Spafredag

Fredagsmorgon, jag tar mig till mitt gamla gym. För att få ett kvitto underskrivet. Allt är förändrat. Kände inte igen receptionisten eller städerskan, var det samma tjej? Det saknades många maskiner, ser var ommöblerat & stämningen kändes konstigt. Ingen julgran & fredagsfrukosten fanns inte
Träningen blev löpning, marklyft 4o kg.
På dagen fick vi bra saker gjorda & mysig fredag på jobbet.

Det blev en spontan spakväll på Lerlyckegatan. Ett glas vin till min middag som bestod av lax,hollandaise, gröna blad & broccoli.
Tog ett lugnande bad med bubblor jag fått från syster i England & lermask från systern i nya Zeeland.
Tog bort vinterpälsen med ny rakhyvel. Vilken skillnad. Så mycket bättre & smidigare, det känns som omöjligt att skära sig av misstag. Jag har skurit mig så illa med ett märke jag använt i cirka 10 år. En gång pågrund av kniven var trasig, jag blev så rädd. Jag tror faktiskt inte företaget finns längre & mitt stora lager är nog slut. Sedan har man ju lite bråttom ibland, så det blir små sår eller större som senast i sommars ärret är kvar än. Sexigt värre! Hihi!

I badet hade jag lermask & inpackning för håret. Lermask satt verkligen på ordentligt. Tvättade bort det två gånger (utan spegeln som hjälp) & duschade hela kroppen sköljde håret tre gånger. Ända hade jag kamouflage i ansiktet när jag klev ur badet.

Sedan på med fotmask med 17 olika ingredienser. Det var som en plaststrumpa med gelé & det doftade lavendel. Såg idol-finalen och var uppe i en timme till. Sköljde bort från fötterna & gick till sovrummet för att sova.
Vaken igen efter 6 h. Blir man knäpp på sig själv eller? Svar ja! Har inte kunnat somna om & nu kan jag lika gärna gå upp för att göra denna lördag lyckad!
Träningsdag!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0