Om bloggar + andras bloggtips

Av misstag halkade jag in i klipp på youtube med videobloggar. Jösses! Spännande hur en del människor blir så kända på sin blogg & kan tjäna ganska stora pengar kring att vara i bloggvärlden. Faktiskt så låg jag i sängen med ett stort leende & ibland med ett olyckligt skakande på huvudet (fortfarande med ett leende). De är själva stolta förebilder som får mycket kontakter & beundrar brev. För mig är de inte förebilder. Möjligtvis är bloggsynpunkt & i att synas i minglet, men det kroppsliga idealet. Blir lite mörkrädd här i soffan.

Det finns några av de riktigt stora som är något att beundra för deras framgång. Ett framgångsrikt liv & en karriär som startades med en vanlig blogg, ett intresse! Unga vackra människor med egna företag, fler företag i vissa fall. Det är helt facinerande när man förstår hur det började. Texter & bilder som ger uppmärksamhet. Men de riktigt stora får ta emot en del  negativ kretik. En del av det förstår jag, även om många formuleringar är onödiga. Det är en tuff värld! Svårt att slå sig framåt!
Svenskar är "duktiga" & snabba på negativ kritik, pepptalk är mer sällsynt. Jag som inte är en storbloggare, men jag har känt av på både och. Själv försöker jag bara ge positiv feedback, annars ser jag ingen anleding till att kommentera. Generellt behöver vi bli bättre på att peppa, vara snälla... Människan an vara rätt så snabba på att säga fel fel fel... En klapp på axeln värmer mer!

"Vi har blivit snällare" citerar från TV4 i skrivandes stund. En trend just nu.... Ja jag köper det, jag är gärna snällare. Vill få en snällare mänsklighet! Mer kärlek åt folket!

Detta långa blogg inlägg började med att jag sökte på ordet bloggar & får upp det mesta.
Länkar från godisflickan
Där finns en länkt till blondinbellas, gör din blogg stor och fotobloggerskan NEVNARIEN bloggtips.

Personligen vill jag göra min blogg lite  större, & tror väldans mycket på det, men når inte riktigt fram.
Kan bli superglad för kommenterer, å vill bara mer mer! Det värmer med ord från läsare. Ska idag försöka ordna lite länkt tips. Men lovar inget, som vanligt. Har lite med festen att pyssla med. Så på med mysbyxorna!!

Ett av mina bloggtips är att ha som mål att publicera minst en bild till varje bloggtext. Till min hjälp ska jag göra en bildmapp med allmänna bilder. För stunder då "ingen bild passar"
Vad ska jag ha för bild?


Kanske ska hämta en kopp te för att piggna till....


Kommentarer
Postat av: Fanny

Tack snälla du, de gör mig glad. Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback