Åh vilket väder

Ett snuvig & hostig Susanne ska nog ge sig ut i vårvärmen på en försiktig liten promenad! Känner mig piggare än i går & har anmält min närvaro till jobbet. I morgon på förskolan ska vi pyssla så det står härliga till... ska bli mysigt! Och morgon kväll åker jag norrut för att ha lite trevligt, det gäller att bli friskis...


Hemme från jobbe

Först kom hostan, sen kom värmen & nu behövs näsdukar! Jo, man kan säga att jag har blivit förkyld!
Känns väldigt trist nu när jag lyckligt kommit i gång med träning & ska till resa bort på torsdag. Typiskt!
Kanske hinner jag blogga lite extra idag!


En dag med Sofie

Jag har en väldig bra vän, jag har många bra vänner! Men Sofie hon är en speciell vän som har flyttat hem, tillbaka till Linköping. Det känns så bra att ha henne nära & jag hoppas hoppas på att hon får stanna här... det hänger på jobb & boende- Såklart!
Håller tummarna!

Lördag:
Tillsammans med nya & gamla vänner hade vi en helkväll tillsammans. Sofie & jag började med en shoppingtur på byn med fika på nya Hälsofreak! Lite senare gick vi till tornby, jag hade också sprungit en motionsvända på eftermiddagen! Mötte upp Johan & Malin utanför IcaMaxi, handlade kvällens mat.... Puh, mina ben & energi höll på att ge upp på stormarknaden.

Matlagning i familjen Anderssons kök, det var helmysigt & gott blev det!
Vi spelade Hänga gubbe, Mini & Maxi.
Vid oo- slaget var en Suss ganska trött... vi rundade av kvällen & gick hem!

        Bär & vitchoklad i ugn serverades med vaniljglass


språkutbildning

I måndags var hela mitt arbetslag på utbildning här i Linköping. En dags kursen handlade om språk, eller TRAS. Tidig Registrering Av Språkligutveckling. Det var intressant & givande även om det inte är mitt huvudintresse. Vi lunchade buffé på kina, åh dagen var en lyckad dag tillsammans... Inte ofta jag sitter i skolbänken! :)

Kvällar hos mig

6 Mars 2o1o13 mars 2o1o

Fina Sofie!

Den 6 mars var det lite fest hemma, jag ordnade lite tilltugg & vi kollade på melodifestivalen. Tess kom till mig på ett bonusbesök, var det ett år sedan sist? Det blev en trevlig helkväll med utgång!

13 mars
, melodidfestivalsfinal firades på Harrys med storbild, pizza & vin. Innan festligheterna åt vi lite försnacks hos mig & drack lite bubbel samt annat gottigt!

Rätt låt vann! 
 
Två roliga lördagar!
Mera sånt!
Borta

... tittut!
Ja tycker faktiskt om att blogga, men lusten finns inte rikttigt i bland! Försöker finna orden just precis nu, men det går inte att få ur mig riktigt. Saknar bloggandet, saknar att ni läser... så det är bara att skriva så att pennan glöder. Egentligen är det inte ont om idéer, bara inspirationen att göra det just för stunden!