Glad!

Är så himla glad för många vänners skull! De är lyckliga, glada & lever vad jag ser ett härligt liv. Ja blir glad & nyfiken på allt som sker i framtiden för alla. Bebisar, bröllop, förlovningar & lyckliga förhållanden. Mina vänner är värda detta, är glad för deras skull. Inte avundsjuk alls... bara mest nyfiken på min egen framtid & den smula nyfiken på livet framöver :) 


Glögg hos mig

Glögg, pepparkaka, brie med frön & ost. Det blev glöggdrickande & massa prat med ett gäng kollgor hemma hos mig innan julbordet på stångsmagasin. Ja fick fina blommor & choklad av mina goa gäster. Chokladen blev bitar ur kostcirkeln i helgen. Det blev verkligen en jättebra kväll!
Det var ju första advent igår, det togs lite bilder.
Kanske får ni se en bild på staken snart.

Kram


Morgonmys

Gick ut i köket, blir helt lycklig av att titta på fåglarna utanför fönstret. Ska försöka fota senare idag, för att fota här inne på ett sånt motiv går inte alls. Tror ni att de ställer upp som modeller?
Andra djurupplevelser den sista tiden: En uggla jag såg i stan för någon månad sedan, den bara satt där så jag kunde njuta av den. Ett flock svanar flög över oss på jobbet i måndags, så otroligt vackert, tror jag tidigare bara sätt gäss flyga på samma sätt. Dagen efter såg vi två hackspettar, men de ville inte stanna kvar för foto.

Och igår kväll påväg till middag så såg jag något ta sig över vägen, klarade en buss & en personbil. Jag reflexterade över att det var nog ett löv som flög omkring, men lövet höll jag på att trampa på. Jag var så nära att kliva på en mus som just överlevt en buss. Ja´ blev lite förvånad måste jag säga!

Har nötväcka, trast & nån fink på gården just nu, så en fin adventsfrukost ska jag njuta av snart.
Undra om jag kan hitta ett ljus till staken...
Ha en första advent, vad har ni för tradition?
Kram


www.fotosidan.se

Denna tjej är en riktig periodare med saker, även saker hon verkligen trivs med & är stolt över. Träning & hälsa, kan vara jätteduktig i en period, allt kännes bra & perfekt. Jag kan ha köpt en ny produkt, använder den varje dag flitigt i några veckor, sen blir det varannan dag & till slut inte alls. Lyssna på musik var en del av mitt liv förr, nu glömmer jag bort att trycka på play & ta med lurarna till telefonen. Sen jag kan "komma ihåg" i flera dagar, veckor. För att sedan falla ur. Pyssel, gå på vissa caféer, dricka te, läsa, ta hand om lägenheten, köpa frukt är några periodsaker. Bloggandet är ett sak som ni märker är en period & det skulle jag vilja få in i min vardag för det är givande. Men ibland är det inte lika peppande att ta sig tid att skriva.

Foto är typiskt en period, men det är nog för jag lär mig inget nytt & utvecklas inte inom mitt fotograferande. Varken idéerna eller kunskaperna. När jag har mycket ensamma timmar hittar jag tillbaka till sånt, de sysslorna som kräver lite tid. Fotot kräver tid och besöka gamla hemsidor. Har ett medlemskap på
fotosidan sedan är 2005, en jättebra sida för fotointresserade som vill utvecklas. Förra helgen blev jag så himla rörd, ska snart berätta mer om de rörande orden.
Men lika mycket som jag blev rörd blev det andra känslor också. Varför ska jag få så himla mycket feedback & positiv kritik på ett foto jag tog dokumenterande? För att behålla minnen. För att det skulle finnas kvar hos mig.
När bilden togs hade jag ingen teknik bakom, jag var inte intresserad av att försköka skapa en bra bild. Jag hade en aps-kamera, tryckte antagligen bara av... Det är en bild jag inte lagt ner tid, teknik eller det minsta energi på. Det mitt i ett livöde, mitt i chock. Minns att jag var lugn, men det fanns en frånvaro i mig. Senare kom tårarna.

