Norrland nästa!!

Det ska bli underbart med en liten roadtrip uppåt landet! Första destinationen är Örebro för mys i staden & hotell natt! Jag hoppas att själva bilturen blir full med vackra upplevelser.... Under vår rese tänkte jag att vi skulle fira vår dag! Den dagen vi träffade varandra för första gången på gotland!
Nästa är Ö-vik till mina söta barndomsvänner! Kanske en bit mat & lite  gott dricka!!
Åh efter det självklart mitt paradis Höga Kusten ♥

puss & kram

Spel, vin & popcorn

frisyr I torsdags var jag hos Frisören! Det det 1 timme åh det är ju stor skillnad från senast när jag klippte mig i huvudstaden var det 9 minuter (cirka)
Priset var en aning dyrare (läs med ironi) denna gång, men det var så värt det!! Jag ville bli räddad & blev räddad! Tack, Studio22!
Se, jag har också rosa på mig... Det är inte en vanlig syn! Det som känner mig vet att jag knappt drinker en rosa drink! Skulle aldrig ha en rosa sak, det kan ni skriva upp!!
Efter mitt lyx besök gick jag till Energia för att säga hej till Gia! Hon kände knappt igen mig, mest för kläderna tror jag!!
Jag blev bjuden på lunch på Gias sushiställe & sedan gick jag hemåt!








Igår hade vi tråkig osynlighets städning! Tycker verkligen inte om den typen av städning, kylskåp & garderober!!! Man kommer ju inte framåt i fint hem utveckligen!!
Lite senare åkte vi till Tornby, så nu har jag en ny mobil på gång! Irriterande att jag glömde mina kort hemma!! Hittade kontakter i handväskan, men han skulle ha leg också!! Utan mobil... men i dag blir jag lycklig ägare!

Till rubriken: I onsdags kväll började vi spela Sagan om ringen- Risk! Men efter massa timmar var jag nära att sömna vid vardagsrumsbordet, så vi bestämde oss för att förtsätta i morgon!
Fortsättning följde blev igår laddad, pigg & glad! Men tror ni inte att jag blev tvungen att avsluta pga. trötthet! Vi spelade klart efter spelats regler, men vi bestämde att någon av oss skulle ha erövrat 3 länder först! Typiskt, det blev dags att sova!Jag som hade laddat med vin & popcorn! Jag tyckte vi hade mysigt.... men det sprack! Vi får snart göra allt på dagtid, se film/tv, spela spel.... 
                                                            
 


Ikväll ska vi till vännen Carmen på inflyttningsfest! Längtar massa, mycket mer än sist vi var ute i Nyköping!! Försökte locka med mig vänner, men misslyckades med det projektet! Det finns framtid också!
Så idag ska jag till systemet & telefonbutiken!! Men innan dess, en långpromenad!



puss & kram


Heldag i stan!!

Igår var jag nere på stan till kl. 11 & kom hem efter 18! Hade ingen aning om att alla dessa timmar hade runnit i väg!
Jag handlade lite bra-att-ha, baslinne, bh & 3 väldigt vikltiga skor!!! Nej jag har inte blivit rik!
Innan vi gick hem bjud jag gubben min på thaimat & sedan gick vi till affären för att köpa det vi tänkt äta till middag (innan vi ramlade in på thai resturangen)! Så i kväll blir det grillar kebabspett med sallad!

Ska till frisören idag, snart!! Då ska jag säga: "Hej, kan du rädda mitt hår?"

NU ska jag göra mig klar! har inte allt för mycket tid att sitta här! Dumt att logga in över huvudetaget...
Men längtade efter att skriva några ord!!

saknar mina söta vänner!!

puss & kram

Syster till Vadstena

Åh jag är så glad att hon tacka jag till vadstena gymnasium!! Nu kommer vi nära varandra....
Snälla pappa hade ju redan skvallrat om nyheten, men jag ville ju höra det från lillstrumpa!!! Hon ville inte riktigt erkänna det först, men så var det... Känns toppen!! Hoppas det blir det bästa för dig, gumman! Tror det i alla fall...
"Snart" kommer Du ner, till östergötland... hihi!!! Du får jättegärna komma när Du vill :)
Bror har pluggat där också, jag måste nog hitta på en nödlösning!! En kurs i alla fall! Marielle, får jag hänga på??

Nu har jag suttit här & ugglat för mycket igen! Men tack vare det har jag uppdaterat min FotoSida! Åh upptäckte till min glädje så har någon valt ut Min bild till sin favorit, en bild av 47 st konkurenter! Det blev jag sååå stolt över!! Nu kan jag somna (inte än) men ett lyckligt leende på mina läppar!

image249 "kärleksbild"




puss & kram

♥ Massage


 Hmmm, njuta!! Sist jag sätt här fick jag världens skönste massage av världens bästa!!! Så himla gullig! Efter den lyxen gav jag lyx tillbaka & masserade min älskling!! Massage måste vara en av det mest uppskattade kroppskontakten ;) Behöver mera... ♥ 

image248 

                                                                  

Kärlek -o7




puss & kram

 





 


mina senaste dagar!

Idag gör jag ett försök att avra en aning mer blogg aktiv än vad jag varit senaste halvåret!!!
I fredags hade vi en mysig kväll med god mat & faktiskt lite vin! Jag ville fira att Fredrik skulla ha semster med mig nu... i 2 veckor får vi tillsammans!! Så nu har vi också bestämt oss vad vi ska göra! Det var holland, Oslo, Gotland... men jag ville ju till älskade Norrland! Åh, det får jag också!!! Jag har det så bra!!! Fast jag längtar väldigt till vår kärleksö, Gotland! Men det får bli en annan gång! Vill också till Oslo, men min släkt där skulle tillSverige! Typiskt!
Fast oslo, där vill man ju vara tillbaka åren 98-99 eller allra helst o2-o3! Med mina fina vänner...

Lördags morgpn tog jag en promenad i vackert väder längst stångån!
Jag tänkte både en & två gånger "Nu när det är så vackert väder så kan vi göra en utflykt!"
 Till Vadstena ville jag å som i ett under så hade fredrik kollat upp vad han ville! Ja hade varit hans  tankeläsare så han ville också vadstena!!
Så under lördagen roade vi oss med medeltidsmarknad med mat, marknadshopping, bågskytte & rundvandring!
Fredrik stortrivdes, det var lixom hans grej!!

       
  

                                                              
 

Tvärr höll sig inte vädret, tur att jag inte tog klänning som jag först hade! Brrr...
Hemma i Linköping bjöd Fredrik på middag på O´learys där vi åt en varsin Cesarsallad & till det drack jag vin!
Vi hyrde film som vi insåg att ingen av oss orkade se, så på söndag förmiddag såg vi MiamiVice! Perfekt, vi ska nog se filmer dagtid i fortsättningen! Vi skulle cyklat till Ekängen, men Fredriks cykelnyckel är total borta...?? 
Jag tog mig till en affär onödigt långt borta, bara för träningen skull!!! På kvällen åt vi grillat med sallad! Det är sommarstämming att grilla, men vart är sommaren!!
Jag gick till sängs tidigt, för att orka se film! "Skicka vidare" på tv3, se den om ni missat den! Så fint budskap....

Måndagen var städdag! Eller halvdag.... rättare sagt! Det blev lite lattid också! Jag blev sugen att kolla i fotoalbum bland annat! Det är ju bland det bästa som finns! Roligt man haft i sina dagar...
På kvällen var jag hemma hos Sara & hjälpte henne med att tona håret! Hon bjöd på pannkakor.... onyttigt men gott!!
Idag har jag Bara bråkat med bilder på datorn, så nu ska jag ta mig ett ryck & vara duktig! Göra något vettigt!
Prova lite kläder ska jag också! Fick lite smått & gått från H&M.... Så hej på er alla där ute!!



puss & kram


 


♥ Saras FÖDELSEDAG

image246
Min "nyfunna" vän Sara fylller 24 år, idag!
Hoppas Du får det underbart tillsammans med familjen!!
Hoppas dina önskningar slår in- önska tyst!





puss & kram

Dagarna

...de går & går! Jag har inte gjort mycket av min semester måste jag erkänna! till en början var det ju nystart på "livet", men nu då? Sitter med en högar papper runt mig, sista rycket att få lite ordning!
Igår hade Fredrik namnsdag & jag ville fira han med önskemat! Önskan var pannkakor, då blev det pannkakstårta! Men det dög inte så jag gick för att köpa en "Billys" & fika, såå jag syndade på hans dag! Fast jag skippade "Billys", men åt Kärleksmums & en kaka! Han fick present  också: en turistbok om Sverige! Vi ska ju ut & roadtrippa...

Kattvakt till lilla Misse, som bara tittade besviket på mig & försvann i lägenheten! Gav henne mat, men ingen Misse kom fram! Äh, vi ses nog idag också, till den besvikelse! Men så får det bli...
Fick massa tidningar & annat gött som tack för hjälpen! Så nu på morgonen har jag läst veckorreyn & sniffat parfymprover!
Så trött idag, men mår mycket bättre! Veckans plan var ju att träffa en liten bebis, men kanske inte vågar det! Men vill det så väldigt gärna! Nu får det vara nog, måste stänga av denna beroende framkallande sak!

puss & kram

sjuk

... men är på bättringsvägen! Ska försöka cykla till jobbet för att hämta kvarlämnda saker & förhoppingsvis ett borttappat papper! Fast jag är rädd för att blåsa bort! Det är ju ministorm där ute!  Annars blir det inte så mycket äventyr för min del! Igår var jag hemma hela dagen, läste tittade på tv & satt vid denna dummburk! Rensade massa bilder!! Känner för att göra exakt samma idag!
I Internet världen hittade jag massa klasskompisar på
Facebook & hittade också en barndomsväns bröllopsbilder + bilder på hennes lilla Ian!

På måndag kvällen var jag hemma hos Jennie & Eric i Norrköping! HOn var jättefin med sin lilla bebismage, är så glad för deras skull! Deras hem var så fint också, jag stor trivdes! sist jag var där hade dom oupppackat!
 Vi åt godmat, pratade massor & väntade på Fredrik! När han kom efter fotbollen åt vi glass & jordgubbar! Sommar smaskens....

puss & kram

Grillkväll


Sommar & sol lördagen den 14 Juli, men det varade inte länge.... Typiskt!!
Det serverades försnacks, drinkar, kött, potatis & sallad! Vi var hemma hos Jens & camilla i Nyköping, ett par vi aldrig träffat innan men de var en kompis, komipsar! Tillsammans blev vi ett glatt gäng, med rosor på kind!
Efter maten gjorde vi ett försök att spela kubb, men vi hann bara med lag uppdelning! Sedan kom regnet, eller skyfallet! Typiskt, det var bara att roa sig med ännu mera drinkar på hemma dansgolvet!

Vi tog Taxi till hamnen, Lotsen! Grabbarna "sprang" till scenen för att hoppa & skutta till glamrock! Camilla & jag ville inte skämma ut oss så vi hamnade med dryck vid ett bord, där vi blev kvar... Carmen kom för att hålla oss sällskap & onyktra Fia dök också upp!! Fyllt med glada männsikor! Under kvällen blev det lite för lite dans golv för min smak! Men hade trevligt ändå! Vi avslutade med kvällsmat, kundvagnsrally & taxi hem! Tråkigt att vi inte fick mer sällskap, men nästa gång blir det mer eller fler...

  






                                                       

puss & kram

 


Nyköpingstripp!

Snart dags att åka till Nyköping för en liten tripp! Vi ska ut till stugan eller så går jag på stan!
Ikväll blir det grillning och avsluta kvällen i hamnen på Lotsen!! Där har jag fina kärleks minnen ifrån sedan 3 år tillbaka snart... för 3 år sedan (minus) en månad exakt!

