stressiga vardag

Haft lite tufft sista tiden, samtidigt känner jag mig så glad! Livet känns verkligen himla bra just nu.... måste bara lära mig inte ta på mig för mycket på jobbet. Idag blev det för stressigt mentalt. Men lever lite på lycka, även om även det inte höll att bara känns dig glad denna stressiga! Behövde bara lite avslappning.... & lite listskrivning kanske? I morgon är en ny dag.

Är lite bloggsugen! Vill skriva mer, men det dags att dejta John Blund!
Kram

Galenskap

Min vecka har känts lång, jobbat extra & det gick självklart bra tills igår när jag var sugen på att komma hem min vanliga tid. När jag äntligen kom hem lagade jag mat, riktigt middag som tar lite extra tid & sedan städade jag, rensade mina sommarkläder, städade ett förråd & såå fint det blev. Var helt slut när kära grey´s anatomy började. Är helt beundrans full, jag tar hand om mitt hem & börjar ta hand om mig själv. Gjorde en fiskhälsogryta här om dagen, blev 6 matlådor. Åh för att inte äta samma mat på jobbet så fick jag för mig att märka låddorna! börjar få ordnindning på mitt liv, börjar jag bli organiserad?
Mitt hem har inte alltid varit lätt, men kanske roligare nu när jag tagit hand om inredandet!! Är lite stolt över mig själv!!

Men det är något i kroppen? Vad, ingen aning!
Idag kom förklaringen, feber igen! Orkade jobba till 14.oo, sedan blev jag skickad hemmåt.
Har sovit en del & ska sova nu igen, helt slut!

Natti

 


Hos brudparet

I skåne hamnade jag denna helg. Mina fina vänner skulle blivit herr & fru denna dagen. Men inte det inte, för i februari blir det en bebbe i stället. Så den 17 oktober 2oo9 blev det liten vännermiddag i stället, med gänget som skulle haft en roll i bröllopet. Känns overkligt att man egentligen skulle ha varit tärna idag! Att de skulle varit gifta, mina fina!
Vi har haft en jättemysig kväll tillsammans, som var en överraskning för bruden Ida! Det var helt underbart att överraska henne genom att bara komma helt plötsligt!!

Nu är det god natt, KramLägenhet till försäljning

På söndag är det visning av min förra lägenhet. Min fd. sambo har bott kvar i den tvåan vi flyttade in i när vi blev Linköpingsbor. Men nu tar han sitt pick & pack till Norrköping. Vår lägenhet ska säljas, känns lite synd faktiskt. Ni får säga precis vad ni vill, men jag har lite sorg i hjärtat! Åh ett erkännande, många av mina saker är fortfarande kvar på vinden. Plus att i sovrummet finns en bild på mig, dumt va? Får ha en papp-påse över huvudet om jag ska gå på visning!  

Badrummet hel renoverat av Fredrik.


Älskade denna lägenhet!
Vill du handla?
Överstegatan 4, Linköping ;)


Fick brev på posten

Idag kom Tackbrevet jag längtan efter, från vackra Gia & Martins bröllop. Jag blev helt salig av brevöppningen, de är jättefina! Jag fick flera kort, tackkortet, ett foto med alla Gias tjejkompisar & det härliga kortet när de får konfetti över sig. Du ser så lyckliga ut på den sistnämda bilden! Jag blev glad i vardagen, tack mina söta! Fick ett gulligt personlig minibrev också.


Post till mig


Utbildning i Norrköping

Efter en hel dag med facklig info är jag helt borta i huvudet & full i magen! Det var en givande dag, en av fyra heldagar avklarade på Arbetsmusem i Norrköping. Älskar omgivningen kring muséerna & Norrköping gillas mycket!

Efter kursen traskade jag runt på skvallertorget & upptäkte en helt underbar inrednings- & blomster butik! Jag blev helt salig & uttryckte i min hjärna: Älskar Norrköping! Mysigare & mer tillfredsställande stad, trevliga affärer & bra caféer! Självklart gillar jag linköping också, men på olika sett!

Efter ett tag mötte Jennie mig vid torget & vi åkte till Linnéas dagis. Hämtade lilla stjärnan & gick för att handla. Middag & höstmys med tända ljus & rött vin. Skvallrat har vi också! Sett Patrik 1,5.. härlig film med budskap! Nu är Suss sömning!
Jennie pratar i telefonen, typiskt jag som ville bli nerbäddad ;)

Natti

Mera pyssel

På Åhléns här om kvällen köpte jag två stenar, en med text, ett hjärta & två ljus (var av ett gick sönder på vägen hem), i inredningsväg. Idag fortsatte jag på inrednings tänket, köpte en söt svart till den ovanstående sakerna.
Nu har jag pysslat ljusfat & tavelvägg... åh vet ni vad, jag njuter att äntligen få som jag vill!


en glasflaska till bordsvatten & ett dekorfat,
20% på nya Lagerhouse
Det blev lite att pyssla med, två ljusfat. Det andra får ni se- sen!

 
Volá


Äntligen!!!


Det tog mig bara massa drömmar...

& ett halvår från målade ramar till färdiga inramade

...men nu har jag den, en fotovägg med egna bilder!


Det blidde en trevlig helg

På fredagen var det utgång med nya & gamla bekantskaper. Jag hade väldigt trevligt. På lördagen pysslade jag med att städa & ha det skönt för mig själv. Nina ville ha med mig ut, jag var inte jätteladdad för det men en chiuaha på tv gjorde mig på mycket bättre humör. Det blev en till kväll med utgång men först tittade jag på 3 tjejer spela poker... jag förstod mer & mer av ett spel jag inte alls varit intresserad av tidigare. Lite nyfiken var jag visst! Nina åh jag hade trevlig ute, kvällen blev väldigt kort bara! Men men, vi har oss själva att skylla, hihi!

Nina sov hos mig & på eftermiddagen var vi på lagerhous för lite inrednings shopping... kompletterar senaste shoppingen. Mer i nästa inlägg...

Jag har lånat en pocket på jobbet, man blir väldigt glad av böckerna mina kollegor ta till jobbet. Jag är ju för kär i mina egna för att ta dit de-ego!Ps I Love you.
Älskar filmen, läser boken-älskar boken