Lördagspromenad

Tog promenad på lördagsmorgonen tillsammans med min ipod! Det gör skillnad att gå med musik i öronen, man får verkligen upp farten!!! Det ger 100% effekt! För mig i alla fall....
Det var inte många störande moln på himmelen & solen sken underbart! Jag hann tänka både en & två gånger att det blir en toppen dag i dag!
Att gå två dagar i rad fungerar uppenbarligen inte för mig! Fick så väldigt ont i mitt ben (inget ovanligt)!!! Men jag envisades & kämpade vidare!! Kan inte ge upp, jag är inte sånn! Tog inte ens närmaste vägen hem, såg till & med till att gå lite fel! Fniss...
Resultatet blev 9113 steg 337 kalorier

Senare på dagen åkte vi till medeltidsmarknad i Vadstena! Vi gick omkring & njut tillsammans i det underbara vädret! Det var underbart i några få timmar! Mysigt att vara där, älskar små gamla städer!
Bor du i Östergötland med aldrig varit i vadstena! Åk dit, ta promenader! Bor du inte i närheten? Då kan jag ändå tipsa om att impuls åka till andra städer & byar, för att ta en promenad på ett vackert ställe! Om du bor i stockholm & ändå har SL månadskort, åk till andra delar, skogen, öar etc. bara för att promenera eller annan motion!! 

image12
                                                                                 Vadstena, vättern -o7

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0