Mysiga Fredag

Grillning i skogen med barn & vuxna på dagis. Vi inledde skogsäventyret med lilla vasaloppen. Barnen fick springa längst en bana bland träden i skogen. Sedan fick de medalj! Sedan serverades det korv, pinnbröd & blåbärssoppa. Det är ju så gott att äta i skogen. 
Tillbaka på dagis luktade man mumma, men så uppskattat litet äventyr! Min skogsgrupp skogstrollen ska snart iväg på grilltur! Längtar! 

Jag slutade tidigt, det var så skönt efter en jobbig arbetsvecka. Sedan mötte jag upp underbara Ida & vi gick för att göra det vi längtat efter... men vi mellanlandade på ett annat ställe innan! Efter lite bröllopsbestyr hade vi fikadejt!
Tillsammans med Gia & Ida hade vi bröllopssnack på café Barista. Ida & jag hade tidigare varit på bröllopshuset för att prova våra klänningar, då passade det sig att fortsätta bröllopspratet! Vi hade en trevlig stund tillsammans! Gott fika fick vi mumsa tillsammans. Vissa av oss låg ner i stolen & fikade! Min höft spökade mer än vanligt.... ajsan!
Sofie tittade in på caféet & hittade också något att mumsa på innan vi gick hemåt! Vi vinkade av Gia och shoppade lite tillbehör till kvällen.



Kommentarer
Postat av: pojkmaffia

åååh kaffehjärta! vill ha!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback