Julafton

Det var en lugn julafton utan Kalle Anka & tomtegröt! Som en vanlig lördag, men vi åkte för att äta lunch på en pub utanför stan! Det var jättetrevligt & mysigt! Jag åt pirog (mitt gena namn för det) med "kalops" & grönsaker. Speciella smaker & till det ett glas rött vin.
Hemma igen gjorde jag en Jansson & tillbringade en tid i köket! Måste säga att jag är så skönt avslappnad sedan jag kom hit, så det går knappt att beskriva!
På kvällen kollade övriga familjen på en film, & jag satt ensam för att njuta av min bok! För en stund kände jag saknat av den svenska julen! Men i år var det dags att bryta trenden...

På morgonen öppnade vi alla våra paket innan frukost! Och alla verkade nöjda! Men mer paket öppning blir det, övriga familjemedlemmar kommer senare i eftermiddag! Blir spännade, Adrian (min "bror") & Paula har jag aldrig träffat tidigare! Nyfiken, & faktiskt inte ett dugg nervös!
Det finns massa mat, kalkon, grönsaker i alla former, skinka, ägg, mina köttbullar, nötter & godis. All mat är hemlagad!





 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback