Söta Ida kommer

Om 2 timmar (kl. är nu 8.00) kommer Ida till stationen, jippi!
Då tänkte jag att vi skulle göra stan & äta lunch! Kanske vi får se lite sol också?
Tänkte också ta det lite lugnt med en ansiktsmask, skön musik & annan relax! Innan det är dags för middag & några goda drinkar!
Eftersom jag inte får gäster så ofta är jag så exalterad, nästan till en överdrift!
Städade det sista igår & Fredrik fick ta hand om tvätten! Letade som en tok efter plastsäckar! Måste kanske shoppa det idag! Skriver just nu en shoppinglista...
NU får underbara vän kommer hit snart!

Jag fick en tanke ställare när en "Sanna" skrev, att jag skriver för många utropstecken! Men samtigt är det ett sätt för mig att uttrycka mig! Det som gjorde att jag tog mer illa vid mig var att det är "anonym" kritik!
Jag är medveten om att det inte skrivs perfekt! Men det är inte min poäng! Men jag vill ju inte vara jobbig för mina läsare! Men (många men) man behöver inte heller läsa!! Jag skulle tycka det var underbart att många älskade min blogg, men jag strävar inte efter det.... Jag vill gärna bli en bättre bloggare! Jobbar det det, sakta men säkert!!

Ska nu leta min andra kärlek: Kameran!
 

Kommentarer
Postat av: Sessan

Vilken loser, skit i henne du! Jag har inte ens tänkt på dessa utropstecken, jag som är språkpolis haha! Ha det bra i helgen Suze... kommer du och tittar på oss på måndag klockan 19.00 på hairstyle? Gå in på deras hemsida och anmäl dig i såna fall! PUSS och KRAK


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback