Shoppat inredning

Blev väldigt pigg efter dagens två timmars vila efter jobbet. Fick röst problem i helgen, sedan feber & utmattad kropp. Har ändå försökt jobba, i morgon doktorn. Det blev en tur till stan, hade lite rabatt-lappar på Åhlens!
Shoppade böcker, inredningssaker & en klänning med åtanke på nyårsafton! Vad ska jag göra då?

Nu gör knoppen & kroppen ont, sova!
Sköna drömmar
Kram

Kräftskriva 19 september 2oo9

Det blev lördagen då jag skulle få gå på kräftskrivan som jag längtat efter, förra året blev det inga kräftor -alls! I år blev det ju lite gott hos Nina spontant en fredag. Men förra lördagen bilade jag och ett gäng upp till vännerna Sofie & Alexandra i Fagersta för lite kalsande. Det blev en toppen kväll med många härliga männsikor & bus!

 


Välkommsdrink a´ la flickorna/värdinorna
Jag & min fina vän


Uteliv i Fagersta!
Helt underbar bild, hoppas jag kan få behålla den här bilden, snälla!!

Tack alla medverkande i en toppen helg!
Kram


Sensommar fester


Inflyttningsfest
Middagar
Förfest
saknar-mina-vänner-efter-utlandssemester-fest


Fredagsmys med Maria & Sanna

Filmkväll & mys hemma hos Maria. Filmen blev thrillern/dramat Taken som var riktigt sevärd! Fråga Sanna som sett den 3 ggr, hon gillar den & hade inget emot att vi ville se den!
Vi hade en väldigt trevlig afton tillsammans! Vi inledde med att fotografera massa. Bilderna på buset kommer längre ner!

Det var morötter, gurka, broccoli, två dippar, vindruvor & nötter.
Tjejerna drack vin & jag lättcider.
Tema nyttigt,
Mumma!
 

Missy Elliott ser ut att kunna hoppa på mig vilken sekund som helst!


Ska tända ett ljus

Det har gått ett år sedan min faster lämnade livet på jorden, reste till nangiala! Saknar tanken på henne, hon var underbar, glad & omtänksam. Efter ett helt år så känns det fortfarande overkligt!
Mina tankar går till min vän med familj som nyligen förlorade en kär familjemedlem

Igår var det 8 år sedan som två tragiska händelser skakade Sverige & världen. Och det var samma år som jag förlorade mitt barndomshem i en brand.
Idag tänder jag ett ljus för alla!


vad ni vad?

Jag har så himla bra vänner, som betyder så väldigt mycket för mig... i hela, hela sveriges avlånga land!
PUSS&KRAM


Min helg

I fredags var jag på bio med Johan & Jennie. Vi såg Inglourious basterds med bla. Brad Pitt. Den hade skön humor & i nästa scen dog folk brutalt! Jaja, den var ju rolig i alla fall & jag gillade den. Jag tror Jennie var lite mer tagen & facinerad än vad njag var! Vi gick vidare på en pub, lite vin & öl för oss. En lugn & skön fredag, helt enkelt!
Lördag, fotopromenad med mig själv & mötte sedan upp Maria tillsammans med Lukas! Vi hade jättemysigt på Ikano & pratade ikapp! Vi har inte hörts så mycket sista tiden!
Vidare till Maria en stund, lånade spikmattan & handlade innan jag åkte hem till mig. Gjorde mig i ordning för vinkväll på stan! Det blev även en lugn lördag, precis som planerat!

Idag har jag promenarat dryga timmen i spåret, legat på spikmatta & hälsobloggat! Nu ska jag krypa ner i sängen för att läsa lite & sedan är det städning! Har ett träningspass att se fram emot i kväll!

Min telefon är trasig, har just lämnat in den & får nu använda min gamla skrotis!
Nu ska jag stressa till gymmet (det hade inte blivit stressigt om inte min telefon hade protesterat)

Ha en toppen söndag, Kram


Bloggpaus

Denna vecka har varit en sen kvällsvecka (sena arbetsdagar & möten). Igår slutade jag tidigt & städade lite hemma. Det blev en lugnkväll med spontan middagsgäst & hjälp med möblering. Fick för mig att vitinskåpet passar sig bättre i vardagsrummet! Oj klockan blev visst för sen för kvällsträningen! Ingen träning alls denna vecka, jag som blev nypeppad i måndags! Typiskt! Nu är det dags för min frukostgröt, sedan en lååång arbetsdag!
Ha en bra dag, Kram