idéer till vardagsrum
Vita möbler
Turkosa & brunadetaljer 
Nya bilder i ramarna & köpa någon enstaka ny ram

Sova först, sen rik!

 


En Lång dag

Det blev en längre arbetsdag än vad jag tänk, därför hemma ytterst lite! Därför: Inget bloggande!
Godnatt

födelsedagspresenter




Nyckelring med budskap från
Ida
 
budskapssmycke från Maria

Ljus

Yogamatta, dvd & bok om yoga från Nína

Jennie gav mig ett blyertsporträtt på mig, så vacker gäst! Och presentkort.
Massa fina korthälsningar från vänner & familj

Fick också en flaska vin, fjärris till kameran
Fjärrkontrollen blev inte bra alls på bild!

Blomma från jobbet, tacke li tack
Blev passande i hallen.

Tack alla gulliga!


Springer iväg

Det är dags för att träningspass som jag inte ska skjuta på, så jag tar mig ut genom dörren nu för att göra ett försök på gymmet!
Min arbetsdag var väldigt givande med studiedag för att inleda denna kommande termin! Ville bara tala om att jag vill blogga, i stället för att träna ;)


Födelsedagsfika





29 ljus fanns inte, det blev typ 16 ljus! Men en liten tårta...

Goa Maria kom med sin Lukas & en jättefin present



Linnéa hugger in på kanelbullen
Mumms!!
En jättebra start på min dag.

Kommer att blogga eftersom, har haft gäster idag & nu är det sängen som viskar på mig!
Långhelgen är över för mig
Ha en bra måndag, puss & kram






Sjunger en tru-di-lutt!

Fri som en frågel, fri som en fågel!

Födelsedagshälsningar


Det kom ju post i lådan igår, två julkort & detta. Öppnade detta för en stund sedan,
 det är från  pappa, rhonda & Marielle plus katten Jinx
Likheterna är slående


Pappa & Rhonda, ringde nyss! 
Rhonda var först i luren, "Happy birthday old lady!"
Öh tack, jag är ju alla fall 30 minus än så länge 
Idag blir en bra, längtar så himla mycket! 

Maria skrev i
bloggen om mig & massa fina hälsningar på facebook!
Jag HAR vänner ;)

Puss & Kram


Favorit i repris


Varning: Kossorna i haugen

Vandring i Tinnerö Eklandskap
Det blev en repris från
förra året den 6 januari, denna dag var mindare men vädret påminde om fjolårets. Saknade min vän Sofie som hade denna fantastiska idé förra året, men  jag tog med mig Jonas i stället. Han fick duga denna gång! Han packade soppa, stormkök & annat behändigt.
Jag fick med mig silverte, muggar & mörk choklad





Soup with some hotdogs


Tepåsen brinner

Hurtigt!!




Älskar post

Självklart inte all post, men den posten som kommer dagen innan jag fyller år är allra bäst!


Två var julkort
ett var ett som jag inte får öppna förän i morgon,
typsikt jag som var beredd att slita upp kuvertet!


År 2o1o´s sista kväll

Nyårsafton firades hos Jennie, Henrik & Nea


Jennnie & jag lagade maten ihop, två rätters


Nyfiken Nea

Jennie

Tack för en finkväll!


Min onsdag & torsdag

Åh vilken härlig dag jag haft, var ute i naturreservatet & vandrade med min vän! Åt lunch & njöt vid öppen eld. Tänkte jag skulle berätta mer, men ska vila lite med en tidning i famnen i första hand!

Min tanke var att skriva igår, men det hade blivit fokus på fel saker... min dag var inge bra & hade inget vettigt att skriva om. Känslomässigt lång dag, väntan på kollektivt, kom hem sent. Drack soppa & fick kvällen att gå.
Alla mina bloggidéer dög inte en dag som igår. Nya tag idag, för denna har varit toppen. Är skönt slut i knopp & kropp

Hoppas ni haft en bra röd dag, njut om ni har långhelg precis som jag! Kram

Positivt tänk

Lärde mig av dagen: Ta ny energi, andas, ta tag!


willow tree


 

Min andra Willow Tree figur fick jag av mamma min i julklapp

Angel of the Heart


En bra dag!