Är väldigt sugen på att promenaera runt i nyköping & tänka på gamla tider!! Trivdes väldigt bra där under mina nästan 2 år, men livet går vidare! Det är lite att komma i kapp sedan vi flyttade hit... Jag trivs inte helt 100%! Kanske jag inte gjorde till en början i Nyköping heller! Minns ju inte helt Riktigt! Det jag minns var att jag var nykär när jag kom till Nyköping... Underbart!!!
Dags att göra sig klar för biltur!! Fredrik har packat klart!


puss & kram

Frisyr nyhet

Förra året slutade jag färga, slina & tona håret av nyfikenhet hur man ser ut i den naturliga! Jag gillade mitt hår vissa dagar, men vissa inte! 
Igår blev det dags för lite förnyelse, ljusa slingor!! Sara blev min toppen frisör som hjälpte mig med mitt nygamla jag!! Jag var helnöjd när jag gick där ifrån!! Jag skuttade glatt hem till min älskling!
Men idag är jag missnöjd på produkten, eller mitt omdöme! Blev ändå ganska nöjd när mitt hår lekt
Det blev ju det där lätt orange som det inte fick bli.... kanske ska jjag lägga in en till dos i mitt hår! Vågar jag?

Tack söta Sara för din hjälp! Åh jätteglad att du finns... Puss!

                                 
image239 image238
                                                                     Före                                    Efter




puss & kram

Me, Myself & I

10 favoriter:
Färg:
Turkos & brun
Mat: sallader, pasta & kycklig
Årstid: Sommaren
Bok: Martina Haags är trevlig läsning
Sport: hmm innebandy
Veckodag: Lördag
Band/artist: robbie W, kom på just han...
Glasssmak: Vanlij, jordbubb & bär
Film: Crazy/Beautiful, dansfilmer...
Tid på dygnet: Kväll,  all tid för mys...

9 för tillfället:
Tid:
14,30
Smak: chokad
Humör: Glad
Bakgrund: sovrummet
Kläder: svarta byxor + brun topp
Omgivning:  Ensam
Irritationsobjekt: pappersarbete
Tänker på: min karl som jobbar
Pratar med:  absolut ingen

8 första:
Husdjur:
katten Missan
Bästa vän:  Sofie Ström?
Piercing: i öronen
Screen name: vaddå?
Musik: NKOB, några minnen...
Bil: inget körkort, ingen bil
Hångel: hemligt
Förälskelse: min första kärlek, ingen namn nämda

7 senaste:
Mat:
wokad biff med basilika
Dryck: vatten
Biltur: tillsammans med fredrik till/från Kikkobar
TV-program: Beverlyhills
Spelad låt: cascada- one more night
Kyss: godnattkyss i går
Cigarett: ett cigarrbloss nyår -o4 första & sista gången

6 har du någonsin:
Brutit mot lagen
: Nope, jo lite som cyklist :)
Blivit arresterad: Nej!
Badat naken: Ja.
Varit med på TV: setts i nyheter
Dejtat någon av dina bästa vänner: varit kär...
Kysst någon du inte känner: Ja.

5 nej tack:
Mat:
Just nu, allt onyttigt
Musik: klassisk, dansband...
Dryck: Öl.
Kläder: Allt för stora kläder.
Personlighetsdrag: egoistiska människor

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
åt middag med fredrik, tittade på cis & somnade sött
Du gör när du har tråkigt: Sitter vid datorn & kollar på film.
Du kan höra just nu: musik
Du inte kan leva utan: Kärleken, min familj och mina vänner.

3 personer:
Du inte gillar:
  inte gillar- de som sårar
Du tycker om: nära & kära
Du kan berätta allt för: de flesta av mina vänner

2 val:
Kaffe eller te:
Te.
Vår eller höst: Vår.

1 önskan:
att människor omkring mig får vara lyckliga


Nytt till hälsobloggen?

                        image235

Foto: Polarica
 Min hälsoblogg från mig till er! Klicka på bilden så kommer du åt länken



nu är det dags att försöka ragga idéer! Jag behöver alla idéer jag kan få av er läsare...
Temat är ju min hälsa nu ska jag bara komma på rubriker, innehåll, vad ni vill läsa & fler läsare som kan peppa! Jag vill självklart kunna med mina & era egna hälsobloggar kunna ge er viljan att kämpa...

Sist jag skrev om min hälso blogg här misslyckades jag med länken.. mitt nya försök... det fungerar!
Så välkommen in till min blogg som ska gå i hälsans teckan! För att inspirera oss...

puss & kram

MITT HELGMYS:

image229fredagen tar jag nog inte i repris då blir ni nog mer eller mindre galna på mig!

På lördagen blev det dags för oss att gå hem till Sara för myskväll! Det var ju helgens händelse!
Tillsammans myste vi med tacobuffé! Det var underbart gott med alla självklara tillbehör... mumma!
Vi blandade rosa & blå drinkar- hmmm underbart gott!! Tack Sara för den sociala idéen! Love u!

Lite senasre kom Jacobi (vän till fredrik), Gia & Martin så spalade vi sällskapsspel! Vilken var mindre lyckat!
Kanske liiite för allvarlig... ja´ tar spelet på djupaste allvar! Det var ju roligt "Rappa Kalja", men det spelades ganska allvarligt... Kände mig inte helt smart!!! Förstår inte varför jag känner så inför att spela spel- förlåt!!! Men jag gav en lite varning... 




    

Klockan blev massor, vilket jag inte helt förstod... så jag & jacob gjorde efterrätt! Glass, Jordgubbar, maränger & chokladsås! När det blev dags att gå, stannade vi lite till... När gick vi hem!
Det regnade när vi gick hem under paraplyet, ganska mysigt faktsikt!

Söndagen blev en trött dag! Fredriks föräldrar kom & tillsammans gjorde vi lunch!
Vi åt en jättegod hemma potatissallad med rostbiff!
image238
Vi fick ännu mera besök på eftermiddagen, Fredriks farbror bland andra...
Så Fredrik gjorde en päronpaj som jag & sonja assisterade till!
Jag åt ingen paj utan tog päron med vaniljyoghurt & mandel!

Biltripp till husbygget som Fredrik gör åt PEAB! Det såg bra ut, men skulle nog inte vilja bo en den typen hus!
Efter det tog vi en guidad tur till Ekängen, till mitt jobb!
Efter allt åkande & gästerna åkt somnade jag sött hemma i sängen!!
När jag sovit blev det veckans synd: pssst.. pizza!!!

Drömmde om mina vänner nu på morgonen! Tvillingarna! Förstog inte varför men sedan kom jag på: De fyller 25 år idag!!! fast det var inte alls det mina drömmar handlade om....
Min vän ida har varit på bröllop i helgen, är såå nyfiken på hennes bilder!
Sedan saknar jag en msn vän, tror hon är på BB & får pojke! Tänker på dig, Maria!!

puss & kram







ny blogg, nytt liv

känner mig såå glad! en vecka senare tog jag mitt mod till fånga! En aning läskigt att skriva en blogg om vikten. mål, hälsa... jag blir ju bevakad! Vilket kan vara mycket effekttivt!

Vi provade en ny  maträtt på fredags kvällen! En fullkorns lasagne med rotfrukter, linser & köttfärs! Till det en stor grönsallad...
Sedan såg vi film, Déjà vu som jag höll mig vaken till men som vi sågade idén!! Inget stämmde ju.. eller? Den får ju ingen 10 poängare direkt!
Under lördagen städade jag & sedan gick vi på stan en stund! Fredrik fikade & jag hmm tittade på!
Vi hade kvällen att längta till- vi skulle hem till Sara!

Om kvällen hos Sara tar jag sedan!

puss & kram

Ny start!