Denna bild kan inte återskapas av mig inte av någon. Motivet är borta & motivet är mitt, heligt!
Medvetet är det svårt att skapa den situationen. De flesta andra bilder går att återskapa, "kopiera". Men denna bild, vill hitta välformulerande ord.... men denna bild ska inte någon behöva fota.  Denna bild kan inte jag återskapa, ja vill aldrig kunna göra om bilden, inte ens liknande, Ja vill inte att någon ska behöva göra ett försök att ta ett sånt foto. Ett eldhärjat hem, barndomshem ska ingen själv behöva dokmentera. Men det händer.... men många kanske inte dokumenterar den upplevelsen. Det gjorde jag & jag har fått mest & bäst kommenterer om den bild jag inte lagt någon energi på. Det är med en teknik som är oproffsig, omedveten teknik.  Var är fokusen?
Jag är glad, en av mina favorit fotografer & bloggerska innom foto har kommenterat mig. Eva Blixman, blogg & hemsida. Och några andra duktiga fotografer. Jag har fått fina & rörande kommentar. Nu har jag ett mål, att ta ett foto som jag får mycket kommenter på som jag faktiskt lagt lite kunskap i. Ett bild som har ett annat värde. 
Tolka mig rätt, jag älskar denna bild, men den är också för känslosam att få bra kommenter på. Jag vill inte att det ska vara min bästa bild. Jag vill kunna bättre än så... det som någon tyckte var snyggt med bilden är av att scannern var dålig. Kvaliten på bilden gör den magisk, effektfull. Vilket är intessant i sig, men det är slumpen att det blev så lyckat. Oj nu kan jag inte skriva av mig mer, men jag är väldigt rörd av fina kommenterer. Ingen kommentar hur bilden kunde blivit bättre. 8 kommentarer, 2 stycken har gett mig toppbetyg (en min vän Maria) & en kille angett denna som en favoritbild. Förstår ni hur många proffsiga bilder denna hemsida har? Det är amatörer & proffs från precis hela sverige plus lite till. Förstår ni mina känlor? Eller var det bara förvirrat babbel?

Trappan upp till hela mitt liv, minnen och ägodelar

Daniel 2005-12-29 13:18
Nej, allt det, minnen och liv, har du kvar. Ägodelar kan du skaffa fler av.

Det ser ut som det har brunnit?
Svar från Susanne  2010-11-21 11:01
Tänkte på minnen som finns i ägodelar, första skorna, dagböcker favorit nallen...
Det är trappan, i mitt barndomshem som brann 2001

Magnus
2006-05-25 15:39
Ser lite hemskt ut, mystiskt stämning.

Svar från Susanne 
  2010-11-21 11:11
Det ser hämskt ut, det var hämskt. Men så vackert....

Therese
2006-10-11 20:46
Vilken stämning de är i bilden..de sv/vita formatet förstärker verkligen allt. bra bild!
mvh therese

Svar från Susanne
2010-11-21 11:02
Tack, det var stämming! Bilden väcker minnen, jag älskar verkligen bilden

Eva
2006-10-11 21:32
Spännande och nästan lite skrämmande bild,
mycke känsla i den här. :o))
Bra komponerad och riktigt skön gråskala... bilden känns hur gammal som helst.
Läckert.

mvh. Eva
Svar från Susanne  2010-11-21 11:05
Tack för sin kommentar Eva!
Så underbart att få sån bra kretik från dig, jag följer din blogg & älskar verkligen dina bilder på fotosidan.
Bilden är "bara" för 2001, insåg att det är snart 10 år sedan branden. Facinerande vad tiden går.
Tusen tack!

Maria (min fotovän) 2007-02-10 12:50
Betyg: 5
känns som en bild från en gammal skräckfilm, mystisk, sorglig.
en bild som talar mycket

Lisa
2007-02-18 17:11 i Det glömda rummet
En bild med mycket stämning. Visst kan man känna den melankoliska melodin som ligger över bilden, men också den gläjde som finns i att beskåda något som känns använt och en gång älskat, vilket ger en mening.
Tycker att du har fått till en gammaldags, men ändå tidlös känsla vad gäller tekniken. Fint gjort.
mvh/lisa
Svar från Susanne  2010-11-21 11:10
Tack vad rörd jag blir! Du skriver så fint, du satte ord på något jag får svårt att beskriva.
Det är gammeldags känsla över den, men jag tror snarare att det är oteknik. Fotat med en analog aps-kamera & sedan skannad i en skanner som inte har den största kvalité. Men jag gillar det, det blir en extra känsla över det.

Tack än en gång! Det tog i mitt hjärta

Hanna
2007-04-02 18:44 i Det glömda rummet
Betyg: 5
Vilken vacker och tragisk bild. Synd att den är lite oskarp i nederdelen men jag gillar verkligen stuket. Bilden ser gammal och sliten ut. Behandlad? /Hanna
Svar från Susanne  2010-11-21 11:14
Tack för toppbetyg!
Jag fotade mitt hem för att dokumentera, sen blev några få bilder lyckade. Det var på den tiden jag inte var så intresserad av foto. Fotat med en analog aps-kamera & sedan skannad i en skanner som inte har den största kvalité. Där av den behandlade känslan.

Therese
2007-04-03 09:20 i Det glömda rummet
Lite otäck bild som ger funderingar pga titeln ,... trappan ser eldhärjad ut och det ger mig rysningar ... att på kort tid förlora alla sina ägodelar och minnen vid ett sådant tillfälle... men att man överlevt är ju värt mera,.. men det blir en sorg ialf kan jag tänka mig.... en bra bild med starkt bildspråk...

Mvh Tess
Svar från Susanne  2010-11-21 11:17
Tack för dina ord, du förstod min text i samband med bilden.
Efter en sån hör sak ser man allt med mer värde & en lycka att bara materiellt kom till skada!


Söndag

Hm, har tjuvstartat julen lite. Jag gick emot mina små principer... bakade på lördagen, spelade julmusik & på söndagen bjöd jag på lussekatter.
Städat lite, tänkt lite på egna julklappar, pyssel & julkort. Hur ska jag göra med julkort?

På kvällen blev det träning & film med tjejerna. Det har varit en skön helg, lite svårt med ensamhetskänslorna i bland. Men med spontana träffar har det gått super! :)

Ha en bra måndag, Kram

Lördag, kursdag

Denna helgen har jag varit på kurs med mig själv som kursledare. En kurs att vara ensam, försöka få saker gjort & inte vara uppplanerad av sociala sysslor. Det har gått bra, men disceplin på städning & träning gick inte så bra faktiskt. Men fick ändå lite gjort som jag tänkte mig. Träffade Anna en stund på stan, behövde göra några ärenden. Vi pratade lite medans vi gick på stan & tittade på lite smått & gott. Hittade en klänning i min favoritfärg, vinrött. Kanske köpa!?

Har lekt med nya telefonen, grubblat över vissa funktioner! Åh kommit fram till att några har jag mailat i stället för att skriva sms till, förklaringen är att när nummer överfördes från simkortet lades en del mailadresser där det ska stå mobil nr. eller kanske tvärtom. Jonas fick det på sin mail, vart Annas sms är vet ingen :) Hon får de inte till mobil i alla fall. Mailadresserna kommer från facebook. Coolt tycker jag! Så jag har kontakter i min telefonbok som jag aldrig bytt nr. med, underligt men häftigt. Har också kontaktbilden på mina vänner från facebook, allt automatiskt. Snart kommer min engelska mobil till mig också, pappa skickade den i torsdags! Två nya mobiler, oj!

Började sedan baka lussekatter & lagade väldigt god middag. Njöt verkligen av lördag kvällen, hade vara-själv-kväll, god mat, vin & nötter. Såg en dålig thriller som jag inte alls var intresserad av att koncentrera mig på. Om man jämnför fredag med lördag, så gick en viss lördag kväll, BÄST! Är nöjd med denna kurs helg, oj den är inte slut än! Känner mig i alla fall utvilad!

Lussebullarna fick bra betyg också. Försöker fota den perfekta bilden, sitter här för att inspireras! Hårtoning


Före
Liten utväxt, men annars ganska nöjd.
Naturligare än mörkbrunt till mina blå...?

Kanske inte den bästa bilden på mig, men nu se ni resultatet
Jag blir ju alltid nöjd med denna färgen, känner väl inget
direkt behov att byta färg bara förnya mig kan fresta.


Efter


Om mitt bloggande

1 Hur länge har du bloggat? Den 9 november 2006 började jag blogga här. Det är 4 år och 10 dagar. Självklart går mitt bloggande i perioder, men försöker skriva då & då.

 2 Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? Oj minns inte riktigt, tyckte det var mycket modebloggning & sånt som jag själv aldrig brunnit för. Men jag minns att jag blev inspirerad av Gia & hennes arbetet bakom sin blogg.

3 Vilken var den första blogg du förälskade dig i? En fotoblogg, spontant är det fotograf
Emelie Ohlsson

4 Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? Ett första för sök är ju alltid det första. Jag tror inte jag utvecklat mitt sätt att formulera mig men i dagens läge är den lite mer teknisk tanke bakom. Då var det mer att skriva en rapport & en bild så klart. Enkelt & bra

5 Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? ett 10-tal, oftas är det mina vänner som jag följer just regelbundet. Söler hela tiden nya bloggar att falla för.

6 Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?
Det är mycket om livet bloggar i min favoritlista, men det är vänner & bekanta. Största ämnesbloggen är foto & pysselbloggar eller mat & hälsa säkert 80 procent.

7 Nämn en bloggare som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om, länka.
Oj, den tål att tänkas på! Jag känner spontant att jag inte läser om bloggare som är olik mig själv, leker man inte med likasinnande (finns ett fint ordspråk på det jag vill få sagt). Men jag kom på en tjej som verkar så härlig & olik mig. Hon är yngre, blondare, roligare, gladare, busigare.... Egoinas blogg

8 Nämn en bloggare  som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om, länka.
Ida, min vän & föredetta kombo. Jag har alltid känt självsfrende med henne. Fast nu lever hon hus & familjeliv. Men vi, enligt min åsikt är lite lika & jag gillart! Min vän ida
9 Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? Min familj följer inte min blogg, fast jag är säker på att pappa har adressen, lilla syster är inte intresserad. Mina vänner uppskattar att jag skriver & följer mina bloggar. Ett sätt att hänga med i mitt liv, speciellt om man bor långt bort i från varandra. Så  det finns möjlighet att ge delar ur livet

10 Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Ja, jag tror & hoppas det! Känner inte att jag försöker göra mig annorlunda. Försöker skriva för att jag tycker det är roligt, inte för att andra ska läsa. Därför skriver jag utan att vara noga & jag tänker inte direkt på vad jag skriver. Därför blir det lite flummigt, men naturligt. Tänkarspråk, jag skriver som jag tänker. Även om jag ibland försöker skriva för att få mer kommenter & få nya läsare. Men fortsätter att drömma.

11 Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? Det är svårt, men jag försöker respektera mig själv & även andra. Nu vet de flesta av mina nära att jag är singel igen. Men självklart är det ibland man vill tala om mer, vill berätta men vet inte hur.
Ofta vill man skriva av sig, men får i stället formulera om eller inte skriva alls. Att hitta ord för det som man vill berätta, men vill inte att det på något sätt ska tas personligt av någon annan. Jag skriver inte heller mycket om jobbet, hur dagen varit eller försöker inte skriva om känslor som är tillfälliga.
Jag tycker mina försök duger :) 

12 Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. Det som handlar mellan mig och min relationer till nära och kära. Det är privat & personligt. Tycker inte heller det är respektfullt att skriva om saker man blivit ledsen eller besviken på om det har med andra personer i ens omgivning att göra. Vänner & bekanta kan ta illa upp även om det inte är riktat till de. Jag måste utgå från att hela världen kan läsa min blogg. Vänner & fiender, inte för att jag direkt har någon fiende. Det finns sånt som är väldigt privat, mitt tidare liv, konflikter som sagt, jobbet, relationer & sexliv. Kanske kan drömma mig bort, filosofera, skriva poetiskt om kärlek. Men glöm detaljer jag tycker är privata. Kanske viskar lite hemligheter till mina vänner...

 13 I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du? Egenligen är det för att jag trivs med skrivandet. Men det händer att man skulle vilja ha lite respons på något särskilt inlägg. Men ännu roligare skulle det vara att alltid ha någon kommentar på varje inlägg- drömmer! Det gör bloggandet mycket roligare & mer inspirerande att skriva nästa inlägg. Så jag talar emot mig själv, men bloggen startades inte för andras skull. Det blir mer & mer en känsla av "skriver för andra"
Är nyfiken på vad ni läsare tycker om det jag väljer att lägga upp, mina tankar, idéer & bilder. Skulle jag inte få den bekräftelsen på mina uppdateringar skulle bloggandet försvinna mer & mer. Det är upplyftande & smikrande med kommentarer, bekräftelse på att någon läser & att man finns.

14 Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Nej, egentligen inte. En annan människa ska upplevas i verkligheten, så det blir den verkliga människa man lär känna. Bloggvärlden är en annan värld. Där är människor inte uppriktiga & realistiska jämt. Men jag tror att ny vänskap kan starta via kontakt på detta sätt. Med förutsättning att man ser båda sidor man måste alltid uppleva en människa för att kunna ha möjligheten att göra det. Kanke lär man känna varandra fortare eller mer på djupet via skrivandet. Men inte att lära känna en person så.

15 Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? Vår relation började på ett kommunity, vidare via hennes blogg & senare träffades vi. Vi har känt varandra i 4 år.
En bloggfika med massa andra för att utbyta tips & idéer skulle jag vilja prova.

16 Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga? Absolut, det tror jag! Jag är rätrt att många fastnar i det, kommer bort från verkligheten & bloggandet måste gå i första hand, före en själv, familj & vänskap. Det kan nog vara så för många unga som har många läsare, som måste uppdatera för att hålla kvar trogna läsare. Vara i det verkliga livet måste gå i första hand.

17 Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar. Nä inte direkt, lite rättelse. Jag skulle slippa om jag alltid läste igenom min text innan publicering. Men på sätt står jag för att jag skriver för min skull, jag tar mig inte tid att kolla stavfel, särskrivningar & punkt. Det är inte viktigt, även om det vore en fördel att ha det perfekt. 

18 Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar? Ångrar aldrig det jag vill komma fram tid, kan väl ibland velat formulera om mig men det är mest för att det ska vara finare skrivit. Jag har vänner jag tycker yttrycker sig så himla bra, jag har inte den begåvningen

19 Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig? Ibland för mycket idéer & för lite tid, Annars ser jag inga nackdelar med detta direkt.

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? Ja det tror jag, jag trivs med bloggandet & vill hålla mitt bloggande vid liv. Jag tror också att det kommer att utvecklas & jag vill utvecklas!

21 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten. Sanna, Maria, Ida, Sara.... eller alla som vill!

Jag har inte läst igenom mina svar, ursäkta!


Efterlysning:

En klänning till Oskars fest, en svart med blommor som brodyr. Sanna har du den? ;)
Eller någon som har ett annat festplagg förslag?
Tänkte lägga upp en bild på mig i den svarat klänningen, men det får jag lova till sen.. ska bara jobba först!

Uppdaterar med en bild på klänningen som snart bor hemma hos mig....


Ingen kommentar


10-12 december

Den överbokade helgen, det börjar ju bli dags för en ny sånn! Den 1o december är det antagligen mys med Elenor, Malin & Neila här i Linkan.
På lördagen ska en 3o år firas till 11o %. Biljetten är bokad & till & med tågresan ska bli trevlig. Stannar till söndagen, eller kanske längre? Har ingen biljett hem!
Det blir en helg i vänskapens tecken, då jag ska få vara med vänner jag inte träffar så ofta. Åh ha massa roligt.

Jag ska få gå på fest, jag gillar fester!


Puss på dig, partybild från -98

Vad önskar sig Oskar den blivande 3o åringen?


Längtar

till julmånaden december, och helgen den 10-12 december.


Underbar fotoblogg

Eftersom jag inte är dunderförtjust i min egna engelska läser jag sällan hennes under text & hon har aldrig fått en kommentar som hon verkligen är värd! Älskar verkligen hennes bilder & ofta är det enkla ordspråk eller korta citat till! Underbar bloggerska helt enkelt!  Klicka på bilden för att komma till bloggen om KäRLeK

Le Love

 


Så himla roligt att vara smakråd

Det var intressant att vara vännen Johans smakråd, allt vi hittade på H&M ratade han. Jag älskade en tjocktröja, men tjöt av skratt när han larvade sig med sin hållning. Den blev det inte... han gillade inte den kragen & knappen, som var superfin detalj! På JC shoppade grabben loss på massa kläder, t-shirts & en skjorta!
När han provade en t-shirt med text kunde jag inte hålla mig för skratt... Det kom ett en kille för att assistera, johan frågar
"visst är den för tajt?" Killen höll väl inte med & jag skrattade så jag grät! 
"Men johan du får nog ragg..."
Expediten började skratta
"... av en kille" Vi bytte storlek. De tyckte alla den var bättre. Tror johan köpte den, han köpte en fin skjorta i alla fall. Susanne nöjd med insatsen. Kanske får ni en bild efter denna kväll!

Kram


9o årskalas

Nina, Ange & Ellen fyllde tant, eller vi kan kalla det vuxen! Självklart skulle det firas med vänner & det gjorde vi minsann!

Det klockrena champangeglaset från EnglandSuperfint tårtfat till Ange från någon!
En fågel har viskat att hon gör fina tårtor...

Skåål på sliver


Inbjudan

Fick en trevlig inbjudan till 3o årsfest, väldigt fin & proffsig! Har kollat in biljetter för att komma på plats...
Värst va´ alla ska fylla 3o, är det dags för mig snart menar ni? Kan jag väl aldrig tro!

Hallåå

Hallå

Ett snart 3 åring var lite tjatig på fröken idag

Hallå Hallå! Halllåååå!!
Hallå!!!
Hallå!!!!
Hallå!!!!!

Men vad vill du? Vill du berätta något?

Hallå!!!
Hallå!!!!
Hallå!!!!!

Ska du visa något?
Hallå... Hallå!

Så håller det på, denna fröken förstod inte mycket alls...
Men hon var väligt söt med sitt sett att söka kontakt!
Nyss på msn:

Hallå...

Hallå!

Hallå!!

Hallå!!!

Hallå!!!!

Hallå!!!!!

Mycket hallå denna dag


Fredags afterwork


I fredags var jag ute med Petra, Marie & Mia. Vi åt buffé på BK & efter blev det dans på Harrys. Bengan Dalhqvist var Dj. Kommer ni ihåg honom?
Har mer att berätta om helgen, men klockan blev sen!
Kram


Måndagslista

Nu är det måndag igen, ny vecka & ny dag! Tänkte skriva måndagslista, nu när jag väntar på besök

♥Har fått allt tvättat & sorterat, känns så skönt att den biten är över.
♥Väntar just nu på Anticimex så jag blir av med skadekrypen hos mig.
♥Var på en trevlig 3 årsfest i lördags
♥Är laddad & förväntansfull på ny hälsovecka
♥Att jag har fina vänner som stöttar mig & finns för mig
♥Det fina vädret med klar himmel & sol. Vackert frostigt på gården 

Nu tappade jag min ork

Vill bara ha det lugnt & skönt, jag orkar inte ta reda på mer... vem släppte in de är odrägliga krypen i mitt hem. I morgon ska de kolavippa, försvinna. Jag välkommnar anticimex varmt i morgon. De har ju förstört mina kläder & just nu min fritid!
Tack Jonas för din hjälp & tack alla maskiner som får jobba söder sig för att utrotning pågår!
Ja kommer på fler & fler saker jag hade velat göra i stället! Men nu ska jag hänga tvätt, men var?

Det bästa är att allt jag äger & har blir igenom tvättat, kan kommer att vara en skön känsla. Dessutom hittar jag kläder som jag kan ge bort eller skänka till myrorna. Välgörenhet & återvinning.


Dikten

                                         


Nu blev jag redo

Skriver om dikten i word, tänkte skriva ner den om en stund! Den skrevs 2 november, skrev om den lite idag men bättre ord. Har inte känt mig redo att skriva den här, men det känns idag att jag kan.... kanske! Ni får en del... en liten bit

Känner mig lite tung idag, vill ingenting även om jag verkligen längtat till denna lördag som kommer bli jättebra! Men just precis nu vill inte jag göra något vettigt! Ge mig energi!

Oplanerat, men bra ändå!

Gick och la mig efter 23.oo. Ville skriva lite här & där efter mitt besök hos Nina. Var egentligen ganska slut & hade längtan till sängen. sov kätte bra, tills jag började lite smått kissnödig. Drömde konstiga drömmar om jobbet & vaknade vid kl. 5.40. Måste ju kissa, så går det när man försöker få i sig mera vatten under dagarna. Kroppen är ju inte van!
Upp på toa, kissa & sova. Eller varför inte vara vaken? Tänkte på jobbet. slappnade till sist av, då var jag inte medveten om att klockan inte var ställd! Sov till o7.12, 12 minuter senare var jag vid tåget!! Hur gick det till?
Försöker ju gå upp senast o6.2o, men jag klarade det! Det blev visst en oplanerad sovmorgon, grattis!
Tack för cykeln jag fick i sommras :) Frukost fick bli lite knäcke på jobbet & sedan var dagen i gång. Vi har varit i lekparken & bakat halloweenkaka!


Nina 3o år

Efter jobb & träning firande vi en 3o åring lite enkelt. Nina bjöd på te, bulle & kladdiskakis.
Anna, jag & Linda var besökarna. Fira ordentligt gör vi en annan dag

Muffins från Anna


Armband från Anna & halsbandet från en faster

 
Provsmakning av the.
Present från Ange.

På lördag är det fest, 9o årsfest med rosa tema.
Det ska bli så roligt!


Mary Kay

Kvällen började med lite mat, tog faktiskt några mysiga bilder innan vi började hudvårdsrådgivningen. Men min kamera sa infrån, den ville inte ta fler bilder. Henrik fick mecka med kameran, eller problemet verkade sitta i minneskortet. Till saken kanske hör den att mina 2o2 bilder förvann på dagen. Två mappar i kortetsmapp var markerade efter kopiering till dator. Jag börjar radera de markerade (trodde jag) & reagerar för sent på att det raderade 2o2 bilder!
"Men inte hade jag över 2oo bilder på de två mapparna? Snarare 15, bilder" Hur kunde det hända? Mapparna  som skulle bortraderades ju... åh på jobbets dator så läggs de inte i papperskorgen! Låste kortet & låste upp, men något blev konstigt! Jaja...
Det spökade även på kvällen? Eller? Vad betyder egentligen minneskortet kan vara skadat? Så det första bilderna från Mary Kay, raderade vi för att börja om.

Mary Kay: Var väldigt frächt & rengörande. Vi fick vård för händer & ansikte. Kände mig jätte len & fin i huden.
Jag hade ju fått för mig att det var make up, men det får det bli nästa gång. Vi hade verkligen en jättetrevlig kväll vi tjejer, men jag var väldigt trött i slutet... så vi rundade av ganska tidigt.

Nu är det dags att göra sig snygg för dagens arbetsdag.


Anna & Nea


En osminkad bild på mig, det ser ni inte särskilt ofta!


Har skrivit en dikt

... försökte få ner lite känslor, det blev något diktliknande. Jag kan inte bestämma mig om den är verklig, jag kan inte bestämma mig om den ska "publiceras", men den sätter lite ord på vad som känns i mig just nu.
Det är svårt att förstå känslor ibland, det är svårt att sätta ord på alla tankar som surrar. Svårt att finna rätt ord, men ordet är väl ensamhet!


Hmm

ska sova undet täcket, på kudden & försöka få en god natt sömn! Har köpt en tidning med julpyssel.... ska försöka ta till istället för att tänka på annat!

Längtar till arbetsdagen i morgon, det blir matlagning & pyssel!
Jag tycker faktiskt om mitt jobb, så det så!
Pottsson (en lite 3 åring kallade sig för det, efter Pettsson & findus, kanske?) & resten av mina goa dagisbarn!

Godnatt