Känner en liten förkylning i mig, men känner också att detta blir en bra dag!
Hoppas ni får en toppen måndag, första arbetsdagen på året för mig & kanske dig?

Känner mig glad & laddad!
Nu kör vi!
Kram

Dagens

Har haft en lugn söndag! Skulle behöva rensa, jo jag tror jag gör det en stund. Tänkte bara att jag skulle få iväg dagens inlägg...
Träffade vännen Ann över en kopp ChaiLatte, snackade lång stund om livet... vi kom fram till att det snart är dags för tjejmys! Vänner är viktigast som finns, så det gäller att ta vara på tid!
Kanske lite pizzabakning?

Ska faktiskt träffa en ny tjej på onsdag, spännande!
Har tjejdejter!

Följde Anns råd att inte träna, men var peppad. Varför? Ja, det är någonting i kroppen, men har helt okej immunförsvar så det vill inte bli något. Vinter & mörkersyndrom. Vågar inte träna men vill, den där hängiga känslan har varit sen innan nyår. Kände av det innan sista träningen, blev inte sämre av det...
Känner mig lite försiktig, men längtan finns hos mig.


en Cafe Latte från gamla tider

Såg Ugglan Helge från barnprogrammet A till Ö, 7o-tals programmet
Eller var det bara likt honom?

Har förresten kommit på massa nya blogg idéer, igår gick pennan varm i anteckningsblocket!
Är lite bloggsugen just nu

Tack Ann för idag!
Kram


Mitt 2o1o

Tredje året i rad med årskrönika
Har ett bra liv med fina vänner & familj, älskar de som finns för mig i mitt liv.
Mina år innehåller mycket singelliv, börjar & avslutar mina år som singel! Fniss, hur ska det sluta?
2oo9 var ett händelserikt år, detta år har varit ett fint år men innehåller inga större händelser.

Skönt att ha sig själv

Januari
Året börjar ute på landet, där det avslutades på en spontanfest
Härliga goa & nya människor.
Den 6 januari, tar Sofie mig till Tinnerö Eklandskap i -16. Promenad & matlagning i naturen

8 januari, födelsedagsfirande
 28 år.
Unnar mig en ledig dag & bjuder hem mina fina vänner på drink & tilltugg
En födelsedag att minnas, underbar dag!

Riktig vinter

Mamma sjuk, propp i lungorna

30 januari, spontan Göteborg över dagen. Träffar Elenor & Neila, går på Evelinas fotovenissage.

Februari
11 februari, träffar Jonas på Bar&Kök
14 Allahjärtansdag bakar med Sofie, Johan R. & Fredrik

Välkommen till Ida & Oskars bebis, den 26 blev hennes dag.
Wilmer är stolt storebror & hon får namnet Ingrid

Mars
Melodifestivalsmys
2o mars, en dag med sofie & middag med vänner
Johan R. 27 år

April
Kryssning med Tess

Världens godaste mat?

1o April, Mingel hos mig

11 April Modell för en dag
Limosin, sminkning & fotografering



Valborg, grillning hos mig med härliga vänner

Maj
Härliga vår!!
8:e Kryssning med jobbet, rolig & händelserik kväll
15 maj Reggie med Jonas, Henrik, Jennie.

Sötnosar

Juni
4 juni Marielle tar studenten i stockholm

5 juni Robyne psykologiexamen i Umeå, exemensfest

Rörande fotoalbum från vännerna

Åker med pappa & Rhonda till Nordingrå

Underbara farmor, nu är hon 92 år & piggelin!

Sen åkte jag till Ö-vik, får träffa Carina, Helena & Disa

Lilla Disa, Carinas lilla hjärta 


19 juni, Kolmården med Jonas & hans vänner.
Var är vargarna?







Misommarafton på landet tillsammans med Jonas vänner.
Underbara männsikor & perfekt väder.

29:e grillning med Jonas, Maria & familj.