Vad har jag gjort en dag som denna? Min tredje lediga dag...
Ätit en nyttig frukost, kan jag inbilla mig....
dagens stolthet var att plockat & rensat i garderoben, Röda korset blir nog glada...
jag har färgat svarta kläder svartare & det blev bra.... tror & hoppas jag!
Lämnat mina jeans för uppläggning & träffat Sara!
Vi tog en varsin smoothie & jag tog en fulllkornsmacka, sedan gick vi en promenad.... i regnet!!
vi träffade några som hade en otursdag!! Inga detajer....
Promenaden var dagens andra stolthet & den tredje stoltheten blev en nyttig middag!!
Dagens sista stolthet kommer bli en good natts sömn!

Sofie, nu tycker jag inte du ska vara orolig! Jag blir ingen mode bloggare! Även om ordet garderob råkande hamna i dagens blogg...
Men där emot vill jag se dig blogga... snälla!
Är jätteglad att du blivit medlem i fotosidan!! Kul att ha flera vänner där, speciellt en inspirations källa som du...

I Söndags bestämde jag mig... en friskare & piggare Susanne!!
Tänkte få till en NY blogg, om min vikt & hälsa.... någon som vill vara med!?


puss & kram

Sommarledigt

inleddes med fynd i Linköpingsstad!
Var in på Stadium för att titta på stegräknare & shorts, det blev väldigt osportiga Jeans på Rea! Man kan ju säga att det blev inte riktigt som jag tänkt mig!
Vidare till Cubus, där köptes en "silver" blus! Var också på HM, hittade linne & byxor (stl. 36) för hela 159 kr!
Sedan gick jag till Gia på Energia för att få en liten present.... för att jag är en ganska bra kattvakt (läs med ironi) 


                                             image236
                                               Vacker present från butiken Energia

Det här vart lite av en klädesblogg (utan bilder) som jag har lite svårt för, så opersonligt & även ytligt på sitt vis!
Jag vill hålla mig till personligt i min blogg, (även om mode & dagens outfit kan vara intressant,) såå nej inget jag tänker skriva om! Jag kan tycka att det blir för mycket, för många skriver om mode men samtidigt kul att se vad mina vänner har i garderoben! En av mina vänner kanske blir en smula besviken på mig nu...
Sedan kan min blogg om vackra människor vara ytlig, men det är personer jag beundrar!! Det blir flera mer av det... sakta med säkert som allt i min blogg... !

puss & kram

FrÖken Beautiful

image233 image234
 



Min vackra syster har varit på bal, när hon skickade sina bilder från den kvällen, fylldes jag av tårar & glädje!
Hon var ju jättefin & kvällen ser ut att ha varit perfekt!

Tid, jag kan verkligen inte förstå vart den tar vägen! Det är dags att välja gymnasium, en gång för alla...
För mig var mitt val såå självklart... Men för Marielle är det nog ett svårare val! Hon har kommit in på Vadstena & i Härnösand! Det betyder också att flytta eller inte flytta... Det är ett stort steg! Jag vill bara att hon känner sig nöjd i slutet & känner sig lycklig över sitt val! Det är ju ett framtidsval!

Att hon flyller 16 år i höst, det är svårt att förstå!
Det var ju bara en liten stund sedan jag höll henne i mina armar på BB, lilla lilla syster! Love U!


puss & kram


 


Dektetiv, jag!

Den som söker han finner...

För ett tag sedan gjorde jag en ganska meningslös efterlysning! Sökte vänner i avlånga sverige!!
Men eftersom min blogg inte är såå eftertraktad såå fann jag ingen lycka!
Det var bara att starta letandet själv & lite hjälp har jag fått från en vän!

Hittade min vän Pernilla som nu bor i sundvall!!
I veckan som gått hittade jag min sommarvän från sommarstugan i Nordingrå, Mickan!
Hon bor också numera i sundsvall! Goooglade hennes namn & vipps såå fanns hon! Ska försöka få iväg ett mail framöver....

Igår fick jag tag i nummret till en tjej jag kände 10-13 år sedan... Att jag inte hittat henne innan berodde på att hon flyttat!  Skickade ett sms. fick svar... men vad som hände sedan vet jag inte!

Även om det tar tid, är det roligt att kunna hitta folk, speciellt när de har alldeles egna hemsidor!
Så mitt letade fortsätter!

puss & kram