Juli
AfterWok med Jonas Patrik, Fredrik & hans vänner
Jonas åker på semster, 3 veckor

Picnic med Elenor, Malin & Neila

6 juni, Underbara Sonja anländer till Sverige,
 förskolans praktikant från tyskland


8 juni, Winnerbäckkonsert



SEMESTER

1o juni barndomsvännen Anna,
från Sollefteå flyttar ner till Linköping

15 juni Veronica & Niklas kommer förbi, MC semester
Vi lunchar i gamla Linköping


18 Vandring i Rimforsa med Sonja



Bortvillade var namnet!


Smak av sommar
Mums
 

2o En dag med mina tjejer, Ida, sofie & Ingrid.
Underbara dag, men mys i mängder!



27 juli Vandring med Jonas i natursköna Omberg, dagstur
Äter middag i trevliga Gränna

28 Söderköping med Jonas.
Minne: Fick ond fot, men trevlig dag

Muffins bakning med Anna, Sofie & Sonja

30 juli fest hos Nina, utgång blev det!

Augusti

Trevlig resa till vänner i skåne, Vän- & bebismys

& lek med storebror Wilmer

Nina & Susanne

9 Augusti semeter slutt

Många fina vänner fyller år

Fredagen den 13:e
Räkmiddag med Jonas
Minne: Under middagen går min kamera sönder, objektivet & jag blir förstörda

 
14 augustiSofie ville ut i naturen för att fira födelsedag, så tältning i Ormlånge, Finspång!
Johan kom med tårta

20 augusti Personalfest med wok, Singstar & utgång.

Ingrids dop


September
Kräftskiva hos nya vänner
5 september Älgsaffari med tyskarna, helt fantastsikt

11 september Lilla stellas dop



18 september svampplockning med Johan som guid i skogen & Sofie lär mig allt
På Kvällen tacomys med vänner.

Den 24 är det Ladies Night, somliga tjöt av skatt.
Tack vänner för denna härliga helkväll

Nina & Meryem
Har inte bloggar bilder innan

25 september, åker upp till Stockholm
Therese med familjmys
Den 26 fyllde syster Marielle 19 år


Presenten, ett fotoalbum, suchi & ett besök på fjärilshuset

Fotografikska med Jonas, tittade & njöt!

Oktober
1 oktober Sonjas God Bye Paarty.
Hon fick ett album om hennes tid i Sverige

2 Oktober: Pappa 6o år

Överraskningsresa, åkte till England & pappa fick veta på födelsedagsmorgonen.
En lycklig far hämtar mig vid flyget!
Hade en underbar helg!




Känner mig stressad i livet....

9 Oktober, Sonja reser hem, min nya vän!
Ses någon gång...

31 oktober blir singel, men får en bra vän i mitt liv i stället

November
Nina 3o år.
3o+3o+3o fest.

Trevlig fest med massa gott

26 Glöggmys hos mig & julbord med jobbet.

December
11 december Oskars 3o årsfest.

En underbar fest med mat, dryck, minnen & gemenskap.

Vinter

Semester över julen
Åker hem till Norrland

Tomten Dennis

En kall Julafton ute, men mycket värme inne!  
Underbar jul

Nyårsafton var en överraskning för mig!
Men lösningen blev en middag hos Jennie, Henrik & Nea.
Mys!

Tack för detta år alla underbara männsikor i mitt liv,
hoppas på ett nytt härligt 2011
Vi gör det till ett bra år, eller hur?

Gott Nytt år

 

 


Årets första inlägg

Hade en jättefin dag denna nyårsafton, gick en promenad på en timme & träffade Maria. Tog mig ner till stan & mötte upp mina tjejer Jennie & Nea, vi lunchade & kollade runt lite. Kändes inte som nyårsafton!
 
Det blev en stund i solariet, en härlig dusch & en stund framför spegeln. Tog mig sedan hem till Jennie, Nea & Henrik. Årets nyårsafton blev där & en stund bland massa folk på stadens pub, snuvade på dansen. Skålade hos J&H  till fyrverkerier. Avslutade natten med spel & kring o2 gick jag hem till min säng!

Nyårsmiddag
Förrätt: Toastskagen
Huvudrätt: Tagliatelle med basilika & citron
Underkvällen: snacks & choklad


Old picture